Gebeliğe Hazırlık COK KORKUYORUM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende çektirdim 1 ay olmadi daha . Anestezisizdi. Agri aci olmadi. Kişiden kişiye değişiyor agri esigiyle alakali sanirim. 3 4 gün kanamam oldu. Hatta hsg den sonra alışverişe gittim avm ye baya yürüduk benim cok rahatti.

Istanbuldaysaniz ecomar var agrisiz rahim filmi çekiyor, 600 tl civari hic narkoza fln grk yok 5 dk da cekiyor hatta ben ordan cikinca alisveris merkezi gezmistim, birde kucuk yapışıklıklar da aciliyor
Sakaryadayim youtubada gordum ama izleyemedim korkarim die

Izlemeyin o zaman, sıvıyı enjekte ettikleri aparat büyük ama onun hepsini rahmin içine sokmuyorlar ki.. Merak etmeyin rahminize zarar verecek bir işlem değil aksine.
Anestesi alerjik reaksiyon olusturuyor vucudumda siskinlikler oluyor bu yuzden anestezi istemiyorum bundan korkttum anestezi varsa acili biseymi ki anestezi var die endiselendim

Canım korkuyorsan anestezisi yaptır , bende 1 hafta sonra çektireceğim anestezili
Anesteziye vucudum reaksiyon gosteriyor dayanilmicak bir aciysa yaptiririm ama nasil bir aci olacak bilmiorum aslinda daha var mayis ayinda olcak gerci net bilgiyi 31 martta ogrencem insAllah su 2 ay icinde klomenle kalirim

Umarim buna gerek kalmadan 2 ay icinde hamile kalabilirim.Cok gecmis olsun sizlerede

Doktorum mayis ayina kadar gebelik olmazsa asilama dedi yeni ikizlerimi kaybettim ben normal ilac tedavisiyle 11 aya yakin anca hamile kalabildim.Rahim filmi cekinceksin dedi doktorum ve bundan korkuyorum nasil cekiyorlar bu filmi.
Korkunu anlıyorum bende tırsıyordum ilk başta anestezili olacağını duyunca rahatladım. İyiki de öyle olmuş yoksa kendimi kasardım büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…