yaklaşık 2 aydır biriyle görüşüyorduk güzelde vakit geçiriyorduk ama en son buluşmada birlikte olduk aslında ben daha önce kimseyle birlikte olmadığımı söyledim ama sanırım inanmadı ilişki sonrası kan geldi ve kanı görünce bi an çok şaşırdı şok oldu sanırım beklemiyordu , ben çok erkendi keşke yaşanmasaydı dedim o da bundan sonraki süreçte devam edeceğimizi söyledi ama sonra beni bi daha hiç aramadı 1 ay oldu ben de hiç aramadım böyle bir sessizlik anlayamıyorum neler oluyor halen şoktayım inanın ve hiç aramadı bende hiç tepki vermedim bir defa bile aramadım, aslında onu da anlamaya çalıştım korkmuş olabilir belki evlenmeyi düşünmüyor olabilir diye ama inanın bekaretimi kaybetmem daha zor olan ben hiç aramaması oldu, beynim dondu bana akıl verin, sizce nasıl davranmalıyım
Şimdi, evlenmeden önce cinsellik yaşamak size uygun değildiyse veya tereddütleriniz vardıysa, neden sanki adam sevişmek istedi siz de kıramadınız bir anda olan oldu gibi davrandınız?
Anladığım kadarıyla bir de doğru düzgün tanımadığınız birisi bu kişi, dediğim gibi sizin için bekaret önemliyse, neden yeni tanıştığınız bir adamla cinsellik yaşayacak kadar yakınlaştınız?
Ha benim için bekaret önemli değil diyorsanız zaten sorun yok. Sonuçta 2 tarafın da zevk aldığı bir şey seks yapmak.
Adamın amacı sevişmekmiş, uzun süreli bir ilişki istemiyormuş, kaçmış. Size de devam edeceğiz diye yalan söylemiş.
Tecrübe olsun size, sizin için önemli olan hassas konularda, daha yavaştan almanız gerektiğini öğrendiniz.
Ama dediğim gibi, yani iş sevişme eylemine gelene kadar neden dur demediniz? Bir anda parmak şıklatınca yatakta bulmadınız ya kendinizi.
Ha dediğim gibi, yazınızdan evlenmeden önce sevişmemek istediğinizi çıkardım, sizin için önemli yani, o yüzden böyle söylüyorum.