cok korkuyorummmm :((

dbenrais

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
273
0
46
İsviçre
arkadaslar bugun adetimin gecikmesinin 12. gunu...ara ara kahverengi lekelenmlerim oldu ve durdu...iki gundur karnimin altinda agri var ve akintilar tekrar basladi! icinde dogru temizledigim zaman pecetede hafif kan geldi, cok korkuyorum cok ne olabilir?

hamile olasılığın yoksa.adet gecikmelerinin çon nedeni var strese bağlı bile gecikiyor.ara kahverengi lekelenmelerde kist olabilir.ağrın adetinin geleceğine işaret.ilk kez mi oluyor bilmiyorum ama kist olabilir sende dr git cnm:26:

bu sekilde ilk defa basima geliyor kendimi stresli hissetmiyorum en son adet tarihlerim 25 mayis 25 hazirandi tabi cocuk calismalarina basladik 24 haziranda ben hic dkh kullanmadim...
acaba hamileydimde dusukmu yapiyorum?

canım yaa hemen bi doktora gitmelisinn.ihmal etme derim benn..aynı şey benim başıma da geldi önce kahverengi geldi sonra doktora gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim.moralini bozmayayım da sağlık bu ihmale gelmez aman ha dikkat..

canim hayirli aksamlar...kafam cok karisti malesef yarina kadar daha sabredicem jinekologumu aricam hemen randevu isticem...ya 12 gun gecti, adet gunumden 2 gun once 1-2 damla seklinde basladi kesildi ve su iki gundur gene geliyor ara ara...dun iliskimiz oldu acaba ondanmi? bide ramazan diye esime biseyler yapmak icin kendimi yoruyorum...kafam cok karisti...korkuyorum...12 gun oldu ama bu lekelenmeler bitmedi ilk defa basima geliyor...

hmile olbilirsin akıntılar yerlesme kanaması olbilir, allah korusun arkadasların dediği gibi düşük olabilir, veya baska bişey kimse bilemezki ama acilen doktora git geç kalma, burda hepimiz kendimizce yorum yapıyoruz ama sağlık konusu ihmale gelmez muhakkak doktora görün.

evet hasretcim haklisin yarin acilir acilmaz aricam doktorumu ama o arada tabi yorumlar iyi geliyor derdimi paylasinca azaliyor sanki...belki benim durumumu yasiyanlar vardir diye...yerlesme kanamasi olabilirmi 12 gun suren?
bide bi sorum daha olucak, illa bu yumurtlama donemindemi hamile kaliniyor? cunku biz bu 12 gun icinde iliskiye girdik acaba yeni hamile kalmis olabilirmiyim yani sans varmi adet gormememe ragmen?

12 gün gecikmeye rağmen iyi dayanmışsınız..ben 2 gün gecikme olsa
hemen test alırdım :)) 12 gün sabredemezdim sanırım..yarın hemen dr a gidin..ihmal etmeyin..geçmiş olsun....

canım yarın git bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsinn.inşallah hamilesindir ve oda sadece yerleşme kanamasıdır..yarın bildir ama sonucu muhakkak merak ettim.

canım yarın git bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsinn.inşallah hamilesindir ve oda sadece yerleşme kanamasıdır..yarın bildir ama sonucu muhakkak merak ettim.

doktordan bi sonuc alir almaz haber veririm canim benim icin dua et...insallah butun bunlar hamilelik belirtileridir...

benim ilk hamileliğimde 3 gün adet kanaması gibi kanamam olmuştu... tutmadı sanmıştım...mikroenjeksiyon tedavisi görmüştüm...test yaptım..2.çizgi çok hafif vardı..beta hcg çook düşüktü...34 tü...Ama ikizlere hamileymişim...dr günde 2 kez progynex iğne yazdı..kanamalarım kesildi....

ayyy Allah anali babali buyutsun saglikla....
benimde kafam cok karisik simdi, umidimi yitirmek istemiyorum...yinede belki hamileyimdir diyorum, ilk denememiz ve benim ilk bu durumu yasayisim...

canım yumurtlama gününde hamile kalma sansın tabi daha yüksek olyor, ama ben adetine 1 hafta kala ilişkiye girip hamile kalanlarıda duydum, sen ihmal etme canım, tamammı, insallah hamilesindir. değilsende üzülme yeni baslamıssın, çalışmalara insallah en kısa zaman da hayırlı haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…