• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kolay normal doğumum

Milana firuze

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
3.706
7.233
108
2016 yılını 4 ağustos da evlendım 5 ağusto regl oldum ve o ay hamile kaldım, bır kızım olucaktı heyacanla doğumumu bekledım hamileliğim kolay gecmesede yınede benim için güzel günlerdi. 40 haftami doldurduğumda doktora gitdik ve eyer sancın başlamazsa 5 gün sonra 17 mayıs 2017 de gel yatışnı yapalım dedı zaten sancım falan olmadı ve 17 mayıs geldı mutluluk içinde süslendı son hamile fotoqrafımı cektırdım eşim görümcem ve kv yola koyulduk sancı falan yıne yok.
Doktor kontrol etdı 2 sm acıklığım vardı ve yatışım yapıldı herkes eve gitdi, (kimseyı almıyorlar) ben dinlenmek icin bolca uyudum ve doğum kolay olsun dıye kolıdorda bolca yürüdüm.
dr gelıyor sancın varmı diye soruyo bişeyler his ediyorum ve biraz diyorum.
saat 21:00. Annem babam eşim vs beni gördüle (arada cam var) ve ben dafa doğurma bebiler ben uyumaya gitdim uyudum.
Saat 00:00 ve görümcem aradı artık eve gitdiklerini söyledi bende gidin daha doğurmam dedim eve tuvalete gitim biraz suyun gelmişdi dr ya haber verdiler 4 sm beni doğuma alıcaklardı bebek için kiyafet alıp yukarı cıktık herşey iyiydi sancim vardı dayanılmaz diğildi ama ben rahatma düşkün oldüğüm için epüdral isdedim (nst sancı cekilmrz geliyor ama yatmak cok zor) ve suyumu patlatdılar.
Saat 02:00. 6 sm acıklıkla anestezi uzmanı geldi sancı ve iğneden korktuğumda mırın kırın etdım biraz benı güzelce azarladı. Ve cok rahatladım uyudum ailem gelmişdi aşağda bekliyorlar aradıkların uyuduğmu soyledım ve şaşırdılar telefonla konuşduk güldüm falan ben daha doğurmam sanıyolar.
Saat:05:00 epuduralın etkısı gecdı ve doz artdırdılar cok üşüyodum ve yıne uyudum.
Saat:06:30 acıklık tama bana artık ikimamı soyle arada kontrole gelıyolardı ben ikindim oksıtosın verdıler ben sancı geldıkce ıkınıyorom kendım.
Saat:07:30 ve bebeğin başı göründü ve dr ebeler falan artık geldı ben hic bağırmadım sadıce ıkındım nasıl ıkımam gerekdığı konusunda calışmışdım hafıf karnıman basarak bebek cıkdı saat 08:00 kücük kıpkırmı bır bebek karnımın üzene koydular temizlediler kontrol icin götürdüler 2850 g 48 sm cok sağlıklı.
plesanta cıkdığnı görmedim.
Şimdiye kadar bağırmayan ben dıkişim yapılırke baya bağırdım ve karnımdan kalan kan dokulsun dığe basdıklarında baya bağırdım.
artık babaya haber verıldı ve geldı o sırada doktor geldı kan dokulsun diye karnımdan basdığında bağırınca eşım korktu biraz. Bebişim elini emerek geldi o kadar güzeldi canım kızım. Esim gitdi tekerleklı sandalyeye koyulduktan sonra bebeğı kucağıma verdıler ve camın arkasında alemle kizim ilk görüşü deli kimi iki elenı emiyodu ve odamıza cıkdı her şey yolunda kızım 8 aylık şuan ayağımda uyurka yazıyorum. Umarım hikayemi okuyan hamilere moral olu bence cok kolay ve herkesın yaşaması gereken bi duygu. :nazar:

Back