How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

çok korkuyorum

art-ist e

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
110
30
123
merhaba bayanlar.aradım ama böyle bir başlık bulamadım eğer varsa kusura bakmayın.ben 26 yaşındayım ve rahmim kalp şeklinde bunu geçen sene öğrendim.5 yıllık evliyim ama öğrenci olduğum için çocuk istemedik:2:son 3 4 aydır aşırı derecede kasık ağrılarım vardı doktora gittim.adet döneminde gittim ve ultrasonla rahim içine baktı.rahmimde kalınlaşma varmış ve çocuğa engelmiş bu durum.geçicimi sizce bu durum?gynelle doğum kontrol hapı ve biokadin die bir fitil verdi.gerçekten çocuğum olmaz die ödüm kopuyor.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı rica ediyorum:14:

merhaba bayanlar.aradım ama böyle bir başlık bulamadım eğer varsa kusura bakmayın.ben 26 yaşındayım ve rahmim kalp şeklinde bunu geçen sene öğrendim.5 yıllık evliyim ama öğrenci olduğum için çocuk istemedik:2:son 3 4 aydır aşırı derecede kasık ağrılarım vardı doktora gittim.adet döneminde gittim ve ultrasonla rahim içine baktı.rahmimde kalınlaşma varmış ve çocuğa engelmiş bu durum.geçicimi sizce bu durum?gynelle doğum kontrol hapı ve biokadin die bir fitil verdi.gerçekten çocuğum olmaz die ödüm kopuyor.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı rica ediyorum:14:

canım benim hiç bi bilgim yok başlığn dikkatimi çekti merak ettim allah yardımcın olsun.çok geçmiş olsn ama bi ortak yönümüz var bende hamile kalamıyorm

bakman bile yeter canım çok sağol ben çocuk denemedim şimdiye kadar.bu yılın sonunu bekliyordum.bu durum çıkınca dktor şuan asla olmaz dedi.okul olmasaydı denerdim ama rahmim kalp şeklinde olunca düşük riskim çok fazla okulla yürümez.Allah bütün çocuk isteyenlerin kucağını boş koymasın.

tatlım inan sorununla ilgili her hangi bir bilgim yok. tabi önce doktorunu dinlemelisin. ama sana önerebileceğim 2 yol var ikisi de doğal yollardan. genel sağlıkla ilgili çok şeye faydaları var sana derman olur mu bilemem. araştır derim ama her hangi bir sakıncaları yok.
1: kabugu alınmamış işlem görmemiş buğday. bu nerden bulunur:güvercin yemi olarak satılır. oldukça çöbunuplü taşlıdır. bir güzel temizlersin. fasulye gibi ıslatırsın sonra tencerede haşlar nasıl arzu edersen yersin. ama düzenli yemek gerek. kanserden migrene diş ağrısından hormonlara kadar pek çok faydası var.
2: kombu çayı/mantarı : google da yaz nelere gaydası olduğunu göreceksin ama bunu nerden bulursun bilmiyorum yakınımda olsan sana ulaştırırdım.
bunları bir araştır derim. sonuçta senin sıkıntın temelde hormonlarla ilgili bir durum ve bu doğal çözümlerin ikisi de hormonları düzenliyor.
ACİL ŞİFALAR DİLERİM...

tatlım inan sorununla ilgili her hangi bir bilgim yok. tabi önce doktorunu dinlemelisin. ama sana önerebileceğim 2 yol var ikisi de doğal yollardan. genel sağlıkla ilgili çok şeye faydaları var sana derman olur mu bilemem. araştır derim ama her hangi bir sakıncaları yok.
1: kabugu alınmamış işlem görmemiş buğday. bu nerden bulunur:güvercin yemi olarak satılır. oldukça çöbunuplü taşlıdır. bir güzel temizlersin. fasulye gibi ıslatırsın sonra tencerede haşlar nasıl arzu edersen yersin. ama düzenli yemek gerek. kanserden migrene diş ağrısından hormonlara kadar pek çok faydası var.
2: kombu çayı/mantarı : google da yaz nelere gaydası olduğunu göreceksin ama bunu nerden bulursun bilmiyorum yakınımda olsan sana ulaştırırdım.
bunları bir araştır derim. sonuçta senin sıkıntın temelde hormonlarla ilgili bir durum ve bu doğal çözümlerin ikisi de hormonları düzenliyor.
ACİL ŞİFALAR DİLERİM...

