cok korkuyorummmm :((

en son testi cuma gunu yaptim ama bende kesinkes bir tek cizgi cikiyor...

ayyy Allah anali babali buyutsun saglikla....
benimde kafam cok karisik simdi, umidimi yitirmek istemiyorum...yinede belki hamileyimdir diyorum, ilk denememiz ve benim ilk bu durumu yasayisim...

Malesef onları hamileliğimin yarısında rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken ve zamansız doğumla kaybettim..Şimdi mezardalar..Allah ın lütfu yine ikizlerim oldu...Allah bunlara ömür versin..1 yaşındalar...Allah her isteyene anneliği tattırsın..Daha büyük ve haz veren bir kariyer olamaz bir kadın için....:)

calismalara daha yeni basladik ama ben bu calismalari tam 2 senedir bekliyorum:) herseyin hayirlisi tabiki. cok istiyorum o yuzden boyle telaslaniyorum, hemen tutsun istiyorum:)

Cok ozur diliyorum seni uzduysem ozur diliyorum...Allah seni evlatlarina bagislasin beraber saglikla huzurla uzun bir omur gecirin insallah...Allahim bana ve istegenlerede ikiz olmasada ben bi tanesinede varim, nasip etsin:)

calismalara daha yeni basladik ama ben bu calismalari tam 2 senedir bekliyorum:) herseyin hayirlisi tabiki. cok istiyorum o yuzden boyle telaslaniyorum, hemen tutsun istiyorum:)

insallah canım su mubarek günlerde tutunur sana bebeğin, ama morelini bozma, sıkıntı sitres piskolojik olarak çok etkiliyor kendimden biliyorum inan, bir seneyi kendimede eşimede, zehir ettim, bu ay olmadı, yok bu ay olacak, adetim geçti,ne kadr test alıp yaptığımı sayısını inan hatırlamıyorum bile, her adet olusumda içimin acısını, hayal kırıklığımı, hepsini biliyorum canım. ama bir gün boş verdim gercekten doktora gittim acaba neden diye, neden olmuyor yumurta tembelliği var dedi ikitane ilaç verdi adet olunca gel dedi, nasip kısmet dedim ilaçları kullandım hiç kafama takmadım daha adetimi bekliyorum, okadar kafamdan çıkarmışımki, günüm gectini 3 gün sonra fark ettim, yine umutlanmadım çünkü daha öncede geçmişti,bir iki gün daha bekliym dedim ilaçlar adetimi toptan kesti diye üzülmeye basladım bu kez, hamile olduğumu düşünmek bile istemiyorum çünkü olmazsa, tekrar yıkılmak istemiyodum, ama yinede içimden bi ses bikez daha dedi, sonkez, testi aldım yaptım anında çift çizgiyi görünce ne kadar öyle kaldım bilmiyorum çünkü hiç beklemiyodum. şu an 33 haftalık hamileyim rabbim insallah sağ salım kucağımıza almayıda nasip eder, bu bir süreç canım. sabır ve dua, insallah en kısa zamanda rabbim sanada istiyen herkeze sağlıklı bebişler nasip etsin.

ama hamile felan da değilsende sakın üzülme arkadaşım inşallah sağlıklı hayırlı bi bebişin olurr ahh ahh..daha yeni başlamıssınız hemde çalışmalara..

Hey YaRabbim Sen ne Buyuksun! senin adina cok ama cok sevindim insallah melegini kucagina sag salim alirsin...bende 2 senedir esimi bekliyorum cunku esim daha hazir degildi ( yasadigi hayat sartlari vs) gozu korkmustu...ve 24 haziranda (ki bu tarihi hic unutmam) cocugumuz olsun dedi. ve daha cok yeni sayiliriz.
cok heyecanliyim...insallah senin gibi cift cizgiyi bende gorurum. o an heralde bende senin gibi kalirim aglarim elim ayagim titrer olcaklari simdiden biliyorum yani...insallah hamileyimdir cok istiyorum ama olmassada onun bir vakti vardir elbet beklerim.
en son 2010 un sonunda kontrol olmustum ve hersey yolundaydu kucuk bi enfeksyon vardi ama yoksa hersey yolunda demisti...

Hey YaRabbim Sen ne Buyuksun! senin adina cok ama cok sevindim insallah melegini kucagina sag salim alirsin...bende 2 senedir esimi bekliyorum cunku esim daha hazir degildi ( yasadigi hayat sartlari vs) gozu korkmustu...ve 24 haziranda (ki bu tarihi hic unutmam) cocugumuz olsun dedi. ve daha cok yeni sayiliriz.
cok heyecanliyim...insallah senin gibi cift cizgiyi bende gorurum. o an heralde bende senin gibi kalirim aglarim elim ayagim titrer olcaklari simdiden biliyorum yani...insallah hamileyimdir cok istiyorum ama olmassada onun bir vakti vardir elbet beklerim.
en son 2010 un sonunda kontrol olmustum ve hersey yolundaydu kucuk bi enfeksyon vardi ama yoksa hersey yolunda demisti...

ama hamile felan da değilsende sakın üzülme arkadaşım inşallah sağlıklı hayırlı bi bebişin olurr ahh ahh..daha yeni başlamıssınız hemde çalışmalara..

simdi uzulmem dersem...yalan olur! uzulurum...ama sonucta bilirimki herseyin bir vakti zamani vardir Allah ne zamans isterse o zaman verir, buda bi imtihan buda bi sinav...

arkadaşım önceki konunda seni o kadar bekledim ki haberleşelim dedik ama unutmuşsun sen ne güzel bi arkadaş buldum demiştim neyse buldum şimdi ama buraya uğrar mısın bilmem yine de söyliyim ben de daha adet olmadım ne leke ne birşey bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…