• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok korkuyorum

Ruyaaaam

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
11
1
6
34
Diğer
Merhaba arkadaslar bir sitede bunu okudum (Vaginal akıntı tümöral bir oluşum nedeni ile de olabilir, bu durumda çoğunlukla sümüksü kıvamda ve bol miktarda, üzerinde ince çizgiler halinde kan bulunan bir akıntı mevcuttur. Böyle bir akıntı varlığında üreme organları ayrıntılı olarak gözden geçirilmeli ve neden saptandıktan sonra uygun tedavi yapılmalıdır.) bende ayni durumu yasiyorum acaba sebebi tumormu cok korkuyorum iliskim falan olmadi 21 yasindayim doktora gitmeye cekiniyorum ve korkuyorum lutfen yardim edermisinniz 2ay once boyle olmustu 3gun oncede boyle bisey yasadim bu gunde mantar falan olabilirmi lutfen yardim :(((

Merhaba arkadaslar bir sitede bunu okudum (Vaginal akıntı tümöral bir oluşum nedeni ile de olabilir, bu durumda çoğunlukla sümüksü kıvamda ve bol miktarda, üzerinde ince çizgiler halinde kan bulunan bir akıntı mevcuttur. Böyle bir akıntı varlığında üreme organları ayrıntılı olarak gözden geçirilmeli ve neden saptandıktan sonra uygun tedavi yapılmalıdır.) bende ayni durumu yasiyorum acaba sebebi tumormu cok korkuyorum iliskim falan olmadi 21 yasindayim doktora gitmeye cekiniyorum ve korkuyorum lutfen yardim edermisinniz 2ay once boyle olmustu 3gun oncede boyle bisey yasadim bu gunde mantar falan olabilirmi lutfen yardim :(((

ee bi doktora git .
Evli misiin?

doktora gitmeye neden korkuyorsun?

Ne ilerlerse tumor olabilir diyorsun yani ???

hayır ya hu ne tümörü buradan kimse teşhis koyamaz
suanki akıntının sebebi ne ise doktora gitmezsen iyileşmeyeceği gibi ilerleyebilir de.

buradan mesela biri tümör dese inanıp yine de gitmeyecek misin doktora?

hayır ya hu ne tümörü buradan kimse teşhis koyamaz
suanki akıntının sebebi ne ise doktora gitmezsen iyileşmeyeceği gibi ilerleyebilir de.

buradan mesela biri tümör dese inanıp yine de gitmeyecek misin doktora?

Hayir canim o kadarda degil ben sadece fikirlerinizi sormak istedim eger kotu biseyin bilirtisi olsa hemen giderim ama cok degilse gitmek istemiyorum

Hayir canim o kadarda degil ben sadece fikirlerinizi sormak istedim eger kotu biseyin bilirtisi olsa hemen giderim ama cok degilse gitmek istemiyorum

tamam da buradan kim bilebilir kötü bir şey olup olmadıgını?
cok yanlış yapıyorsun yalnız.

böyle şeyler başkalarının yönlendirmesiyle olmaz:34:.

İltihabik bir durumda olabilir canım
Ufak bir sürüntüden smear yaparlar , en azından için rahatlar
İltihapsa ki yüksek ihtimal öyledir, ilerlemeden antibiyotikle çözülür biter gider
İhmal etme , yumurtalıklarına yada tüplerine zarar vermesin.

korkunun ecele faydası yok korkularla yüzleşirsen rahat yaşarsın sende önemli bir şey olduğunu sanmıyorum git ve doktordan korkulmayacağını kendine ispatla

Doktora gitmeye mecbursun canim.tumor oldugunu dusummuyorum olsa dahi iyi huylusu var kotu huylusu var.ben hamileligimi 9 cm kistle gecirdim.iyi huylu veya kotu huylu oldugununda garantisi yoktu.cok sukur ne kizima ne bise olmadi .kontrol olman sart.erken teshis hayat kurtarir.

Muhtemelen ilerlemiş bir iltihap var. Ona uygun bir antibiyotik kullanman gerekicek. Ama doktora gitmezsen asla iltihabın neden kaynaklandığını ve hangi tür antibiyotik kullanman gerektiğini bilemezsin. Doktor yapacağı testlere göre buna karar vericek. Eğer gitmezsen iltihap çok ilerler ve emin ol tümörden daha çok canını yakabilir.

Sadece akıntı şikayetiyle akıntının tipine bakarak tümörden şüphelenmez bile doktor. Yanında başka şikayetlerin de olmalı öyle bir durum için.

Son düzenleme:
öncelikle sakin ol lütfen ve internetten cok fazla arastirma ayni hatayi ben yaptim ve suan korkularimdan kurtulamiyorum sende bu hataya düsme. Doktordan korkmana cekinmene gerek yok burdan hicbirimiz hicbirsekilde teshis koyamayiz en önemlisi doktora gidip muayene olmak. ayrica hemen kötüye yorma kötü birsey oldugunu bende düsünmüyorum. gecmis olsun

iltihap vardır büyük ihtimalle
soğan kürü uygula istersen
idrar yollarını temiziler

Back