- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
6. sınıfa giden bi çocuktan bahsediyosunuz dimi doğru anladım.o yaşta çocuk daha vajinasının nerde olduğunu bile bilmez.inanamadım ben pek.
aman yarabbim daha 12 yaşında bu ne merak..doktora götür..ileride ne olacak evleneceği adama durumu anlatacak o da inanmayacak belki..başka şekilde bozuldu sanacak..ah şu internet varya internet hep bunlar onun marifeti..kızım 12 yaşında ve mastü****n yapmış bu sene adet olmuştu. kızım bana anne ben bişi yaptım dedi ve ağlayarak söyledi şok oldum duyunca vajinasına önce parmaığını sonra bildiğimiz fırçalı tarağın sapını sokmuş çok fazla acımış. bunları duyunca az daha öyle bir tokat yapıştıracaktım ki zor tuttum . çok kızdım, kanadı mı diye sordum hiç kanamamış ama ben yinede iç çamaşırına baktım kanama olmamış çişini yapınca biraz yanma hissetmiş kızlar ben şimdi ne yapacam kızlığı bozulmuşmudur doktor götüreyim mi ? peki hangi alana götürmeliyim kızlar acil cevap yazın. ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşabilir ?
bebekten bahsetmıyor arkadas
12 yasındakı 6. sınıfa gıden kızından bahsedıyor.
aynen iyi iki söyledi canım bozulmamıştır dimi?Kadin dooguma goturun.korkmayin kan yoksa ...
Zedelemistir.o yuzden sizliyordur.tobe yarrabbim...ah bu cocuklar.iykide size soyledi...
doğru söyüyorsunuz kızlı erkekli karışık sınıfta kimbilir neler konuşuyorlarArkadas cevresini arastirmani onerirm cok zor oldu cocuk buyutmek aksama kadar oynardik biz valla oncelikle sakin olmalisin belliki korkmus cocuk bozulduysada yapacak bisey yok
kızım 12 yaşında ve mastü****n yapmış bu sene adet olmuştu. kızım bana anne ben bişi yaptım dedi ve ağlayarak söyledi şok oldum duyunca vajinasına önce parmaığını sonra bildiğimiz fırçalı tarağın sapını sokmuş çok fazla acımış. bunları duyunca az daha öyle bir tokat yapıştıracaktım ki zor tuttum . çok kızdım, kanadı mı diye sordum hiç kanamamış ama ben yinede iç çamaşırına baktım kanama olmamış çişini yapınca biraz yanma hissetmiş kızlar ben şimdi ne yapacam kızlığı bozulmuşmudur doktor götüreyim mi ? peki hangi alana götürmeliyim kızlar acil cevap yazın. ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşabilir ?
ben söyiym kız arkadaşlarınan duymuştur merak edip nternette araştır hop bana sormadan yap ah öyle kızıyorum kiiBuyuk ihtimalle vajina duvarini zedeledi, o yuzden yanma hissi olustu. Bildigim kadariyla hymen zari baya geride, firca sapiyla ulasamamistir herhalde.
Endisenizi anliyorum, kiziniz gelip size anlatabildigine gore anlayisli bir annesiniz. Bu masturbasyon seklini nereden ogrenmis acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?