Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar dün eşim giyinme odasında iki dolabın arasına sıkıştırılmış şekilde bunu bulmuş. Bende evde yoktum o da bunu yırtmış atmış. Ne olduğunu anlayamadım. Soracak kimsemde olmadığı için sizlerle paylaşmak istedim. Çok korktum.
Bu konular yasak (eğer inançlı bir insansanız ) Allahim sen koru deyin dua okuyun bişey olmaz . İt ürür kervan yürür çok takılacak ve inanılacak birşey yok
Cüzdan duasına benziyor. Osmanlıca biliyorum, baş kelimeyi okuyup arattım. Bu çıktı.
Ve lekad mekkennâkum fîl ardı ve cealnâ lekum fîhâ maâyiş (maâyişe), kalîlen mâ teşkurûn(teşkurûne)
Merhaba kızlar dün eşim giyinme odasında iki dolabın arasına sıkıştırılmış şekilde bunu bulmuş. Bende evde yoktum o da bunu yırtmış atmış. Ne olduğunu anlayamadım. Soracak kimsemde olmadığı için sizlerle paylaşmak istedim. Çok korktum.
Cüzdan duasına benziyor. Osmanlıca biliyorum, baş kelimeyi okuyup arattım. Bu çıktı.
Ve lekad mekkennâkum fîl ardı ve cealnâ lekum fîhâ maâyiş (maâyişe), kalîlen mâ teşkurûn(teşkurûne)
Bilmem canım, ben sadece okuyabiliyorum. Anlamını bilemem, niye yapıldığını da bilemem. Sadece eski alfabemiz Arap alfabesi ile büyük ölçüde benzer olduğu için okuyabiliyorum, o kadar.