- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isigi acik birakin.
Hala korkuyorsaniz tvyi de acik birakin ama tvnin bulundugu oda karanlik olsun.
icerden tv isiklari, sesi vs gelirken hicbir hirsiz cesaret edip girmez.
Valla hiç öyle olmuyor evde bi dünya misafir varken dolayısıyla bir sürü ses varken ben hırsızla burun buruna gelmiştim kimsenin korkusu kalmamış artıkIsigi acik birakin.
Hala korkuyorsaniz tvyi de acik birakin ama tvnin bulundugu oda karanlik olsun.
icerden tv isiklari, sesi vs gelirken hicbir hirsiz cesaret edip girmez.
Gunes dogmus muydu?Canım bizim eve ışık ve tv açıkken girdi hırsız ve sabah 6 da. :)
Yuh. O kadar da miValla hiç öyle olmuyor evde bi dünya misafir varken dolayısıyla bir sürü ses varken ben hırsızla burun buruna gelmiştim kimsenin korkusu kalmamış artık
Maalesef o kadar☺Yuh. O kadar da mi![]()
Yuh. O kadar da mi![]()
Eeeeeeeeeeeee sen de hicbir seyi kabul etmiyorsun ki?Al bide burdan yak niye kayınvalidemin yanında uyuyayım benim evim var evimde korkarak uyusam bile aşağıda uyumaktan daha mutluyum
Bence hırsıza çözüm bulmadan önce bir psikologa gitmenizde fayda var..Aşırı takmışsınız bu konuyu bence rahatlamaya ihtiyacınız var..Herkes korkar hırsızdan ama süreklide hırsız mı girecek korkusuyla yaşanmaz bu sizde bir saplantı haline gelmiş bence..Kilitleyin kapınızı,geçin tv karşısına onun ışığında uyuyun..Birde zaten olacağı varsa olur yani siz ne yapsanızda engel olamazsınız..İnanır mısınız ışık açıkken bile korkuyorum mesela kapının arkasında açık renkte birşey asılı ben gece uyanıyorum uyku sersemi kapıya bakıyorum o açık renkli şeyi kapı açık içerinin aydınlığı sanıp bir daha sıçrıyorum yataktan ama bu hafta bugün bitiyor çok şükür bir hafta rahatım
Haklısınız benim önceden böyle takıntım yoktu ama sürekli kayınvalidem hırsızlık hikayesi anlatıp hırsız girdi diyerek eşinden altınlarını kaçırıp sonra evinden ayrılan o kadar olaylar anlattı ki göz gördüğünden korkuyor evime hırsız girerde beni de öyle nitelendirir diye korkum bide eşim hırsız gelse ben sana yapacaklarından korkuyorum takma düşünme dua nı et Rabbim e sığın der ama işte korkuyorum yine deBence hırsıza çözüm bulmadan önce bir psikologa gitmenizde fayda var..Aşırı takmışsınız bu konuyu bence rahatlamaya ihtiyacınız var..Herkes korkar hırsızdan ama süreklide hırsız mı girecek korkusuyla yaşanmaz bu sizde bir saplantı haline gelmiş bence..Kilitleyin kapınızı,geçin tv karşısına onun ışığında uyuyun..Birde zaten olacağı varsa olur yani siz ne yapsanızda engel olamazsınız..
Doğru söylüyor eşin duanı et uyu..Hepimiz Allaha emanetiz..Korkmakta haklısın tamam ama bu kadarda takıntı yapma..Sürekli ya girerse ya girerse diye diye olumsuzlukları üzerine çekme..Eviniz alt katlardaysa demir yaptırın camlara..Üst kattaysa zaten gerek yok..Çelik kapının üzerine birde demir kapı yaptırın için rahat eder biraz o zaman..Haklısınız benim önceden böyle takıntım yoktu ama sürekli kayınvalidem hırsızlık hikayesi anlatıp hırsız girdi diyerek eşinden altınlarını kaçırıp sonra evinden ayrılan o kadar olaylar anlattı ki göz gördüğünden korkuyor evime hırsız girerde beni de öyle nitelendirir diye korkum bide eşim hırsız gelse ben sana yapacaklarından korkuyorum takma düşünme dua nı et Rabbim e sığın der ama işte korkuyorum yine de
Sana k.validenin koynu sıcak geliyor ama ne her gelin nede her k.valide bir değilo hırsız korkusunu yaşayacağıma gider k.validemin sıcak omzunda yatarım daha iyi
gerçi konu sahibi için hangisi daha korkunç bilemiyorum
Sana k.validenin koynu sıcak geliyor ama ne her gelin nede her k.valide bir değil