çookkk teşekkürler doğal olan herşeye varım.zaten okadar çok ilaç kullandımki bıktım artık migrende var en çok onun için.yani migrenim bile geçse en azından onun ilaçlarından kurtulurum.hemen yarın araştırıyorum dediklerini.tekrar çok sağol canım:16:

Şu sıralar gündemde olan bir doktor televizyonda bu konuyla ilgili bir konuşma yapmıştı o kişilerin kitapları bende olduğuna göre senin için kitapları gözden geçirip bulmaya çalışıcam kimin ne dediğini çok geçmiş olsun canım.

Özel mesaj atamadım size malesef teknik bir aksaklık nedeniyle :)
Merabalar çok geçmiş olsun naçizane size bir fikrimi açıklamak istiyorum inanmak veya inanmamak size kalmış ama deneseniz hiçbirşey kaybetmezsiniz.Alternatif tıpla ve tıpla çok ilgileniyorum sürekli kitaplar alıyorum araştırma yapıyorum bana en mantıklı gelenleride annem ve kendi üzerimde deniyorum.
Ama size anlatacağım konu apayrı.Reikiylede ilgileniyorum ayrıca hastalıkların psikolojik sebeplerininde olduğuna inanıyorum.
Geçmişte yaşadığınız ailevi bir durum ve özel hayatınızdaki bir korku nedeniyle kendinizi korumak için böyle bir rahatsızlık yaşadığınız aklıma geldi ilk anda...
Bu konuda bilgilerim çok sığ ama gece yattığınızda ellerinizi rahminiz üzerine yerleştirip bebeğiniz için güvenilir huzurlu bir yuvaya sahip olduğunuzu(rahminizin) hamile kaldığınızda çok rahat mutlu ve sağlıklı bir 9 ay geçireceğinizi ve ellerinizden giden güzel enerjiyle zihninizde rahim duvarınızın inceldiğinizi imajine etmeyi deneyin lütfen.Hatta bu pozitif enerjiyi kendi zihninizde istediğiniz gibi canlandırabilirsiniz benim aklıma gelenler bunlardı...
Hem rahat uyuyacaksınız hemde bence bu rahatsızlığınıza yardımcı olacak bir teknik.
Sevgilerimle

özel mesaj atamadım size malesef teknik bir aksaklık nedeniyle :)
merabalar çok geçmiş olsun naçizane size bir fikrimi açıklamak istiyorum inanmak veya inanmamak size kalmış ama deneseniz hiçbirşey kaybetmezsiniz.alternatif tıpla ve tıpla çok ilgileniyorum sürekli kitaplar alıyorum araştırma yapıyorum bana en mantıklı gelenleride annem ve kendi üzerimde deniyorum.
Ama size anlatacağım konu apayrı.reikiylede ilgileniyorum ayrıca hastalıkların psikolojik sebeplerininde olduğuna inanıyorum.
Geçmişte yaşadığınız ailevi bir durum ve özel hayatınızdaki bir korku nedeniyle kendinizi korumak için böyle bir rahatsızlık yaşadığınız aklıma geldi ilk anda...
Bu konuda bilgilerim çok sığ ama gece yattığınızda ellerinizi rahminiz üzerine yerleştirip bebeğiniz için güvenilir huzurlu bir yuvaya sahip olduğunuzu(rahminizin) hamile kaldığınızda çok rahat mutlu ve sağlıklı bir 9 ay geçireceğinizi ve ellerinizden giden güzel enerjiyle zihninizde rahim duvarınızın inceldiğinizi imajine etmeyi deneyin lütfen.hatta bu pozitif enerjiyi kendi zihninizde istediğiniz gibi canlandırabilirsiniz benim aklıma gelenler bunlardı...
Hem rahat uyuyacaksınız hemde bence bu rahatsızlığınıza yardımcı olacak bir teknik.
Sevgilerimle

harikasın bunu.. Ben de hayatıma giren olumsuluklar için deneyeceğim ve başarılı olacağıma o kadar çok inanıyorum ki :))

