- Konu Sahibi EU2
-
ıtır&buse ve nazlı ablam çok teşekkür ediyorum dualarınızı benden ve annemden eksik etmeyin yeter olurmu?
Benide burda aglattin arkadasim.. senağlama Gecmis olsun Belinay.. Rabbim birdaha böyle bir üzüntü yasatmasin..Insallah. Annelerimiz cok kutsaldir... Benimde canim annem 1 hafta önce Hac´a gitti, nasil özlüyorum anlatamam. Ödümüz patliyor birsey olucakta, bizi yapayalniz birakicak diye.. Rabbimiz Analarimizi baslarimizdan eksik etmesin....senağlama
canım inanki ağlayarak okudum yazdıklarını annemi annenin yerine koyarak okudum benimde annem bir korku yaşattı gecen bize evdedir annem normalde biyere gideceği zaman haberimiz olur hep ablam aramış napıyor hal hatır sormak için evi aramış açmamış cep telefonunu aaramış cevap yok korkmuş beni aradı bende bir yandan arıyorum dayımlar amcamlar herkesi aradık bir yandanda evi ve cep telefonunu aramaya devam ediyoruz tabi sonra neyseki ablam aradı beni bulmuş annemi üst kat komşumuz doğum yapmışta onu bakmaya gitmiş haliyle biraz söylendik anneme cep telefonunu neden yanına almadı diye çok korkuttu bizi annem aklımız çıktı başımızdan neyseki bişeyi yoktu a.s
canım duygularını anlayabiliyorum allah onları başımızdan eksik etmesin yokluklarını düşünmesi bile çok zor :çok üzgünüm: ALLAH annene acil şifalar versin :Saruboceq: a.s.
canım çok geçmiş olsun sağ salim gelmiş evinize inşallah dr ilaç veriri düzelir inşallah dün bizim başımızada annem belediye otobüsünün kapısına sıkışmış cok kötü olmuş hastaneye götürmüşler banada haber vermediler sabah gittiğimde öğrendim seni çok iyi anlayabiliyorum cokk geçmiş olsun inşallah cok daha iyi olur
belinayım...
Allah anneciginin babacıgının ablaciginin acısını göstermesin kuzum :1hug:
inşallah bişiyi yoktur...
içini ferah tut
değil istanbul gibi bir dev metropol her sene gidip en az 1 hafta kaldıgım izmirde bile kayboluyorum
Allahtan şifalar diliyorum annen icin canım Şeniz
canım ALLAHım acil şifalar versin...
inşallah hiçbirşeyi çıkmıcak...
ALLAHım kimselere ailelerimizin acısını yaşatmasın
ama seni çok iyi anlıyorum
dualarımız seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?