cok korkuyorum....ya hamileysem????

huzunlu geceler arkadasım gerı cekme yontemı dogal ama etkılı olmayan bı aıle planlaması yontemı normalde 28 gunde bır adet goren ve duzenlı adet goren bırınde 14 gun yada tam ortası yumurtlama gunudur adetın bıttıkten sonra ılıskıye gırdıysenız ve esın ıcıne bosalmadıysa buyuk ıhtımalle gebe degılsındır ama malasef rısk var eger adetın gecıkırse 1 hafta sonra ıdrar testı yapabılırsınyada adetının olması gereken zamanda hcg baktırabılırsın

canim ikinizde korunmuyorsaniz hamile kalma olasiligin yuksek 1 sperm bile yeterli hamile kalmak icin cunku...bence istemiyorsan onlemini almalisin...

yaa kizlar ben bunu sanirim4. asilamamda yazmistim unutmusum..simdi karsimda gorumce bu ne yaa dedim bir an..ne zaman yazdim ben bunu..dedim hem niye korkayimki hamile kalmaktan keske olsa :))))))))) sonra durum anlasildi...

yaaaaaaaaaa bizi heyecanlandırdın gerçekten yanlışlıkmı oldu acaba hamilemi diyordum eğer tekrar denemek istersen ve türkiyede başımın üstünde yerin var beklerim her konuda yardımcı olurum

yaaaaaaaaaa bizi heyecanlandırdın gerçekten yanlışlıkmı oldu acaba hamilemi diyordum eğer tekrar denemek istersen ve türkiyede başımın üstünde yerin var beklerim her konuda yardımcı olurum

saol hayatim cok tesekkur ederim....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…