Özel mesaj atamadım size malesef teknik bir aksaklık nedeniyle :)
Merabalar çok geçmiş olsun naçizane size bir fikrimi açıklamak istiyorum inanmak veya inanmamak size kalmış ama deneseniz hiçbirşey kaybetmezsiniz.Alternatif tıpla ve tıpla çok ilgileniyorum sürekli kitaplar alıyorum araştırma yapıyorum bana en mantıklı gelenleride annem ve kendi üzerimde deniyorum.
Ama size anlatacağım konu apayrı.Reikiylede ilgileniyorum ayrıca hastalıkların psikolojik sebeplerininde olduğuna inanıyorum.
Bu konuda bilgilerim çok sığ ama gece yattığınızda ellerinizi rahminiz üzerine yerleştirip bebeğiniz için güvenilir huzurlu bir yuvaya sahip olduğunuzu(rahminizin) hamile kaldığınızda çok rahat mutlu ve sağlıklı bir 9 ay geçireceğinizi ve ellerinizden giden güzel enerjiyle zihninizde rahim duvarınızın inceldiğinizi imajine etmeyi deneyin lütfen.Hatta bu pozitif enerjiyi kendi zihninizde istediğiniz gibi canlandırabilirsiniz benim aklıma gelenler bunlardı...
Sevgilerimle

sevgili benedenben çok teşekkür ederim kesinlikle deneyeceğim.bende hastalıkların aslında pskolojik olduğuna inanırım.çokta güzel bir çocukluk geçirdiğim söylenemez zaten.çok yıprandım.hep kendi pskolojimi düzeltmeye çalışıyorum ama tutunacak bi güzellik yok.herşeymi kötü gider arkadaş:14: ama bunu yapabilirim.çok sağol canım.

Dün gece bilgisayarı kapattım tv izlerken uyuyacaktım ve Prof. Dr .İbrahim Saraçoğlunun programı başladı yani dün unuttuğum ismini söyleyemediğim hekim.Ama malaesef daha onun kitabını almamışım yanlız hatırladığım şuydu bu rahatsızlıkla ilgili soğan kürü vermişti soğanın kabuklarının kaynatılıp içilmesi ile ilgili 15 günlük bir kür beraber araştırıp bulalım isterseniz ayrıntısını.
Ayrıca bu şekilde düşünmenize sizin için üzüldüm keşke bu konudada yardımcı olabilseydim ama malesef genelde çok ayrıntıya girmek istemiyorum sadece size şunu söyleyebilirim ; bugün tüm çaresizliğinizi ve olumsuzlukluklarınızı geride bırakacağınız gün olabilir ve bu sizin elinizde.
Alınyazı ile ilgili çok güzel bir laf var '' Amerika Massachusetteki bir adım alın yazısı dardır ama hindistandaki bir adamın alınyazısı geniştir çünkü Massachusettsteki adım kaderine bilgi,ilim,bilim,teknolojide girmiştir ama hindistandaki adam bunlardan yoksundur (saldım çayıra mevlam kayıra bir hayat tarzı)
Tabi bu söz tam olarak böyle değil ama demek istediğimi anlamışsınızdır mutlaka sizde Hintli biri gibi davranmayın ipleri elinize yalın yardım içinde Nil Gün ve R.Şanal'ın kitaplarını tavsiye ederim mucizelere inanamanız dileğimle

benedenben çok teşekkür ederim ilgine ve benim için bunları yazdığın için.inanırmısınız bugün bende ibrahim saraçoğlunu araştırdım bütün gün ve soğan kürünü..zaten 2 3 yıl önce yapmıştım adet sancısı için sonra neden bıraktım hatırlamıyorum.aslında güçlü biriyimdir ama çevremde kimsem yok eşimin işi nedeniyle şehir değiştirdik ve aileme akrabalarıma aşırı düşkünüm.hele babammm:16: birden böle tek kalınca psikolojim altüst oldu.anneme bile söyleyemedim.çok üzülür.o da hasta zaten bide uzakta olunca iyice aklı bende kalacak.ama tabiki bırakmayacağım başka bi dokt. görünmek istiyorum ve sağlam durmak istiyorum artık.tavsiye kitapları en kısa zamnda almaya çalışacağım.sevgiler:3:

