• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum

adiyef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
548
5
96
42
Konya
50 Gün öncedoğum yapmıştım.Bugün kontrole gittiğimde doktor pelvik usg istedi.pazartesi çekilecek.jinekolojik muayeneden çok korkan biriyim.vajinal ultrason çekildiğinde mahvolmuştum.size sorum pelvik usg nin nasıl birşey olduğunu bilen var mı,tarif edebilirmisiniz?Vajinal usg gibiyse kendimi psikolojik olarak hazırlıycamda.Yardımcı olursanız sevinirim.

pelviği yeni duydum ben de ama bakabilecekleri tek yer olduğu için o da vajinale benziyordur herhalde.korkma canım gebelikte hiç muayene olmamış mıydn?ne kadar kasarsan o kadar canın yanar kendimden biliyorum bir keresinde kastım kastım muayene koltuğunun derilerini yırttım halbuki birşey yok ben kendimi koşullandırmışım acıyacak diye.2.sinde son derece rahattım ve hiç caım falan yanmadı.

ben de acayip korkuyorum öyle şeylerden. sezeryan yapmıştır heralde. benim gibiyse arkadaş da.

ben de nefret ediyorum o koltuğa yatmaktan.ben de sezeryan olduğum için hala da geriliyorum haliyle.doktorla çok tartışmışızdır bu yüzden.bir keresinde eeee sen böyleysen eşinle ne yapıyorsun acaba demişti:kedi:

NAparsan yaparsın ona ne. bu kadın doğumcular niye halden anlamazsa

canım normal vajinal ultrasonla aynı şey...sanırım farklı yerlere bakıldığı için bu ad verilmiş..lütfen rahat ol ve hazırlıklı git..ben hissetmiyorum bile o şeyi soktuklarında..drumla da çok rahatız üstelik erkek..konuşa konuşa bitiveriyor hemencecik..:)))

sezeryan doğum yaptım.ben doğumdan birkaç gün sonra vajinal enfeksiyon geçirdim.o günlerde o sandalyeye baya oturmak zorunda kaldım.psikolojim bozuldu.şimdi yine bunu yaşamak çok zor geliyor.size komik gelir belki de aşırı korkuyorum.cuma doktorun yanına girdiğimde bana sandalyeye geç diycek diye ödüm koptu,titriyordum resmen.

ben de nefret ediyorum o koltuğa yatmaktan.ben de sezeryan olduğum için hala da geriliyorum haliyle.doktorla çok tartışmışızdır bu yüzden.bir keresinde eeee sen böyleysen eşinle ne yapıyorsun acaba demişti:kedi:
:oklava:döveceksin böyle dr ları.. maynakmı ne.. ona ne be.. aaaaaa:oklava:kötükedihüso

sadece o koltuğa oturmaktan korktuğu için sezeryan olan arkadaşlarım var. hak veriyorum çünkü bnde hiç sevmiyorum ve çok korkuyorum. inşallah kolay olur canım şimdiden geçmiş olsun a.s.

Bugün doktora gittim ve pelvik usg karındn yapılıyormuş.Nasıl mutlu oldum anlatamam ama artık alışmalıyım ya nasıl alışcaksam

bende normal doğum yapıcam ama çok korkuyorum:1no2:

İyide canım,doğum sezeryan oldun,muayeneyide karından oldun diyelim.smear testi yaptırmayacak mısın bak o çok önemli..bende sezeryan oldum ama doğumdan sonraki kontrolümde o yatağa bir güzel yatıp smear testi yaptırdım..herşey sağlık için..

arkadaşlar korkulacak hiçbirşey yok benki sezeryandan çok korkardım ama korktuğum başıma geldi işte elinde sonunda yapılıyo sağlık için bebişlerimiz için bende sezeryanla doğumdan sonra smear testi yaptırmak için o koltuğa oturdum hemde dr.la hiç böyle bir deneyimimiz olmamasına rağmen ama ne yapaım sağlık için yaptık işte bişey oldumu yoooo bende korktum korkudan ziyade çekindim VıOLA arkadaşımızın dediği gibi o test çok önemli bence herkes yaptırmalı

bende normal doğum yapıcam ama çok korkuyorum:1no2:

pardon ama norml doğumun nesinden korkuyosun bence en güzel doğum şekli ben çok istememe rağmen yaşayamadım bizimki doğum değil valla ameliyat kesiyolar biçiyolar uyanıyosun bi bakıyosun herşey bitmiş hiçbişeyden haberin yok ama normal doğum öylemi bebeğinin dünyaya gelişinin her evresinden haberin oluyo bundan daha güzel bi mutlulukmu var dünyada eğer sancılardan korkuysan epidural anesteziyle yap hiiçbişey hissetmiyosn sağlıklı hayırlı doğumlar olsun:CüvCüv:

kendini rahat birakirsan agrimaz..
ben hamilelikte 4.aya kadar vajinal ultrason oldum,o kadar da kötü degildi.

İyide canım,doğum sezeryan oldun,muayeneyide karından oldun diyelim.smear testi yaptırmayacak mısın bak o çok önemli..bende sezeryan oldum ama doğumdan sonraki kontrolümde o yatağa bir güzel yatıp smear testi yaptırdım..herşey sağlık için..

evet ya haklısın bende bunu düşünmüştüm daha önce.Keşke bayıltarak yapılsa demiştim.çok abartıyorum biliyorumda elimde değil

Back