çok korkuyorum, cok pişmanım=(

Allah ıslah eylesin
başkada bişe demiyorumm

tüm sayfaları ve yorumları tek tek okudum
anlayacak kapasite yokk bu arkadaştaa
milletin ağzında tüy bitti ama
bu psikolojısı bozuk olan arkadasımız hala kaseti başa sarıyor
hamılemıyım bılmem nee
off harbıden şiştim yaaa
21 yaşındasın tabırı caizse eş..k kadar olmuşsun gıt bır test al ve yapp
kımsenın cınsel tercıhı benı alakadar etmez ama nikah yok bişe yok saçma sapan atese atıyorsunuz kendınızi
nedır bu yaa bu kadarmı nefsınıze yenılıyorsunuz ayıp yaa
yazacak cok seyım varda bana dusmez ama yzık dıyorum hem bu dunyanı hem ahıretını mahvedıyorsun
aç bir iki kelam dinden imandan konu oku ne kadar gunaha gırdıgını anlıcaksın ..yapma ben kuzum yaa hem üzülüyorum halıne belliki çok pişmansın hemde içten içee cok sinirlendim sana

inanın düşüncelerimin tercüman olmuşsunuz...ama bişey diyim ki yazma zahmetine katlanmak istemedim çünkü değmez diyorum....kaç yaşına gelmiş çocuk değil...yaa hiçmi iman yok yaaa....yap yap yap sonra gel ağla.....sonrada neymiş iki kelam kötü bişey yazsak biz suçluyuz....iyi devam et böyle...daha çok ağlarsın...

hevesler ugruna insanlar yanlışlıklar yapıyorlar..tamam dayanamadınız bir sekilde bir birinizden tatmin olmaya çalıştınız ..vajinaya sürtünme yolunu denediysen bakiresin anlamında..yaa kusura bakma ama yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorumm ..ne demek ter ilişkiye girdik ...neden normal ilişkiye girmedin bakiresinn ...bu nasıl bir düşünce tarzi ..kan gelmesin ama her b........ yiyelim..tögbe tögbe..olacak iş değil...konuyu ilk okudugumda ayyy yazık hamiledir belki falan dedim ama sonraki yorumu görünce şaştım kaldım .kınamıyorum insanların hayatı tercihleri kendi seçimi .ama okuyunca sinir oldum ..umarım hamile değilsindir..

ya kızlar bırakın allah aşkına...resmen bizi kekliyor....anlattıklarına baksanıza...yemediği h..lt kalmamış...ters ilişki zıkkımını bile yaşamış...bu insana ne diye yorum yapıp yol gösteriyoruzki....biz ne desek diyelim bu hanfendi hamile olmadığını anlayınca aynen kaldığı yerden devam edecek bu zıkkıma...yazık çok yazık...acıyorum vallahi acıyorum....

gençlerimizi Allah ıslah etsin akıl fikir versin diyorum çok üzülüyorum böyle konular okudukça başka da söyleyecek sözüm yok

bende merak edıyorum sonucu ama bişey yoktur

fazla evham yapıyorr konu sahıbıı

ama tek dılegım umarım bırdaha bu hataya düşmez ...

herseyde var bır hayır

bunu yasacıkmıs yasadıı demekkı rabbım ders cıkarması ıcın böyle sınadı konu sahıbını

yaptım negatif çıktı ikinci çizgi falanda belirmedi silik falanda yoktu ilişkiden sonra 21. gün adetimde 4 gün gecikmişti doğrudur inş test:S evet haklısınız bende böyle düşünüyorum ders çıkarmam içindi belkide inşallahda öyledir ama çok iyi ders oldu bidaha asla..

Bu tur konular niye bu kadar cok acilir oldu. Ne yapiyorsan yap ama ne diye burda ozelini anlatiyorsun. Yok sunu yaptim, bunu yaptim. Git eczaneye bir test yaptir sonucu al. Allah olmayanlara akil fikir versin.

Biran önce test yapıp korkularınızdan kurtulun,biz bilemeyiz ki hamile olup olmadığınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…