Canım benim bende neden ilgim olmayan bir konuya bu kadar hassas yaklaştım bilmiyorum belki senin yükü sırtından atman için bir işarettir bu böyle bakalım olaya.Kısaca ayrıntıya girmeden şunu anlatayım küçük bir yerde yaşıyoruz ve babamın ani ölümünün ardından ekmek fiyatı bilmeyen 3 kadın kaldık.Bu ilk hafta çevremdeki arkadaşlarımdan çok ağır bir kazık yedim,ilk ay akrabalarımız bizden para koparmaya ve hatta işleri ele almaya bile çalıştılar.Borç,borç,borç ...Elektrik faturası nereye ödenir bunu bile bilmeyen biz şimdi aradan 3 yıl geçti ve gelip hayatımızı görmeni isterdim.Ben memleketimdeyim ve herkes çevremde şuan ama genelde mecburiyetten arkadaş ve akrabalar ile görüşüyorum :)))
Bu dönemini ruhsal gelişimine yoğunlaşarak kolayca atlatabilirsin eğer zorlanıyorsan.Ben bunu yaptım ve şuanda iyilik adına ne istiyorsam büyük çabalar sarfetmeden her güzellik ayağıma geliyor.(abarttığımı düşünebilirsin belki ama çok extreme kanıtlar gördüm hayatımda)
Artık bu mutsuzluğa dur demenin zamanı geldi kimsenin yanında olmadığını düşünüyorsan şartlardan dolayı ben burada yanındayım destekçinim :)))
Yakın zamanda çok güzel şeylerden bahsedicez inan buna ama burada değil diğer forum topiclerinde mesela ''Gebelik Belirtileri veya Doğuma Hazırlık'' senin için uygunmu ? :))))

İbrahim Saraçoğlundan ''Öncelikle bilmenizi isterim ki, soğan kürü rahim duvarını kalınlaştırmaz. Aksine, ince dahi olsa normal kalınlığına gelmesine yardımcı olur. Nar suyu rahim duvarını kalınlaştırır, tüketmeyiniz. Rahim duvarı kalınlığına karşı testere dişli arslanpençesi+ civanperçemi karışım kürünü uygulamanızı öneririm. sağlığınız daim olsun.'' demiş

Son düzenleme:
yaaa inan böyle konuları burada rahatça konuşabilmek bile bana çok iyi geliyor.eşim var sadece oda erkek işte anlamıyor abarttığımı düşünüyor.okuldaki arkadaşlarım hepsi bekar :/ öyle yada böyle insanlar dertleri için bile olsa biyerde buluşuyor.umarım senin ve ailen içinde bundan sonra güzel şeyler kapını çalar.babasız çok zor olsa gerek allah yardımcınız olsun.benim çocukken tek sorunum fakirlikti halada aynı durumdalar malesef ama akrabalarım ailem için canımı veririm.inşallah dediğin gibi mutlu olaylarda kesişir yolumuz:16:

kaç yaşnda evlendin peki merak ettim öğrencisin ve 5 yıldır evlisin :26: :16:

2008 ağustosta evlendim canım 5 yıl flört ettikten sonra :D evliliğimin ilk yılı evdeydim ve sıkıntıdan resim kurslarına gittim.evde öss ye çalıştım ama öylesine kısmet işte malatyada okadar denememe rağmen konyada güzel sanatlar fakültesini kazandım:46: son senem bu sene.sene sonu çocuk istiyorum ama bakalım şu durumları atlatırsam inşallah.

