E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Kizlar ya benim bir korkum var.Biliyorsunuz bir kizim var ve 1 ay 3 gunluk masallah hersey yolunda ve guzel gidiyo.Yalniz emerken bazen gogsum cok dolu oluyo tas gibi emmeye basliyo ve haliyle bir cekmede agzina bir suru sut geliyo ve heyecanla cektigi icin dozajini ayarliyamiyo ve nefes borusuna kaciyo sonra tabi nefes alamiyo cirpiniyo.Ilk baslarda cok korkuyordum ama simdi tecrube ettim hemen yuzustu ceviriyorum sirtina hafifce vuruyorum ve midesinden yukari dogru bastiriyorum.Hemen duzeliyo.Ama dun ve bugun daha bir agir oldu nefesini toplamasi uzun surdu ve ben panik yaptim anneme babama verdim hemen cocugu cunku ben ne yaptiysam olmadi ve cok korktum yavrum oluyo sandim.senağlama
Annem birseyler yapti olmadi sonra babama verdi babamda yapti birseyler sonra yan yatirdi baktik geldi kendine ama kuzum kipkirmizi oldu.Yani rahat kuzum 10 saniya nefessiz kalmistir.Simdi annem babam yanimda diye korkmuyorum ama onlar gidince tekrar boyle birsey olursa ne yaparim ben ya beceremezsem ya kuzuma birsey olursa Allah korusun dusunmesi bile beni olduruyo.Sizin basiniza geldimi geldiyse bunun en basit yolu nedir cunku doktorun dedigi ve gosterdigi sekilde yaptim duzelmedi kuzum bayagi sut gitti heralde borusuna.Simdi dunden beri kabustayim korkuyorum yardim edin tecrubelerinize ihtiyacim var kizlar..:enbuyukkk:
Annem birseyler yapti olmadi sonra babama verdi babamda yapti birseyler sonra yan yatirdi baktik geldi kendine ama kuzum kipkirmizi oldu.Yani rahat kuzum 10 saniya nefessiz kalmistir.Simdi annem babam yanimda diye korkmuyorum ama onlar gidince tekrar boyle birsey olursa ne yaparim ben ya beceremezsem ya kuzuma birsey olursa Allah korusun dusunmesi bile beni olduruyo.Sizin basiniza geldimi geldiyse bunun en basit yolu nedir cunku doktorun dedigi ve gosterdigi sekilde yaptim duzelmedi kuzum bayagi sut gitti heralde borusuna.Simdi dunden beri kabustayim korkuyorum yardim edin tecrubelerinize ihtiyacim var kizlar..:enbuyukkk: