cok korkiyorum

korkma dergi falan al ucaga binince okursun kendini sakinlestir bende korkardim ama simdi oyle bir derdim kalmadi ilk seferi atlata bilirsen sonra korku diye birseyin kalmaz zaten

günaydın ben çocukluğumdan beri sürekli uçağa biniyordum ve hiçbişey hissetmiyordum ta kiiii 2 yıl önce istanbul bodrum uçuşunda fırtınaya yakalanana kadar bi kaç dk lık türbülans maceramla nefret ettim uçaklardan ve aynı hafta aynı firmadan dönüşümü de almıştım mecbur bindim ve sonra istanbuldan memleketime gitmek için sürekli binmek mecburiyetindeyim ve bende panik atak başladı şimdi bu yaz benim memleket eşimin memleket ev derken defalarca bineceğim kara kara düşünüyorum en son binerken pasiflora sakinleştirici bitkisel şurup içmiştim hiç bişey hissetmedim gazete dergi uyku derken bi baktım gelmişim sende deneyebilirsin

korkma dergi falan al ucaga binince okursun kendini sakinlestir bende korkardim ama simdi oyle bir derdim kalmadi ilk seferi atlata bilirsen sonra korku diye birseyin kalmaz zaten

gerçekten korkuyorsan binme işin sonunda Kemal Sunal gibi olmak da var bunu da unutma korku çok degişik bir durum izahati yok insanlar minnacık bir böcekten korkuyo adam diyor ki bassam ezecegim ; ama kendime anlatamıyorum
yaaaa yazık etme kendine
bu da farklı bir bakış açısı oldu zannedersem

Birde şöyle düşün birçok kişi uçaga biniyor çok nadir kötü birşey olan güveninizi saglayın ayrıca birde pozitif yanından bak eğlencelide olabilir çabuk yetişirsiniz ayrıca birkez bindikten sonra korkunuda yenmiş olursun

Merhaba oncelikle.Ben yurtdisinda yasiyorum ve Turkiyede uzun yillar egitimim icin kalmak zorunda kaldigim icin coookk ama cook defa ucakla uctum ve hicbirsekilde korkmadim!.. Ta ki gecen yil bindigim ucagin fena halde turbulansa girene kadar..ucak indikten sonra nefesimi toparlayamadim ve aglamaya basladim.Ilk kez gunduz gozuyle panik atak gecirdim yani anlayacagin.Buna ragmen 4 kez uctum ama gel bana sor esime neler cektirdim korkumdanson ucusumda antidepresan onerdi bir eczaci ve mahfoldum!ucus esnasinda hicbir faydasini goremedim ve korkmaya devam ettim..ucaktan indikten 2,3 saat sona anca tesirini gordum dusun artik.Psikologum bana dogru nefes alma tekniklerini ogretiyor ve bu konuda korkumun uzerine gitmemi soyluyor.Yani kacmak degil korkunun uzerine gitmek,yani yinede ucaga binmek.Simdilik kendimi hazir hissetmiyorum fakat bunu asabilecegime inaniyorum cunki sosyal yasantimi etkiliyor Deneyecegim mutlaka fakat dogru nefes egzersizlerin yani sira bitkisel sakinlestirici ilac kullanmayi dusunuyorum.Bir arkadasim tavsiye etmisti ama ismini unuttum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…