Gebeliğe Hazırlık Çok korkuyorum kızlar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yav he hee

Kuşlar kanatlarıyla, insanlar umutlarıyla yükselir
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.076
2.599
133
Ben nisanda 2 yıl olacak evleneli ve evlendikten sonra hiç korunmadım... Hiç gebe kalmadım ve buna rağmen hiç hastaneye gitmedim yaşım küçük diye aldırış etmedim... Vw şuanda hastaneye gidiyorum perşembe günü vajinal ultrason yaptı doktor ve temiz çok güzel gözüküyor bişey gözükmüyor dedi aonra kısırlık bölümüne yönlendirdi orasıda kan istedi ve hsg istedi kanı verdim salı günü de hsg ye gircem ( eşimden de örbek istediler aalı günü onu da vercez çok korkuyorum bişey çıkarsa diye ( pco kist felan olsaydı eğer ultrasonda çıkar mıydı kızlar bilenler yaşayanlar benimle tecrübelerini paylaşabilirler mi lütfen... ( benimle aynı olup da gebe kalanlar da hangi tedaviyle ve nasıl kaldıklarını yazabilirler mi ve ne çıktığunı en çok korkum rahim filmi lütfen bana yardım edin ben çok korkuyorum hamile kalamycam diye (

Kac yasindasin? Kist olsa görünürdu pko gorünümude yoksa pkoda olmayabilir ama hormonlarinada bakilmasi lazim.korkmana gerek yok hsgden 5 dklik bi islem inanki.bende 1 senedir uğraşıyorum tedavi asamasindayim.

Kac yasindasin? Kist olsa görünürdu pko gorünümude yoksa pkoda olmayabilir ama hormonlarinada bakilmasi lazim.korkmana gerek yok hsgden 5 dklik bi islem inanki.bende 1 senedir uğraşıyorum tedavi asamasindayim.
22 yaşındayım hormon testi için de kan aldılar salı günü hem onları hem hsg yi öğrencm çok korkuyorum ya tipler felan tıkalı çıkarsa yumurtalıklarda bi sorun varsa diye içim içimi yiyo rabbim yardımcımız olsun inşallah kucağımızı doldurur güzel ALLAH'ım

Ben hsg den korkmuyorum sonuçlarından korkuyorum hemde çok korkuyorum ( neden bilmiyorum ama ya bebeğim olmazsa diye içim içimi yiyo büyük bi sorunla karşılaşmam inşallah dua edin bana (

Ben hsg den korkmuyorum sonuçlarından korkuyorum hemde çok korkuyorum ( neden bilmiyorum ama ya bebeğim olmazsa diye içim içimi yiyo büyük bi sorunla karşılaşmam inşallah dua edin bana (
Lütfen umutsuzluga kapilma.benim hep umudum var.diyorumki bi vakti zamani var sende böyle düsün.yasinda daha cok kücük.sonuclardanda korkma.korkma diyorum ama bende korkmustum tikali cikar diye acik cikti.amh dan cok korktum düsük cikarsa diye süper cikti.benimde sebepsiz yani.sıkıntı yapma yakinda olur senin.

Rahim filminden sonra kendiliginden ge be kalma ihtimalin var ben oyle kaldim mesela tuplerimde acikmis zaten ama filmde vesile oldu korkma canim o yapilan testler rutin herkese mutlaka yapılan testler yaşında çok gençmiş çikmaz bi sey insallah

Hsg de sorun çıkmaz ise diğerleri aşılabilicek bir problem inşallah sonuçların temiz çıkar aslında en kötüsü hiçbir tanı konmaması yani bana doktorum öyle söyler hastalık için çare ararız ama hiçbir problem yokken olmaması bizim elimizi kolumuzu bağlıyor der
Umutsuzluğa sakın kapılma 3 yıl sebepsiz infertilite ile mücadele ettim kimi zaman yanlış doktora geldim kimi zaman yanlış tedavi uygulandı.
İnşallah yakın zamanda gönlünden geçen Nasib olur. Ama imkansız değil.

Hepinizden de Allah razı olsun yarın sonuçlarımı alır almaz burda paylaşcam ne çıkarsa inşallah bişey çıkmaz

Cnm hsg nin sonucundan nie korkuyorsun? Bnm bir tüpüm kapalıymış onu açtılar. Kapalıysa açılıyor bunda bişey yokki. Korkma yani. Kistin olsa usg de çıkardı, hormonlarında da bir sorun çıkarsa bunun ilacı var tedavisi var, gönlünü rahat tut. Teknoloji gelişti tıp ilerledi, artık herşeyin bir çözümü var Allah'ın izniyle. Rahat ol stres yapma

Çok şükür açık çıktı bi sıkıntı çıkmadı çok saol Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…