Kız İsteme cok kötü bir durum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Iraz86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

Iraz86

Ziyaretçi
ya kizlar ya kötü durumdayim...ya nasil anlatcam bilmiyorum ya...
ben almanyada yasiyorum, gecen nisan türkiyeye gittim hem tatil yapma hem kankamin dügününe...orda bir cocukla tanisdim...ilk görüste ask derler ya...ben öyle seylere inanmazdim...ya o kalabaligin arasindan onun yüzüne baka kaldim...sohbet falan ettik...bakislarindan konusma tarzindan acayip hoslandim...bende almanyadanim falan dedi...teyzem dagimda hannoverden dedi falan a bende bizim sülalenin yarisi almanyaya dagildi falan diye konustuk...telefon degistik almanyada görüsürüz diye..sehirler uzak ama görüsürüz dedik...almanyada 2 kere görüstük ya ismimi falan sorarken...ya kuzenimis ya.... ne yapicam ya...fenayim ya..sevdim, seviyorum..of ya of...ya koskoca dünyada..offf

ya 1 aydir gelemedim kendime...ilk basta satne soka girdim, kimbilir o an yüzüm nasil degisti cünkü onunda rengi birden atti baslattik gülme, ama varya sinirden güldüm 10 dka sonra ayrildik eve giderken arabayi bir kenara cektim ya hüngü hüngür aladim, ya allahim ya...ya hala göz yaslari icnde yaziyorum...ilk basta nolurki unuturum dedim...ama.... msjlasiyoruz..ama soguk bir sekilde... ya ne bilim ya....gidim konusm diyorum ama...ya korkuyorum...korkuyorum

Kuzeninmiymis, yakinlik derecesi nedir ? Ve kimin tarafindan?

annemin abisi, yani dagimin ogluymus ya...ilk dereceden akraba....fena kaptiridim kendimi hic böyle olmadim, ya belki olmamasi lazim olan bi durum oldugu icin yada ben ne bilim..

valla kardes gıbı buyümediniz sanırım ,hatta tanısmıyormuşsunuz bıle..

bence bı problem yok ,akraba evlılıgıne karsıyım ama gönül diyip gecıyorum :)

Evet yakinmis maalesef.. Ama erkek tarafindan olmus olmasi bence daha kötü olurdu kan acisindan..
Yinede kardes cocuklari cok yakinsiniz cnm...
Bu size kalmis bir konu, günümüzde yakin akraba evlilikleri mevcut ancak cok iyi düsünmek gerekir..

:1no2:

dayının bi oğlu olduğunu yıllar sonra mı öğrendin ve tanıştın canım.. akannehir ilginç.. öğrendikten sonra o soğuk bakıyosa sende vazgeç bu işten derim canım

dayının oğlunu bi düğünde tanıdın ölemi akrabalık ilşkilernin zayıflamasının böle zararları var işte

ailenin bu işe nasıl baktığı önemli

ayrıca dinen baba tarafında olan akrabalarla evlilikler sakıncalı görülur
teyze dayı amca hala ile evlenilmez ama bildiğim kadarıyla
anne tarafından kuzenlerle evliliğn bi sakıncası yok ama tabi tıbbı olarak saglık acısından ne olur bilinmez

Sağlık açısından birşey diyemem ama nice kuzenlerde evleniyor.

Sizin akraba ilişkilerini bilemem ama bildiğim şu ki genel sağlık kontrolunden geçin öyle devam yada tamam deyin bence.

Çünkü nikah düşüyor size bu durumda evlenmenize mani bir neden yok ki.
Bu kadar panik yapmana gerek ama dediğim gibi akraba evliliklerine karşıysanız ona birşey diyemem.

bence bu yaşa kadar o kişinin dayının oğlu olduğunu bilmemen çok ilginç..

yuhhh bu kadar olur iyide düğüne kadar tanımıyordun dıyelım;düğünde demediler mi buda senın dayının oglu falan yada konusmadınız mı kız tarafımısın erkek tarafımısın dayınıdamı hıc görmedin ayyy şaka gibi.......

afedersin ama bana inandırıcı gelmedi bu söylediklerin.kusura bakma lütfen

annemin abisi, yani dagimin ogluymus ya...ilk dereceden akraba....fena kaptiridim kendimi hic böyle olmadim, ya belki olmamasi lazim olan bi durum oldugu icin yada ben ne bilim..

insan dayısının oğlunu resimlerden de mi tanımazlmaz: beraber büyüme abi kardeş ilişkisi olmadığından çok da sorun değil aslında ortada büyük aşk olursa tabi

ya annemin tarafiyla biraz sorunlar var hic görüsmedik, yani ben kendimi bildim bileli hic görmedim, hani haberim var 1 kizi bir oglu oldugundan, hani ilk baslarda hep sorardik ama annem üzüäüyor pek acmayiz konuyu,ya burda akraba iliskileri biraz farkli oluyor birde yakin degiliz flan... ya ben ondan hoslaniyorum hemen evlilik falafn fill ama yani ...bilmiyom ya...ama haftaya görüsecez konuscam onla...ailemin haberi yok hicbirseyden, saten de birsey söyleyemem...ya akraba oldugundan degil korkum evet akraba evlili cok, ama birde saten sorunlar var...ama konuscam ona göre, saten benim gibi hissetmedise takilmicam, erkekmi kalmadi....dimi...

neden bir doktora danışmıyorsun canım? kendi kendine karar verip mutsuz olmadan önce tüm kapıları zorlamak gerekmez mi, bir kan testi yapılıyor bildiğim kadarıyla kan uyuşmazlığı var mı yok mu diye.. daha ilerisini doktor bilir.. madem bu kadar sevdin vardır bir hayır peşinden gitsene...

ama tabi sorunlar var demişsin, bu kadar yakın akraba olupta bu zamana kadar hiç tanışmamışsanız sende söylemişsin, taraflar pek birbirini sevmiyor anlaşılan.. sizin birlikteliğinizi onaylarlar mı?

birbirinizi tanımıyormussunz sonucta daha yenı tanıstınız..bence bir şey yok :) hatta daaha iyii

hiç görmediğiniz tanımadığınız kuzeninize aşık olmuşsunuz kuzeniniz olduğunu öğrenince de vazgeçmek istiyorsunuz
benim fikrim tanımasanız bile o sizin kuzeniniz doğru değil onunla bi ilişki içinde olmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…