mrb ben 4 yil olacak evliym hic svemedgm biriiyle evlendim annemlerdn esimden acisni cikmak icin once sevdiym birisyle gorsmeye basladim onunla birlikte oldum bi kac defa esimi sevmiyodum ozaman.simdi cocugm oldu hamile oldugm zaman biliyodm ondan ola bilecgmi akilsizm iste aldirmadm.dogdu cocuk umudum ondan olmaz esimden olur diyeydi ama oldu cocuk bana benzio bide ona benzio,esimle alakasi yok,kanida onun kaniyla ayni degil.cok kotuym cok ahlaksizca haraket yaptgm esimi simdi cok sviyorum cok pismanim bunu yaptgma cocuga baktm zaman deli oluyorum.ama eski sevglmden nefret ediyorum o bilmiyor cocgn ondna oldugnu gorusmuyorum zzaten onunla hamile kaldgm zamandan.esim anliycak die cok korkuyoum ne zaman cikack die oluyorum.test yaptitirmi die ona benzemio die.herkes bana nbenzetio simdi ya buyuyne benzemezse die dusunmekten deli olucam.kendimi oldurmek istiyorum ama bebgime kim bakar napar die yapamiyorum.boyle pisman olucagmi bilsem yaparmiydm.biliyorum iyi seyler soylemiyceksnz ama ben boyle degildm neden nasil boyle igrencikler yaptm bilemiyorum.akil verin bana cok ihtiyacm var sizce benzemio die supelenirmi.hatta dun bana dedi sarisn bu cocuk ya baskasindansa bende delimsn dedim.saka yaptgni soyledi.saka gercege cevrilr die kokruyorm,sizce benzememkle supelene bilirlermi benden.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok kotu durumdayim akil verin
- Konu Sahibi Naira
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Haziran 2008
- 836
- 75
- 318
şaka gibi... seni yargılamak haddim değil, ancak içindeki bu şüphe seni hayat boyunca yiyip bitirir..madem bu noktadasın, o zaman çaktırmadan dna testi yaptır.. gerçi bu testin yasal prosedürü nedir onu bilemiyorum... araştır öğren... ve zaten test sonucundada eşinden olmazsa çocuk, eşini bu yalanla aldatamayacağından doğru olanı yap... Allah yardımcın olsun... Gerçekten başına büyük dert açmışsın... şüphe; insanı yiyip bitirir zaten.. kolay gelsin.
kimsenin basina ne gelecegi belli degil ben bunlarin olmasni istemezdm cok kotu durumudaym kimseye soyleyemem butun gun dusunuyorum cok kotu durumdayim sevmiyorum eski sevgilimi nefret ediyorm ondan esimi cok seviyorum onun yuzune bile bakamiyorum cok pismanim nezaman cikar die korkuyorum saklamak zorundayim bosanamam esimden annem olur bosanirsam.cocuga bile bakamiyorum hicbisey yapamiyorum unutmaya da calismiyorum unutlcak bisey dgeil testde yaptirmak istemiyorum ama yaptirsam olurm ondan olrsa.tek umudm kimse supelenmesn esime benzesin cocuk simdilk benzetiolar kendilerne banada cok benzio ya buyunce benzemezse die korkuyorm ya esim supelenip test yaptirirsa.kendimi oldurcem bu is cikarsa ya cocuga nolucak bilemiyorum kotu soz soylemeyin lutfen zaten aklim basda degil
- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
mrb ben 4 yil olacak evliym hic svemedgm biriiyle evlendim annemlerdn esimden acisni cikmak icin once sevdiym birisyle gorsmeye basladim onunla birlikte oldum bi kac defa esimi sevmiyodum ozaman.simdi cocugm oldu hamile oldugm zaman biliyodm ondan ola bilecgmi akilsizm iste aldirmadm.dogdu cocuk umudum ondan olmaz esimden olur diyeydi ama oldu cocuk bana benzio bide ona benzio,esimle alakasi yok,kanida onun kaniyla ayni degil.cok kotuym cok ahlaksizca haraket yaptgm esimi simdi cok sviyorum cok pismanim bunu yaptgma cocuga baktm zaman deli oluyorum.ama eski sevglmden nefret ediyorum o bilmiyor cocgn ondna oldugnu gorusmuyorum zzaten onunla hamile kaldgm zamandan.esim anliycak die cok korkuyoum ne zaman cikack die oluyorum.test yaptitirmi die ona benzemio die.herkes bana nbenzetio simdi ya buyuyne benzemezse die dusunmekten deli olucam.kendimi oldurmek istiyorum ama bebgime kim bakar napar die yapamiyorum.boyle pisman olucagmi bilsem yaparmiydm.biliyorum iyi seyler soylemiyceksnz ama ben boyle degildm neden nasil boyle igrencikler yaptm bilemiyorum.akil verin bana cok ihtiyacm var sizce benzemio die supelenirmi.hatta dun bana dedi sarisn bu cocuk ya baskasindansa bende delimsn dedim.saka yaptgni soyledi.saka gercege cevrilr die kokruyorm,sizce benzememkle supelene bilirlermi benden.
