Gebeliğe Hazırlık COK KORKUYORUM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Doktorum mayis ayina kadar gebelik olmazsa asilama dedi yeni ikizlerimi kaybettim ben normal ilac tedavisiyle 11 aya yakin anca hamile kalabildim.Rahim filmi cekinceksin dedi doktorum ve bundan korkuyorum nasil cekiyorlar bu filmi.

Doktorum mayis ayina kadar gebelik olmazsa asilama dedi yeni ikizlerimi kaybettim ben normal ilac tedavisiyle 11 aya yakin anca hamile kalabildim.Rahim filmi cekinceksin dedi doktorum ve bundan korkuyorum nasil cekiyorlar bu filmi.
cnm anestszili kolay hic acimiyor

amasen hamile kalmissin tuplerin acik demek neden rahim filmi çekiliyorsun

Anestezi olmasa.Nasil bir islem uygulaniyor internette var izlersem yaptiramam die bakamadim
Merhaba canım ben anestezi istedim başta sonra doktorum beni ikna etti ve anestezi almadım çok kısa süresi zaten bir kaç dakikalk bişi çok hafif acısı var o da dayanılmyck gibi değil ben sürekli salavat cekmiştim doktorum çok ilgilendi onunda etkisi büyüktür korkma

Ben anestezisiz çekildim, bir ağrı oluyor ama dayanılmaz değil ayrıca c kollu olunca hiç acı yokmuş. İşlem kısa sürüyor 5 dakika rahminizin içine bir kontrast sıvısı veriliyor ve o esnada filminiz çekiliyor amacı herhangi bir tıkanıklık var mı onu gözlemlemek. O sıvı tüpten çıkmazsa tıkalı demektir, hafif yapışıklıklar işlem sırasında açılabiliyor. Korkmayın.

Nasil cekiyorlar napiorlar epki

Rahme yerlestirilen sey cok buyuk biseymi ay izlemeye korkuorum izlersem gidip yaptirmam asla

Şunu da eklemek istiyorum her vajinal işlemde olduğu gibi ne kadar rahat olur kendinizi kasmazsanız o kadar kolay geçer . Ve bu forumda fazla araştırmayın kolay geçti diyenler kadar öldüm öldüm dirildim diyenler de olacaktır bu aynı evlenmeden önce kızlara anlatılan korkutucu gerdek geceleri efsaneleri gibi. Herkesin ağrı eşiği farklı, vajinal muayene de bile bağıranlar var..

Istanbuldaysaniz ecomar var agrisiz rahim filmi çekiyor, 600 tl civari hic narkoza fln grk yok 5 dk da cekiyor hatta ben ordan cikinca alisveris merkezi gezmistim, birde kucuk yapışıklıklar da aciliyor

Rahme yerlestirilen sey cok buyuk biseymi ay izlemeye korkuorum izlersem gidip yaptirmam asla

Izlemeyin o zaman, sıvıyı enjekte ettikleri aparat büyük ama onun hepsini rahmin içine sokmuyorlar ki.. Merak etmeyin rahminize zarar verecek bir işlem değil aksine.

Bende 1 hafta önce anestezili çektirdim doktor ağrılı işlem olduğu için öyle çekmemiz gerekiyor dedi sonrasında kanamam ve ağrım çok oldu benim

Bende 1 hafta önce anestezili çektirdim doktor ağrılı işlem olduğu için öyle çekmemiz gerekiyor dedi sonrasında kanamam ve ağrım çok oldu benim
bende anestzili yaptim ikigun hafifi aci ve lekelneme oldu sonra gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…