Takip edelim diyorlarAyyy hiç görmedim seni bugün demekki ondan geçmiş olsun lütfen dirayetli ol beybim
Doktor ne diyor?
Neden olmuş payedar onu söylemedi mi?Takip edelim diyorlartek tesellim bebek yaşıyor ama çok korkuyorum karnıma sancı giriyor kanamam var Allahım korusun. Bebeğim savaşıyor ama benim elimden hiçbir şey gelmiyor. Ağlamayım strese girmesin diyorum onu da yapamıyorum çok korkuyorum
Bilemeyiz diyorlarNeden olmuş payedar onu söylemedi mi?
Kesin devlet hastanesindesin dimi?Bilemeyiz diyorlarsebep ne neden kanıyorum diyorum cevap yok
Evet devletteyim. Eşimi de almıyorlar içeriKesin devlet hastanesindesin dimi?
Bende yatışa kaldım açıklama yapan yoktu…
Lütfen sakin kalmaya çalışeşinden destek al sakin ol
Yattığın oda da birisi yatıyorsa normaldir canım benim odam boştu eşini alabilirsin demişlerdiEvet devletteyim. Eşimi de almıyorlar içeriinsanın en büyük destekçisi eşi böyle bir durumda almıyorlar resmen
Yok kimse yok tek kalıyorum odada ama kadın doğum katı olduğu için erkekleri almıyorlarYattığın oda da birisi yatıyorsa normaldir canım benim odam boştu eşini alabilirsin demişlerdi
ziyaret saatinde alırlar ancak galiba…Yok kimse yok tek kalıyorum odada ama kadın doğum katı olduğu için erkekleri almıyorlar
Tamam canım dua et ne olur onu kaybetmek istemiyorumziyaret saatinde alırlar ancak galiba…
Hiç canını sıkma güzel videolar izle sevdiklerinle konuş sakin kalmaya çalışdoktor bir şey derse bize de haber ver
Edeceğim hiç merak etmeTamam canım dua et ne olur onu kaybetmek istemiyorum
Kanama keseye zarar vermiş bebeğin suyu geliyor. Dua ediyoruz durması için ama durmazsa onu kaybedeceğimNasıl oldun merak ettim?
Kötü düşünme kötü olmasın arkadaşımKanama keseye zarar vermiş bebeğin suyu geliyor. Dua ediyoruz durması için ama durmazsa onu kaybedeceğim
Bazen hepsi akmaz beklemekten başka yapacak bir şey yok diyorlarKötü düşünme kötü olmasın arkadaşım
Doktor bir şeyler söylemedi mi
İnşallah hayırlı haber verirler sana çok dua ediyorumBazen hepsi akmaz beklemekten başka yapacak bir şey yok diyorlar
Allah razı olsunİnşallah hayırlı haber verirler sana çok dua ediyorum
Yaa çok üzüldüm Rabbim bebeğinizi size bağışlasınKanama keseye zarar vermiş bebeğin suyu geliyor. Dua ediyoruz durması için ama durmazsa onu kaybedeceğim