çok korkuyorum bakar mısınız?

yazyagmuru23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
38
5
1
39
sıkıntımı doğru yere açıp açmadığımı bilmiyorum.yanlış yerdeyse özür dilerim .ben 6 yıl önce kürtaj oldum.8 haftalıktı yanlış hatırlamıyorsam. doktor kontrole çağırmadı ben de bilmiyordum bişey o zamanlar şu anki aklım olsa kontrol isterdim. o zamandan beri ara ara ağrım oluyordu ama son zamanlarda arttı. rahmim ağrıyor belli. nokta gibi bir yer sanki kesilmiş bir yerin acısı gibi doktora gittim smear testi yaptı bişey yok dedi. kürtajı söyledim. belki hafif bir yapışıklık olmuştur sıkıntı olmaz. kötüğ bir durum yok ilaç yazamam dedi. benim canım sıkılıyor niye ağrıyor kürtaja bağlı bir ağrı mıdır

adetlerinde azalma var mı? yani adet kanın gitgide az gelmeye başladı mı? eğer böyle bir şey varsa yapışma olabilir.

6 yıl önceki kürtajın etkisi kalsa şimdiye kadar çok çok büyük hasara neden olurdu bence kürtaja bağlama kist olabilir yumurtalıklarında başka bir doktora git

Rahmin zarar görse agrin cok siddetli olurdu ve daha ilk zamanlar kendini belli ederdi. Agrin hangi donemler oluyor yumurtlama agrisi olabilir
canım genelde adetim bitiyor birkaç gün geçiyor ağrı oluyor ve hafif kanlı akıntı geliyor çok afedersin

6 yıl önceki kürtajın etkisi kalsa şimdiye kadar çok çok büyük hasara neden olurdu bence kürtaja bağlama kist olabilir yumurtalıklarında başka bir doktora git
degil mi canım 6 yıl önceki kürtajla bağlantı kurdum ama adetimde sıkıntı yok dr alttan baktı smear testi yapıldı kist yok dedi

Nasil kürtaj olmusdun nedeni nedir? diger konunda cinsel taciza ugradinmi diye dert ediyordun? kafam karisti

Back