benedenben umut aşılamak konusunda süpersin ya vallahi bir an içimde kelebekler uçuştu sanki sen diyorum ama kızmazsın umarım.evet son senem ve çok zordu inan çocuk baskıları ne laflar yuttum.ama ayaklarımın üstünde durmadan çocuk istemedim çünki dediğim gibi ailemn durumu beni çok yıprattı.tabiki Allah inancım sonsuzz.her şerde bir hayır buraya gelmeseydim okuyamayacaktım yada evlenmeseydim bak şimdiden öğreniyorum olumlu düşünmeyi.dediğim gibi aslında çok güçlüyüm içimde yeterki destek veren olsun.desteğin için sağol arkadaşım..
birde çocuk var tabi kayınvaldemler baskı yapıyo ee okulla çocuk hayatta yürümez.yani çocukta yaparım kariyerde demek söylemesi kadar kolay değil bunuda düşün.evleneceğin insanı iyi tanı ve bu konudaki fikrini öğren.umarım herşey gönlünce olur
benmde tek düşündüğüm o zaten laf edebilirler ama ileride şayet o kişi olursa eşimden dolayı hiç süphem yok , daha tanımak ve düşüncelerini iyice almam için bi kaç yılımız dhaa var ne diyelim hayırlısı olsun :26: bu arada bugün rahatszlgmdan dolayı hastaneye gittim kadın doğum bölümüne herkes beni evli sanıyomuş çocuk mu beklliyorum diye soranlar oldu gülmedimde değil o kadar olgun gösterdiğimi düşünmüyorum bi kaç dkk lıgınada olsa ne kadar hoş bi duyguymuş o öyle ya :26: allah herkes nasip eder inşallah evliliğide hayırlı bi evladıda :) sanada inşallah canım hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah
İnan okadar duygulandımki çok teşekkür ederim.Söylediklerime nekadar hak versen ne güzel söylemişsin desen bile şuan benimde hayat felsefem olan ''Her işte bir hayır vardır'' lafını senden duymak beni nasıl mutlu etti inanamazsın.Ne kadar güzel anlatmışsın aynen bir film kesidi gibi.Bende aynen senin gibi yaşadıklarımı anlamlandırmak için ''şöyle olduğu için şöyle oldu,böyle olmasaydı böyle olmazdı'' diye senaryolar yazar ve kötü deneyimlerimin bile aslında iyiki başıma gelmiş olduğunu sonunda anlayabiliyorum.İnan beni çok çok mutlu ettin aynen devam ediyoruz arkadaşım kucak dolusu sevgiler öpücükler sana
inşallah canımm.Allah aratmadan verir umarım.ozaman ne kadar laf ederlerse etsinler sen okumana bak sonrada o güzel duyguyu zorlanmadan yaşarsın inşallah.zamanla alışırlar hatta takdir ederler.benimkiler bu yıl ilk defa tebrik ettiler ama bu da bi gelişme.geç olsun güç olmasın Allah seninde yolunu açık etsin tatlım
İnan okadar duygulandımki çok teşekkür ederim.Söylediklerime nekadar hak versen ne güzel söylemişsin desen bile şuan benimde hayat felsefem olan ''Her işte bir hayır vardır'' lafını senden duymak beni nasıl mutlu etti inanamazsın.Ne kadar güzel anlatmışsın aynen bir film kesidi gibi.Bende aynen senin gibi yaşadıklarımı anlamlandırmak için ''şöyle olduğu için şöyle oldu,böyle olmasaydı böyle olmazdı'' diye senaryolar yazar ve kötü deneyimlerimin bile aslında iyiki başıma gelmiş olduğunu sonunda anlayabiliyorum.İnan beni çok çok mutlu ettin aynen devam ediyoruz arkadaşım kucak dolusu sevgiler öpücükler sana [/QUO
inşallah canımm.Allah aratmadan verir umarım.ozaman ne kadar laf ederlerse etsinler sen okumana bak sonrada o güzel duyguyu zorlanmadan yaşarsın inşallah.zamanla alışırlar hatta takdir ederler.benimkiler bu yıl ilk defa tebrik ettiler ama bu da bi gelişme.geç olsun güç olmasın Allah seninde yolunu açık etsin tatlım
aminnnn mlk.kızlr soğan kürüne başlamak istiyorum ama öğlen ve akşam içiliyomuş ben iftardan ve sahurdan önce içsem olur mu?bilen varmı?
birde doğum kontrol hapı ile soğan suyu beraber kullanılır mı?
Rahim kalınlaşması adet değilken kanama başlaması yada adetin çok uzaması şeklinde ortaya çıkan şey mi?Benim bi arkadaşımın başına geldi 4ay önce rahmi normal olması gerekenin 2 katı fazla kalınlığa ulaşmış.Doktor ilaç verdi.2 aya düzelmezse kürtaj yapıcaz demiş.Ama düzeldi Allah'a çok şükür.Çok korkulacak bişey değil sanırım.Allah şifa versin.
çokk teşekkür edrim eekin evet benmde adet dışı ani kanamam oldu onu önemsemedim ama kasık ağrılarım artınca gittim.başka bir doktra görünmeye karar verdim.inşallah bende ameliyata gerek kalmadan kurtulurum.çünki daha çocuğum yok ameliyat çok risk.