Cok korkuyorum ya

Adetim 20gun surmustu bitti normalde bu ay adet olmam gerekiyodu olmadim bidahaki ay mi olurum? Size oldumu hiç ?
Ben de sizin gibi karmakarışık yaşardım bu adet döngüsünü ama doğum kontrol hapı kullandığımdan beri düzene girdi. Bir doktora görünün siz de bian önce.

Ay sen daha 15yaşındaymışsın. Ben de senin yaşlarda çok çektim işte. 18olunca doktor hap verdi ve o gün bu gündür düzenli.

yumurtlama doneminse ve zevk suyu direk temas ettiyse tabiki risk var sıfır denmez. yanlış anlama yargılamak gibi düşünme de sen daha çok gençsin canım ya bu tarz yakınlaşmaları zamanı gelince sen kendini tanıyınca yaşasan daha güzel olmaz mı çünkü daha yaşın gördüğüm kadarıyla 15 daha sen kabul etmek istemezsin belki ama çocuksun biliosun dimi senin bu masumiyetinden yararlanmak isteyen çok kişi çıkacaktır karşına lütfen dikkatli ol

Ya bu yazilarida okuyunca strese giriyorum adet olcaksam bile stresten olmam yani milyonda bir oluyomus sizin dediginiz?

Ya bu yazilarida okuyunca strese giriyorum adet olcaksam bile stresten olmam yani milyonda bir oluyomus sizin dediginiz?
zaten milyonda 1 bile olsa risk var o yuzden imkansiz demiorm ama %99 ihtimallede hamile diilsin ama boyle dikkatsiz davranmaya devam edersen hic olmicaksin manasina gelmez dikkatli ol diorm

20 gun adet mi olunur o_O adet dedigin 3 ve 10 gun arasi olur daha az veya cok oluyosan doktora gitmelisin bence

Normalde kalmak için uğraşıp kalamıyorsun spermler havayla temasla bile ölüyor imkansız takma kafana

Hamile kalmak öyle kolay bişey değil ki. Hele ki bakire bi kızın sürtünmeyle hamile kalması ohooo... Öyle bi hamilelik olması çoook çoook zor. Bu kadar da ağır şanssız olamazsın dimi? :)

Back