Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalga geçiyorsun sana da uğrarsa geçerken görürsün
Bende İt yuvası sandıydım burayı ey güzel Allah ım koyun can derdin de millet dalgaya bakıyor ya ecelim geldiyse onlar bahane ben ölümden döndümKilit olayını fazla abartmayın. Bi de ani bi deprem anında o kilitler zaman kaybettiriyor diyerek itlik yapıp olaya başka bi boyut kazandırayım.
Neden bu "dalga geçiliyorum" ısrarı? Dalga zannettiğiniz şey, buraya yazıp da rahatlamaya çalışan hemcinsimizin yüzünü güldürmek için yaptıgımız esprilerden ibaret, fakat benzetmeniz cidden nahoş.Bende İt yuvası sandıydım burayı ey güzel Allah ım koyun can derdin de millet dalgaya bakıyor ya ecelim geldiyse onlar bahane ben ölümden döndüm
iyi de ben onu kendime dedim, muzurluk, hinlik falan tarzında. Sizle bi alakası bile yok yani. Yorumum konuyla alakalı bi cevap da içeriyordu, falan filan işte. Neyse.Siz neden atarlandınız ki ben itlik demenize kızdım yorum yapmak üyelere açık iyiside gelir kötüsüde itlik okuyunca dalga geldi aklıma
Kiza niye it diyosun sen bakiimiyi de ben onu kendime dedim, muzurluk, hinlik falan tarzında. Sizle bi alakası bile yok yani. Yorumum konuyla alakalı bi cevap da içeriyordu, falan filan işte. Neyse.
Kendime it deme hakkımı saklı tutuyom kardeşKiza niye it diyosun sen bakiim![]()
Eşinin annesinden daha çok korkuyo demekki :)Ozaman asagida annesinin yaninda uyu madem :))) buarada esin bazen gece evde olmuyorsa biber gazi al dursun biyerde pskolojik olarak rahatlatir bende var 5 tl biseydi galiba netten siparis etmistim
Kocam yanımda olsa bende sarılıp uyurum o yanındayken kendimi güvende hissederim zaten hiçbirşey yapmasa bile gölgesi yeter banabende hırsızdan aşırı korkuyorum...ama kocama sarılıyorum dua okuyorum uyuyorummm...![]()
Al bide burdan yak niye kayınvalidemin yanında uyuyayım benim evim var evimde korkarak uyusam bile aşağıda uyumaktan daha mutluyumEşinin annesinden daha çok korkuyo demekki :)