• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

Isigi acik birakin.
Hala korkuyorsaniz tvyi de acik birakin ama tvnin bulundugu oda karanlik olsun.
icerden tv isiklari, sesi vs gelirken hicbir hirsiz cesaret edip girmez.

Isigi acik birakin.
Hala korkuyorsaniz tvyi de acik birakin ama tvnin bulundugu oda karanlik olsun.
icerden tv isiklari, sesi vs gelirken hicbir hirsiz cesaret edip girmez.
Valla hiç öyle olmuyor evde bi dünya misafir varken dolayısıyla bir sürü ses varken ben hırsızla burun buruna gelmiştim kimsenin korkusu kalmamış artık

Canım bizim eve ışık ve tv açıkken girdi hırsız ve sabah 6 da. :)
Gunes dogmus muydu?
Cunku guneste isik belli olmaz. Olsa da bu saatte isik mi olur yah kesin uyuyakalmistir diye girdi zaar :D
Eee siz naptiniz? Karsilastiniz mi?

İnanır mısınız ışık açıkken bile korkuyorum mesela kapının arkasında açık renkte birşey asılı ben gece uyanıyorum uyku sersemi kapıya bakıyorum o açık renkli şeyi kapı açık içerinin aydınlığı sanıp bir daha sıçrıyorum yataktan ama bu hafta bugün bitiyor çok şükür bir hafta rahatım

Alarm taktıracaksın, sonra o alarmın dışarıda ki kutusunu gören hırsız ":63: " moduna girecek.. eşini ikna et, bir ömür huzursuz geçmez..

Yuh. O kadar da mi :KK53:

Evet bende evde tektim oturduğumuz binaya dış cephe yapılıyordu ve iskele vardı tırmanmış ve eve girmiş sanırım cama vurdu polis öyle dedi. Ses gelmeyince daldı içeri. Pinpon toplu ile araba açıyormuş adamlar pimapeni nasıl açmasınlar dedi polis :p şimdi gülüyorum ama çok kötü olmuştum o zamanlar adam yatak odama gelmiş üzerimden uzanıp telefonumu almış, binada kamera vardı birde izledim, cebinde kocaman bıçak gibi bir şey. ve ben uyandım adamı salona girerken gördüm. Çığlık atıp odamın kapısını kitledim. 10 saniye önce uyansam benim odamdaydı, tepemde adamla karşılaşacaktım. İyi ki uyanmamışsın dedi herkes. Bunları okuyunca konu sahibi kızacak beni daha çok korkuttun diye sanırım herkesi terslemiş zaten. :KK14:

Balkonum pencerelerim demirli alt katta kayınvalidem kayınpederim ben evlenmeden bir kaç kez hırsız girmiş kaynımın telefonu çalınmış çeyizim hazırlanırken girmiş sonra Demir takıldı aslında imkanım olsa bu mahallede durmam hırsızlık olayı hiç bitmiyor her ay birinin evine giriyor

Al bide burdan yak niye kayınvalidemin yanında uyuyayım benim evim var evimde korkarak uyusam bile aşağıda uyumaktan daha mutluyum
Eeeeeeeeeeeee sen de hicbir seyi kabul etmiyorsun ki?
Kiz espri yapmış üstüne alinmissin, birisi tavsiye vermis dalga demissin, yok artik demissin.
Eee bizden ne istedigini anlayamadim acikcasi???
Yanina mi işinlanalim?

İnanır mısınız ışık açıkken bile korkuyorum mesela kapının arkasında açık renkte birşey asılı ben gece uyanıyorum uyku sersemi kapıya bakıyorum o açık renkli şeyi kapı açık içerinin aydınlığı sanıp bir daha sıçrıyorum yataktan ama bu hafta bugün bitiyor çok şükür bir hafta rahatım
Bence hırsıza çözüm bulmadan önce bir psikologa gitmenizde fayda var..Aşırı takmışsınız bu konuyu bence rahatlamaya ihtiyacınız var..Herkes korkar hırsızdan ama süreklide hırsız mı girecek korkusuyla yaşanmaz bu sizde bir saplantı haline gelmiş bence..Kilitleyin kapınızı,geçin tv karşısına onun ışığında uyuyun..Birde zaten olacağı varsa olur yani siz ne yapsanızda engel olamazsınız..

Ya gülüyorum yorumlara aslında kendimi teselli ediyorum sanıyorum kızınca ama tesellide olamıyorum

o hırsız korkusunu yaşayacağıma gider k.validemin sıcak omzunda yatarım daha iyi :KK53:

gerçi konu sahibi için hangisi daha korkunç bilemiyorum

Bence hırsıza çözüm bulmadan önce bir psikologa gitmenizde fayda var..Aşırı takmışsınız bu konuyu bence rahatlamaya ihtiyacınız var..Herkes korkar hırsızdan ama süreklide hırsız mı girecek korkusuyla yaşanmaz bu sizde bir saplantı haline gelmiş bence..Kilitleyin kapınızı,geçin tv karşısına onun ışığında uyuyun..Birde zaten olacağı varsa olur yani siz ne yapsanızda engel olamazsınız..
Haklısınız benim önceden böyle takıntım yoktu ama sürekli kayınvalidem hırsızlık hikayesi anlatıp hırsız girdi diyerek eşinden altınlarını kaçırıp sonra evinden ayrılan o kadar olaylar anlattı ki göz gördüğünden korkuyor evime hırsız girerde beni de öyle nitelendirir diye korkum bide eşim hırsız gelse ben sana yapacaklarından korkuyorum takma düşünme dua nı et Rabbim e sığın der ama işte korkuyorum yine de

Haklısınız benim önceden böyle takıntım yoktu ama sürekli kayınvalidem hırsızlık hikayesi anlatıp hırsız girdi diyerek eşinden altınlarını kaçırıp sonra evinden ayrılan o kadar olaylar anlattı ki göz gördüğünden korkuyor evime hırsız girerde beni de öyle nitelendirir diye korkum bide eşim hırsız gelse ben sana yapacaklarından korkuyorum takma düşünme dua nı et Rabbim e sığın der ama işte korkuyorum yine de
Doğru söylüyor eşin duanı et uyu..Hepimiz Allaha emanetiz..Korkmakta haklısın tamam ama bu kadarda takıntı yapma..Sürekli ya girerse ya girerse diye diye olumsuzlukları üzerine çekme..Eviniz alt katlardaysa demir yaptırın camlara..Üst kattaysa zaten gerek yok..Çelik kapının üzerine birde demir kapı yaptırın için rahat eder biraz o zaman..

o hırsız korkusunu yaşayacağıma gider k.validemin sıcak omzunda yatarım daha iyi :KK53:

gerçi konu sahibi için hangisi daha korkunç bilemiyorum
Sana k.validenin koynu sıcak geliyor ama ne her gelin nede her k.valide bir değil

İki kat müstakil ben üstte oturuyorum Demir takılı yattığım odayı balkonlu odanın kapısını kapının arkasına sandalye koymalar felan eşim evdeyken hiç düşünmeden uyurum ama o yokken böyle sürekli takıntılı oldum bide benim Sol kulağımda sürekli siren sesi bazen uykudan uyandırıyor doktora gittim geçer dedi o basınçtan dolayı dedi ama hala geçmedi iki yıl olacak

Back