merhaba bayanlar.aradım ama böyle bir başlık bulamadım eğer varsa kusura bakmayın.ben 26 yaşındayım ve rahmim kalp şeklinde bunu geçen sene öğrendim.5 yıllık evliyim ama öğrenci olduğum için çocuk istemedik:2:son 3 4 aydır aşırı derecede kasık ağrılarım vardı doktora gittim.adet döneminde gittim ve ultrasonla rahim içine baktı.rahmimde kalınlaşma varmış ve çocuğa engelmiş bu durum.geçicimi sizce bu durum?gynelle doğum kontrol hapı ve biokadin die bir fitil verdi.gerçekten çocuğum olmaz die ödüm kopuyor.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı rica ediyorum
tatlım inan sorununla ilgili her hangi bir bilgim yok. tabi önce doktorunu dinlemelisin. ama sana önerebileceğim 2 yol var ikisi de doğal yollardan. genel sağlıkla ilgili çok şeye faydaları var sana derman olur mu bilemem. araştır derim ama her hangi bir sakıncaları yok.
1: kabugu alınmamış işlem görmemiş buğday. bu nerden bulunur:güvercin yemi olarak satılır. oldukça çöbunuplü taşlıdır. bir güzel temizlersin. fasulye gibi ıslatırsın sonra tencerede haşlar nasıl arzu edersen yersin. ama düzenli yemek gerek. kanserden migrene diş ağrısından hormonlara kadar pek çok faydası var.
2: kombu çayı/mantarı : google da yaz nelere gaydası olduğunu göreceksin ama bunu nerden bulursun bilmiyorum yakınımda olsan sana ulaştırırdım.
bunları bir araştır derim. sonuçta senin sıkıntın temelde hormonlarla ilgili bir durum ve bu doğal çözümlerin ikisi de hormonları düzenliyor.
ACİL ŞİFALAR DİLERİM...
özel mesaj atamadım size malesef teknik bir aksaklık nedeniyle :)
merabalar çok geçmiş olsun naçizane size bir fikrimi açıklamak istiyorum inanmak veya inanmamak size kalmış ama deneseniz hiçbirşey kaybetmezsiniz.alternatif tıpla ve tıpla çok ilgileniyorum sürekli kitaplar alıyorum araştırma yapıyorum bana en mantıklı gelenleride annem ve kendi üzerimde deniyorum.
Ama size anlatacağım konu apayrı.reikiylede ilgileniyorum ayrıca hastalıkların psikolojik sebeplerininde olduğuna inanıyorum.
Geçmişte yaşadığınız ailevi bir durum ve özel hayatınızdaki bir korku nedeniyle kendinizi korumak için böyle bir rahatsızlık yaşadığınız aklıma geldi ilk anda...
Bu konuda bilgilerim çok sığ ama gece yattığınızda ellerinizi rahminiz üzerine yerleştirip bebeğiniz için güvenilir huzurlu bir yuvaya sahip olduğunuzu(rahminizin) hamile kaldığınızda çok rahat mutlu ve sağlıklı bir 9 ay geçireceğinizi ve ellerinizden giden güzel enerjiyle zihninizde rahim duvarınızın inceldiğinizi imajine etmeyi deneyin lütfen.hatta bu pozitif enerjiyi kendi zihninizde istediğiniz gibi canlandırabilirsiniz benim aklıma gelenler bunlardı...
Hem rahat uyuyacaksınız hemde bence bu rahatsızlığınıza yardımcı olacak bir teknik.
Sevgilerimle
Özel mesaj atamadım size malesef teknik bir aksaklık nedeniyle :)
Merabalar çok geçmiş olsun naçizane size bir fikrimi açıklamak istiyorum inanmak veya inanmamak size kalmış ama deneseniz hiçbirşey kaybetmezsiniz.Alternatif tıpla ve tıpla çok ilgileniyorum sürekli kitaplar alıyorum araştırma yapıyorum bana en mantıklı gelenleride annem ve kendi üzerimde deniyorum.
Ama size anlatacağım konu apayrı.Reikiylede ilgileniyorum ayrıca hastalıkların psikolojik sebeplerininde olduğuna inanıyorum.
Geçmişte yaşadığınız ailevi bir durum ve özel hayatınızdaki bir korku nedeniyle kendinizi korumak için böyle bir rahatsızlık yaşadığınız aklıma geldi ilk anda...
Bu konuda bilgilerim çok sığ ama gece yattığınızda ellerinizi rahminiz üzerine yerleştirip bebeğiniz için güvenilir huzurlu bir yuvaya sahip olduğunuzu(rahminizin) hamile kaldığınızda çok rahat mutlu ve sağlıklı bir 9 ay geçireceğinizi ve ellerinizden giden güzel enerjiyle zihninizde rahim duvarınızın inceldiğinizi imajine etmeyi deneyin lütfen.Hatta bu pozitif enerjiyi kendi zihninizde istediğiniz gibi canlandırabilirsiniz benim aklıma gelenler bunlardı...
Hem rahat uyuyacaksınız hemde bence bu rahatsızlığınıza yardımcı olacak bir teknik.
Sevgilerimle
merhaba bayanlar.aradım ama böyle bir başlık bulamadım eğer varsa kusura bakmayın.ben 26 yaşındayım ve rahmim kalp şeklinde bunu geçen sene öğrendim.5 yıllık evliyim ama öğrenci olduğum için çocuk istemedik:2:son 3 4 aydır aşırı derecede kasık ağrılarım vardı doktora gittim.adet döneminde gittim ve ultrasonla rahim içine baktı.rahmimde kalınlaşma varmış ve çocuğa engelmiş bu durum.geçicimi sizce bu durum?gynelle doğum kontrol hapı ve biokadin die bir fitil verdi.gerçekten çocuğum olmaz die ödüm kopuyor.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı rica ediyorum
2008 ağustosta evlendim canım 5 yıl flört ettikten sonraevliliğimin ilk yılı evdeydim ve sıkıntıdan resim kurslarına gittim.evde öss ye çalıştım ama öylesine kısmet işte malatyada okadar denememe rağmen konyada güzel sanatlar fakültesini kazandım son senem bu sene.sene sonu çocuk istiyorum ama bakalım şu durumları atlatırsam inşallah.
anladım hayırlısı olsun allah her şeyi gönlünüzce versin inşallaaahsenin yaşantın sanki benm ileride yaşıycgm hayata benziyodaa ondan sordum genç yaşta evlenmek istiyorum diye cok tepki aldım merak ettim sordum gayet mutlusunuz ama dimi evlilikten bi şikayet yok yani :) ? bunu çok merak ediyorum pişmanlık duydun mu evliyken okudugun için /:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?