Merhaba arkadaslar bir sitede bunu okudum (Vaginal akıntı tümöral bir oluşum nedeni ile de olabilir, bu durumda çoğunlukla sümüksü kıvamda ve bol miktarda, üzerinde ince çizgiler halinde kan bulunan bir akıntı mevcuttur. Böyle bir akıntı varlığında üreme organları ayrıntılı olarak gözden geçirilmeli ve neden saptandıktan sonra uygun tedavi yapılmalıdır.) bende ayni durumu yasiyorum acaba sebebi tumormu cok korkuyorum iliskim falan olmadi 21 yasindayim doktora gitmeye cekiniyorum ve korkuyorum lutfen yardim edermisinniz 2ay once boyle olmustu 3gun oncede boyle bisey yasadim bu gunde mantar falan olabilirmi lutfen yardim((
Hic sevmiyorum kotu bisey cikacak diye korkyorumdoktora gitmeye neden korkuyorsun?
Hic sevmiyorum kotu bisey cikacak diye korkyorum
gitmediğinde daha çok ilerlerse ne yapacaksın?
Ne ilerlerse tumor olabilir diyorsun yani ???
hayır ya hu ne tümörü buradan kimse teşhis koyamaz
suanki akıntının sebebi ne ise doktora gitmezsen iyileşmeyeceği gibi ilerleyebilir de.
buradan mesela biri tümör dese inanıp yine de gitmeyecek misin doktora?
Hayir canim o kadarda degil ben sadece fikirlerinizi sormak istedim eger kotu biseyin bilirtisi olsa hemen giderim ama cok degilse gitmek istemiyorum
Hayir. Evli degilim iliski falanda olmadi doktora gitmekten korkiyorum
Sagoln arkadaslar haklisiniz gitmeyi denicem
Merhaba arkadaslar bir sitede bunu okudum (Vaginal akıntı tümöral bir oluşum nedeni ile de olabilir, bu durumda çoğunlukla sümüksü kıvamda ve bol miktarda, üzerinde ince çizgiler halinde kan bulunan bir akıntı mevcuttur. Böyle bir akıntı varlığında üreme organları ayrıntılı olarak gözden geçirilmeli ve neden saptandıktan sonra uygun tedavi yapılmalıdır.) bende ayni durumu yasiyorum acaba sebebi tumormu cok korkuyorum iliskim falan olmadi 21 yasindayim doktora gitmeye cekiniyorum ve korkuyorum lutfen yardim edermisinniz 2ay once boyle olmustu 3gun oncede boyle bisey yasadim bu gunde mantar falan olabilirmi lutfen yardim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?