cnm anestszili kolay hic acimiyorDoktorum mayis ayina kadar gebelik olmazsa asilama dedi yeni ikizlerimi kaybettim ben normal ilac tedavisiyle 11 aya yakin anca hamile kalabildim.Rahim filmi cekinceksin dedi doktorum ve bundan korkuyorum nasil cekiyorlar bu filmi.
amasen hamile kalmissin tuplerin acik demek neden rahim filmi çekiliyorsunDoktorum mayis ayina kadar gebelik olmazsa asilama dedi yeni ikizlerimi kaybettim ben normal ilac tedavisiyle 11 aya yakin anca hamile kalabildim.Rahim filmi cekinceksin dedi doktorum ve bundan korkuyorum nasil cekiyorlar bu filmi.
Anestezi olmasa.Nasil bir islem uygulaniyor internette var izlersem yaptiramam die bakamadimcnm anestszili kolay hic acimiyor
Asilama prosodoru geregiymis bilmiorum.Mayisa kadar ilac verdi insAllah klomenle kalirim tekrar korkuyorumamasen hamile kalmissin tuplerin acik demek neden rahim filmi çekiliyorsun
Daha önce klomenle mi hamile kaldınzAsilama prosodoru geregiymis bilmiorum.Mayisa kadar ilac verdi insAllah klomenle kalirim tekrar korkuyorum
11 ay duphaston kullandim adet gormek icin 1 ayda klomen pesine kaldim.Doktorumda dusugun var pesine daha rahat kalirsin dedi mayisa kadar kendin dene olmazsa asilama dedi.Daha önce klomenle mi hamile kaldınz
Merhaba canım ben anestezi istedim başta sonra doktorum beni ikna etti ve anestezi almadım çok kısa süresi zaten bir kaç dakikalk bişi çok hafif acısı var o da dayanılmyck gibi değil ben sürekli salavat cekmiştim doktorum çok ilgilendi onunda etkisi büyüktür korkmaAnestezi olmasa.Nasil bir islem uygulaniyor internette var izlersem yaptiramam die bakamadim
Nasil cekiyorlar napiorlar epkiMerhaba canım ben anestezi istedim başta sonra doktorum beni ikna etti ve anestezi almadım çok kısa süresi zaten bir kaç dakikalk bişi çok hafif acısı var o da dayanılmyck gibi değil ben sürekli salavat cekmiştim doktorum çok ilgilendi onunda etkisi büyüktür korkma
Rahme yerlestirilen sey cok buyuk biseymi ay izlemeye korkuorum izlersem gidip yaptirmam aslaBen anestezisiz çekildim, bir ağrı oluyor ama dayanılmaz değil ayrıca c kollu olunca hiç acı yokmuş. İşlem kısa sürüyor 5 dakika rahminizin içine bir kontrast sıvısı veriliyor ve o esnada filminiz çekiliyor amacı herhangi bir tıkanıklık var mı onu gözlemlemek. O sıvı tüpten çıkmazsa tıkalı demektir, hafif yapışıklıklar işlem sırasında açılabiliyor. Korkmayın.
Istanbuldaysaniz ecomar var agrisiz rahim filmi çekiyor, 600 tl civari hic narkoza fln grk yok 5 dk da cekiyor hatta ben ordan cikinca alisveris merkezi gezmistim, birde kucuk yapışıklıklar da aciliyorDoktorum mayis ayina kadar gebelik olmazsa asilama dedi yeni ikizlerimi kaybettim ben normal ilac tedavisiyle 11 aya yakin anca hamile kalabildim.Rahim filmi cekinceksin dedi doktorum ve bundan korkuyorum nasil cekiyorlar bu filmi.
Rahme yerlestirilen sey cok buyuk biseymi ay izlemeye korkuorum izlersem gidip yaptirmam asla
anestezisiz istanbulda echomarvar kizlr orayi tavsiye ediyorAnestezi olmasa.Nasil bir islem uygulaniyor internette var izlersem yaptiramam die bakamadim
tupler kapalimiydiBende 1 hafta önce anestezili çektirdim doktor ağrılı işlem olduğu için öyle çekmemiz gerekiyor dedi sonrasında kanamam ve ağrım çok oldu benim
bende anestzili yaptim ikigun hafifi aci ve lekelneme oldu sonra gectiBende 1 hafta önce anestezili çektirdim doktor ağrılı işlem olduğu için öyle çekmemiz gerekiyor dedi sonrasında kanamam ve ağrım çok oldu benim
Yok değildi açıktıtupler kapalimiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?