insallah neslihancim cok korktum dun kanama falan olucak diye gerci daha belli degil varmi yokmu ama korktum iste!!!!
ALLAH korktuğumuzdan emin kılsın hiç korkma endişelenme daha çok tansiyonunu çıkarırsın hemen bebeğe etki edeceğini sanmıyorum rahat ol zaten ALLAH dilediyse hiç bir şey engel olamaz inşllh hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsınKizlar ben 4 subatta asilama olmustum bileniniz vardir mutlaka, dun cok kotu hastalandim atesim 39.3 e cikti tansiyonum ise 15.6 ya....ayaga kalkamiyordum bacaklarim zangir zangir titriyordu onumu goremiyordum bu yuzden doktora gidemedim....benim size sormak istedigim ya asilamam tuttuysa hamileysem o kadar yuksek ates ve o derece yuksek tansiyon embryona zarar verirmi?????(atesim dun butun gun surdu tansiyonda ama bugun dusmus atesim, yalniz tansiyonum 13.6 yine yuksek)lutfen cevaplayin kizlar!!!!!!
hepinize cokk tesekkurler kizlar bana moral oldunuz!!!!!
Canım oncelıkle ınsallah hamılesındır. Bebek 6 haftalık olana kadar anneyle arasında kan alısverısı baslamıyor bu yuzden ıcın rahat olsun yanı senden beslenmıyor daha yalnız cok fazla oksurmemeye gayret et stres yapma mutlu haberını de alırız ınsallah.
herkese selam kızlar artık birilerine bişey anlatmazsam patlıcam ben 10 gün önce evlendim sizce hemen hamile kalırmıyım, çünkü ben hamile kalmak istemiyorum eşim 10 gündür korunmuyo tabi bende ama hiç içime boşalmadı yada ben ole biliyorum kaçmışda olabilir
bende 2 gündür hamilelik belirtisi gibi değişik olaylar var birde adetim bitti ilişkiye girdik sizce bişeyler varmıdır yada belırtisi nedir bana bi akıl verin lüüüttffeennnn.......
herkese selam kızlar artık birilerine bişey anlatmazsam patlıcam ben 10 gün önce evlendim sizce hemen hamile kalırmıyım, çünkü ben hamile kalmak istemiyorum eşim 10 gündür korunmuyo tabi bende ama hiç içime boşalmadı yada ben ole biliyorum kaçmışda olabilir
bende 2 gündür hamilelik belirtisi gibi değişik olaylar var birde adetim bitti ilişkiye girdik sizce bişeyler varmıdır yada belırtisi nedir bana bi akıl verin lüüüttffeennnn.......