kimsenin basina ne gelecegi belli degil ben bunlarin olmasni istemezdm cok kotu durumudaym kimseye soyleyemem butun gun dusunuyorum cok kotu durumdayim sevmiyorum eski sevgilimi nefret ediyorm ondan esimi cok seviyorum onun yuzune bile bakamiyorum cok pismanim nezaman cikar die korkuyorum saklamak zorundayim bosanamam esimden annem olur bosanirsam.cocuga bile bakamiyorum hicbisey yapamiyorum unutmaya da calismiyorum unutlcak bisey dgeil testde yaptirmak istemiyorum ama yaptirsam olurm ondan olrsa.tek umudm kimse supelenmesn esime benzesin cocuk simdilk benzetiolar kendilerne banada cok benzio ya buyunce benzemezse die korkuyorm ya esim supelenip test yaptirirsa.kendimi oldurcem bu is cikarsa ya cocuga nolucak bilemiyorum kotu soz soylemeyin lutfen zaten aklim basda degil
Eşinin ne suçu var? Kime ne acısı çektiriyorsun? Canın sıkılmış gidip aldatmışsın kocanı, üstüne bir de hamile kalmışsın. Kesin korunurken olmuştur ya da kondom yırtılmıştır.
Yazık değil mi o cocuğa o kocaya. Birden bire nasıl aşık olmaya başladın kocana o da ayrı bir mesele, elin adımının cocugunu kendi cocugu gibi seviyor bir de.
Sizin tek korkunuz bu durumun ortaya cıkması, eğer azıcık vicdan azabı cekiyor olsaydınız yazdıklarınızdan belli olurdu :S
- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
size bişey dıyemıyecegım hatalarınızın günahalrınızın acısını çekiyrsunuz ve daha fazlasını cekıceksınız sanırırm
yalnız eşinize çok üzüldüm o kadar üzüldüm ki Allah kimseyi onun durumuna düşürmesin Allah yardımcısı olsun
eşinizi sevmıyrosunuz bence onu alt ettınız bunu ıstedınız ve sımdı ona acıdıgınızdan sevdıgınızı sanıyrosunuz
bu dünyada ne olur bilemem size bi tavsıyem yok fakat ahiret için bol bol tövbe istiğfar etmenizi tavsiye ederim :26:
yalnız eşinize çok üzüldüm o kadar üzüldüm ki Allah kimseyi onun durumuna düşürmesin Allah yardımcısı olsun
eşinizi sevmıyrosunuz bence onu alt ettınız bunu ıstedınız ve sımdı ona acıdıgınızdan sevdıgınızı sanıyrosunuz
bu dünyada ne olur bilemem size bi tavsıyem yok fakat ahiret için bol bol tövbe istiğfar etmenizi tavsiye ederim :26:
Son düzenleme:
Bencede bi dna testi yaptırın. Öyle ben biliyorum ondan demekle olmaz. İlla benzicek diye bişey yok ne esmer çiftlerin çocuğu beyaz tenli oluyo hayret ediyoruz. Eğer eşinizden değilse tabikide bunu eşinize söylemelisiniz burdaki herkes bunu savunur kimsenin sakla bence ömür boyu diceğini sanmıyorum ben..
- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
böle şeyler sadece filmlerde olur sanırdım şaşırdım :S allah yardımcın olsun ne diyim yorumsuz bi konu ... sen benzeyip benzemeyeceğini kafana takmışsın ama yarın bigün ne bilim bi hastalık olur tahlil yapılır bi şekilde öğrenilebilir bu olay... hastanede karışmış gbi bi saçmalık söyleyemiceğine göre şimdiden önlemini al derim adamada yazık kendi çocuğu sanıyo farzetki eşin bi şekilde hastaneye gtti ne bilim hiç çocuğu olmayacağını öğrendi o zamn napcaksın hatayı hatayla telafi etmeye çalışma derim çok büyük vebal alıyosun ...
Kan grubuyla alakalı değil. Benim kan grubum ne annemle ne babamla örtüşüyor.
Asıl konuya geleceksek olursak konunun fake olduğuna inansam da dna testi filan yaptırıp kendi rezilliğin yüzünden kocanı katil etme derim.
Allahtan af dile. Ve çocucuguna iyi bir anne,kocana da iyi bir eş olmaya çalış bundan sonra.
Asıl konuya geleceksek olursak konunun fake olduğuna inansam da dna testi filan yaptırıp kendi rezilliğin yüzünden kocanı katil etme derim.
Allahtan af dile. Ve çocucuguna iyi bir anne,kocana da iyi bir eş olmaya çalış bundan sonra.
- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
Kan grubuyla alakalı değil. Benim kan grubum ne annemle ne babamla örtüşüyor.
kan grubu yla alakası vardır.
örneğin anne 0 + ve baba B - bu çocuğun kan grubu B veya sıfır olur,
ama eşlerden birinin kan grubu AB ise çocuğun her kan grubundan olma olasılığı vardır.