çok korkuyorum :( Kızım kızlık zarını bozmuş olabilirmi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Muyap
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki daha 9 yaş ama olurya çocuk aklı offf valla kötü oldum allah yerdım etsin konu sahibesine

Kesinlinlikle... Cocuklari her konuda bilinclendirmeliyiz. Bu onun gelecegi ocon buyuk travma olabilir. Ulkemizde zarr,zarrr`cılari düşününce.. Namus o zara bagli ya (!)

Ya o yüzden değil benim kastettiğim aslında konu sahibi bayan belli ki o yüzden korkuyor ki bu kadar panikledi.
Kızımın canı yandı diye paniklememiştir herhalde
Sonuçta kız daha 12 yaşında, 18ini geçtiğinde bedeni hakkındaki kararı kendi verir ilk defa tarakla bir şeyler yaptım da bozuldu diye düşünmek istemiyor olabilir

6. sınıfa giden bi çocuktan bahsediyosunuz dimi doğru anladım.o yaşta çocuk daha vajinasının nerde olduğunu bile bilmez.inanamadım ben pek.
hayır canım 7 ye gidiyor ama benim kızım denemiş parağını sokmuş parmağı girincetaragın sapını denemiş sonra korkup yanıma geldi bugün ayrıca cnı inanamadım demşsin canım ben neden fake konu açayım ki he ? insanları kandırmam ben çünkü hakkım yok .

Evet o da var tabi... 12 yasindaki bir cocuk neden böyle bir seyi merak eder ki

Bir de konuya inandırmaya mı çalışacak
Kadın zaten moral olarak çökmüş.
Çocukluk çağı mastürbasyonu bile var
Çocuklar 4-5 yaşlarında bile mastürbasyon yapabilirler

Kaldı ki artık küçük yaştan beri internete bir sürü kaynağa ulaşma şansları var
12 yaşında bir kız da internette ya da arkadaşlarından böyle bir şey görmüş ya da duymuş olabilir.

Çok enteresan
Sizin hayatınızda olmayınca gerçekleşemez sanki.

Çok üzüldüm,
Bedenini tanimaya calismasina hak verebilirim ama firca vs sokmak cesaret edilemeyecek bir sey olmaliydi.cok erken bunu düşünmesi icin...
peki ne yapmaya karar verdiniz Muyap?

ben fake olduğunu ima etmedim.inanamadım dedim.tarak sapı sokmak falan..yeni yeni tanımaya başlıyo vücudunu,mastürbasyonda yapabilri tabiki ama bu kadarını yapması gerçekten korkutucu geldi bana.inşallah en doğru şekilde atlatırsınız bu durumu.

Ciddi cani yaninca geri çekmiştir firca sapini. Cok erken degil mi nasil bunu yapmis ki

Bir anne olarak kiziniza verdiginiz güveni tebrik ettim dogrusu. Buraya o kadar cok genç kiz konu acip soruyor ki böyle seyleri. Sizin kiziniz size sormuş, bu cok güzel.
Çocuğunuzu şimdi doktora goturebilirsiniz. Hem o hem de siz rahat edersiniz.
Ve de cocugunuza lütfen anlatin bu tarz tehlikeli seyler yapmamasi gerektigini..
Zarina bir zarar geldigini düşünmüyorum acikcasi..

Anneler kızlarına cinselliği mutlaka aciklayip öğretmeli.peygamberimiz hanimlarina bu tip konuları anlatıp gidip genç kızlara ve evli hanımlara ogretmelerini tembihlermis.ayrica illaki bir yerden duyup görmesine gerek yok ergenlige ulaşınca vücut bir takım tepkiler veriyor doğal olarak,merak etmiştir.uzmanlar 3 yaşında cinsel kimlik oluşuyor diye anlatıp duruyorlar.cok insanı şeyler bunlar...

Ergenlik, internet, duygular... Çocuklarla bunları en başında konuşmak gerek. Yaşı da benim kardeşimle aynı, arada oyuncak bebekleriyle bile oynar; düşünemiyorum... Kötü bir deneyim olmuş umarım sıkıntı yaşamazsınız bundan sonrası için.

Bence jinekologdan ziyade bir pedagogdan destek alın. Kızlık zarı bozulduysa bozuldu; bu saatten sonra bunu öğrenmenin bir faydası olmayacak. Vücudunu tanıyor, hatta biraz hızlı gitmiş. Bir uzman size nasıl yaklaşmanız ve izah etmeniz gerektiğini anlatacaktır.

yani koca kadın bile cesaret edemez oraya bir şey sokmaya daha jinekologlara giderken ödümüz kopuyo ..O zaman hadi çocuk daha bilmiyordur desek ama masturbasyona nasıl gerek duyup oraya bir şey sokulduğu zaman tatmin edileceğinden haberdar ufffff kafam karmakarışık oldu ...Çıkamadım içinden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…