2008 ağustosta evlendim canım 5 yıl flört ettikten sonra :D evliliğimin ilk yılı evdeydim ve sıkıntıdan resim kurslarına gittim.evde öss ye çalıştım ama öylesine kısmet işte malatyada okadar denememe rağmen konyada güzel sanatlar fakültesini kazandım:46: son senem bu sene.sene sonu çocuk istiyorum ama bakalım şu durumları atlatırsam inşallah.

anladım hayırlısı olsun allah her şeyi gönlünüzce versin inşallaaah :7: senin yaşantın sanki benm ileride yaşıycgm hayata benziyodaa ondan sordum :31: genç yaşta evlenmek istiyorum diye cok tepki aldım merak ettim sordum gayet mutlusunuz ama dimi evlilikten bi şikayet yok yani :) ? bunu çok merak ediyorum pişmanlık duydun mu evliyken okudugun için /:

anladım hayırlısı olsun allah her şeyi gönlünüzce versin inşallaaah :7: senin yaşantın sanki benm ileride yaşıycgm hayata benziyodaa ondan sordum :31: genç yaşta evlenmek istiyorum diye cok tepki aldım merak ettim sordum gayet mutlusunuz ama dimi evlilikten bi şikayet yok yani :) ? bunu çok merak ediyorum pişmanlık duydun mu evliyken okudugun için /:

canım ben evliliğimden dolayı hiç pişman değilim karşındaki insan iyi olursa hiç önemli değil bence yaşın.benim sıkıntım hiç tanımadığım bir şehire gelmemiz ve ailemden ayrılmam.yoksa eşim çok iyi beni okutuyor sağolsun ki bilirsin resim bölümü çok masraflı bi bölüm.ama tabi eşimin ailesi karşı çıkıyo babasının evinde niye okumadı die.eğer çok mecbur değilsen oku öyle evlen derim ben canım.

birde çocuk var tabi kayınvaldemler baskı yapıyo ee okulla çocuk hayatta yürümez.yani çocukta yaparım kariyerde demek söylemesi kadar kolay değil bunuda düşün.evleneceğin insanı iyi tanı ve bu konudaki fikrini öğren.umarım herşey gönlünce olur:34:

Hem evlisin hemde okulunun bitmesine 1 yıl kalmış bu senin için ne kadar gurur vericidir kimbilir,çok şanslısın.Objektif bakarsak buda sanırım planın bir parçası daha okulunun bitmesine 1 yıl olduğuna göre sen bu sırada rahatsızlığını gidermek için kendinle ilgilenebilirsin.Yeni bakış açın sana birçok umutta aşılayacağı için bebeğini 1 yıl sonra daha umutlu daha mutlu ve daha şanslı bir annenin kollarıyla buluşturabilirsin.
Sana tavsiye ettiğim kitaplardaki yazarlardan birinin seminerinde kanser hastası bir bayan demişki ''Neden bu hastalık benim başıma geldi,neden ben?'' Yazarda şunu sormuş '' Bu hastalık kendin için birşeyler yapman ile ilgili bir işaret olabilir'' Hasta kadında üzülerek '' Evet bu hastalık başıma gelene kadar kendim için hiçbirşey yapmadım hep çevremdekileri düşündüm kendimle ilgilenmedim ''
Neye inanıyorsunuz bilmiyorum ama Allahta bu tür işaretler yolluyor bize taki adam olana kadar senin rahatsızlığında kendine ve kadınlığına özen göstermenle ilgili bir işaret olabilir,iyi değerlendirip ya bu sınavdan ödülle ayrılacaksın yada ileriki zamanlarda akıllanana kadar sınavlar devam edecek.
Maddi sıkıntıda aynen böyle fakirlik bile kolayca çözümlenecek bir sorun yeterki parayı sevin,paranın değerini bilin,her kuruşun bereketi olduğuna inanın.Bu yaşımıza kadar yaşadıklarımız,korkularımız,ailelerimiz,çevremiz bize ''Öğrenilmiş Çaresizliği'' yükledi,bunu üzerimizden atmak 21 gün veya garanti 40 gün...
Hayatınızın değişmesi için kısa bir süre bence en yakın zamanda başlayın

Back