• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

Diyorum eşime bir alarm taktılarım oda annemgil var aşağıda korkma diyor kapılar kilitli yattığım odanın kapısı kilitli balkon kapılarının arkasında bide sandalye koydum ama tek olunca çok korkuyorum eşim olsa korkmam yanımda ama yok:-(
Alarm için ucuzluk pazarlarında var 1 2 lira bişey kaç yıldır kullanıyorum çokta kolay yapışkanlı zaten alın takın

Diyorum eşim çok abartıyorsun diyor bugün komşularla farklı bir meseleden dolayı konuştuk ama onlarda psikiyatriye gitsen iyi olacak diyor ama bilmiyorum o_O

Sana k.validenin koynu sıcak geliyor ama ne her gelin nede her k.valide bir değil
o hırsız korkusunu yaşayacağıma gider k.validemin sıcak omzunda yatarım daha iyi :KK53:

gerçi konu sahibi için hangisi daha korkunç bilemiyorum

Bence sen hırsızdan korma hırsız senden korksun onu demişler yok bunu demişler yoook eee ne diyekim K.K. olarak topluca gelip nöbetmi tutalım? ne bu önüne geleni azarlamalar falan.

Bence sen hırsızdan korma hırsız senden korksun onu demişler yok bunu demişler yoook eee ne diyekim K.K. olarak topluca gelip nöbetmi tutalım? ne bu önüne geleni azarlamalar falan.

en güzeli cevap yazmamak bence,korkmaya devam etsin.burada kimsenin stres topu değiliz.

Azarlamıyorum azar anlıyorsanız o sizin probleminiz evet mizacım serttir ama alaycı değilim alay etmeyi de edilmeyi de sevmem

Alarm için ucuzluk pazarlarında var 1 2 lira bişey kaç yıldır kullanıyorum çokta kolay yapışkanlı zaten alın takın

2 liraya alarm mı olur arkadaşım biz 1300 liralık alarm sistemine indirimde iken 900 lira verip taktırdık onu bile nasıl yaptıysalar devre dışı bırakıp girmişler. onlar bir yolunu bulup giriyor görünmez oluyor gene giriyorlarda giriyorlar yani

2 liraya alarm mı olur arkadaşım biz 1300 liralık alarm sistemine indirimde iken 900 lira verip taktırdık onu bile nasıl yaptıysalar devre dışı bırakıp girmişler. onlar bir yolunu bulup giriyor görünmez oluyor gene giriyorlarda giriyorlar yani
Media markta vardı beş lira mı ne kapı üzerine iki taraflı takılıyor bir açılan tarafa birde sabit kısma kapı açılınca alarm ötüyor çok büyük bir sistem değil o yüzden ucuz ama sesi güçlü çıkıyor kabul etmedi bunu da takayım iyice paranoyak ol diye dalga geçip sinir ediyor aslında o korkumun üzerine gitmemi istiyor bende korkmak istemiyorum alışmak istediğim için yukarıda uyuyorum ilk ay aşağıda uyudum bir talihsizlik kaza sonucu evimde kaldım sonra inecek durumda olmadığım için evimde kalmak istiyorum alışacağım aşmam gerek bunu dedim ama ay bitiyor tam korkum hafifliyor serbest diyorum artık uyku düzeni kuracam korku yok Yeni bir hırsız hikayesi hoppa tekrar başa Sar

Kocam yanımda olsa bende sarılıp uyurum o yanındayken kendimi güvende hissederim zaten hiçbirşey yapmasa bile gölgesi yeter bana
çalışıyor mu?ozaman iş kötü..annenlerde kal..yalnız bende korkarım..yada kimse yoksa evde bir lambayı aç öyle uyu..

Konu sahibinin tek isteği o uyurken içeri biri girerse uyanmak için çalan bir alarm sa. Eşi de bir türlü yapmıyor muş. Bu aletin sesine uyanmıyacak insan yoktur. Tabi öyle şifresi falan yok biryere bağlantısıda . Kapı açılınca isyankar ve tiksinç bir sesi var. Gayet manuel bir cihaz olduğu için eve girmeden iptal edemezler

burnundan soluyan konu sahibi
insanlar iyi dese kötü korkutsa kötü
o zaman git kaynananla yat diyen de kötü
sen git burdakilere kızana kadar seni korkutan kaynanaya atarlan
anne böyle şeyler anlatma de

Allah Allah sinir ediyor insanı kimisi

burnundan soluyan konu sahibi
insanlar iyi dese kötü korkutsa kötü
o zaman git kaynananla yat diyen de kötü
sen git burdakilere kızana kadar seni korkutan kaynanaya atarlan
anne böyle şeyler anlatma de

Allah Allah sinir ediyor insanı kimisi
Cevap yazmak zorunda değilsin

Kayınvalidemi susturmak mı o bana konuşmaz ki susturayım benim problemim beyin fonksiyonlarımda kullanamıyorum kulağım problemli uyurken ses geldi diye kalkıp etrafa bakıyorum ama birşey yok ben yorumları yazarken GAYET SAKİNim kimse de nazımı tribimi atarımı vs. çekmek zorunda değil

Kayınvalidemi susturmak mı o bana konuşmaz ki susturayım benim problemim beyin fonksiyonlarımda kullanamıyorum kulağım problemli uyurken ses geldi diye kalkıp etrafa bakıyorum ama birşey yok ben yorumları yazarken GAYET SAKİNim kimse de nazımı tribimi atarımı vs. çekmek zorunda değil
bu yorumu bana yazdın sanırım
alıntı yapmamışsın da
e sen demiyor muydun kv korkutuyor hikayeler anlatıyor diye
ona sus diyemiyorsun buraya mı gelip millete çatıyorsun dedim
Allah şifa versin.. beterinden korusun bu arada

bu yorumu bana yazdın sanırım
alıntı yapmamışsın da
e sen demiyor muydun kv korkutuyor hikayeler anlatıyor diye
ona sus diyemiyorsun buraya mı gelip millete çatıyorsun dedim
Allah şifa versin.. beterinden korusun bu arada
Evet kayınvalidem anlatıyor dedim sonra fark ettim cahilliğini kafama yer yapmışki anlattıkları korkuyorum ama onun anlattıklarına değil geceleri uykudan aniden uyanmaktan uyanınca korumaktan korkuyorum

Evet kayınvalidem anlatıyor dedim sonra fark ettim cahilliğini kafama yer yapmışki anlattıkları korkuyorum ama onun anlattıklarına değil geceleri uykudan aniden uyanmaktan uyanınca korumaktan korkuyorum
Allah yardımcın olsun
istersen doktora git.. bol bol dua oku

Bildiğim bütün duaları okuyorum ama dedim ya beyinde biraz sıkıntı var rahat olamıyorum

Daha önce evine hırsız girdi mi ? Ben bizim eve hırsız girdiğinen beri senin gibi korkular yaşıyorum

Yani ben varken girmedi ama evlenmeden önce ki yıllarda bir kez kaynım felan yazın bizim evin balkonunda kalmış onun telefonunu çalmışlar bide çeyizim evde hazırlandı o zaman Demir takılı değildi mutfak balkon kapısı zorlanmış açılmaya çalışılmış bi kez de gündüz k.validem hırsız ile karşılaşmış bağırması ile kaçmış ama korkutan önceki hırsız olayları değil şimdi etraftaki evlere nasıl girdikleri

Back