- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
- 168
benimki daha 9 yaş ama olurya çocuk aklı offf valla kötü oldum allah yerdım etsin konu sahibesineBence 12 yavaş yavaş anlatılması gereken bir yaş,ben adet olunca anlatılması gerektiğini düşünüyorum.Bir kaç sene önce 6.sınıfın ilk döneminde üreme anlatılıyordu,hala öyle mi bilmiyorum ama bundan etkilenmiş araştırmış,yanlış yönlere çekilmiş olabilir.
Kesinlinlikle... Cocuklari her konuda bilinclendirmeliyiz. Bu onun gelecegi ocon buyuk travma olabilir. Ulkemizde zarr,zarrr`cılari düşününce.. Namus o zara bagli ya (!)
hayır canım 7 ye gidiyor ama benim kızım denemiş parağını sokmuş parmağı girincetaragın sapını denemiş sonra korkup yanıma geldi bugün ayrıca cnı inanamadım demşsin canım ben neden fake konu açayım ki he ? insanları kandırmam ben çünkü hakkım yok .6. sınıfa giden bi çocuktan bahsediyosunuz dimi doğru anladım.o yaşta çocuk daha vajinasının nerde olduğunu bile bilmez.inanamadım ben pek.
: saolun Allah düşmanımın başına böle bişi vermesinKadin dogum uzmanina goturun cok uzuldum
Evet o da var tabi... 12 yasindaki bir cocuk neden böyle bir seyi merak eder kiYa o yüzden değil benim kastettiğim aslında konu sahibi bayan belli ki o yüzden korkuyor ki bu kadar panikledi.
Kızımın canı yandı diye paniklememiştir herhalde
Sonuçta kız daha 12 yaşında, 18ini geçtiğinde bedeni hakkındaki kararı kendi verir ilk defa tarakla bir şeyler yaptım da bozuldu diye düşünmek istemiyor olabilir
Kiziniza sakin kizmayin bu onu iyice sucluluk psikolojisine sokar: saolun Allah düşmanımın başına böle bişi vermesin
valla internette araştırınca tak tak çıkar önünne..Pek inandirici gelmedi bana kucucuk kiz nerden bilsin masturbasyonu :)
ama canım kızlı erkekPek inandirici gelmedi bana kucucuk kiz nerden bilsin masturbasyonu :)
evet
fırçanın sapını mı...
hayır canım 7 ye gidiyor ama benim kızım denemiş parağını sokmuş parmağı girincetaragın sapını denemiş sonra korkup yanıma geldi bugün ayrıca cnı inanamadım demşsin canım ben neden fake konu açayım ki he ? insanları kandırmam ben çünkü hakkım yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?