Çok kısa süredir sanal ortamda görüştüğüm kişi çok ciddi düşünüyor, ben kararsızım diye çok üzülüyor

Ağlayan erkekler bana çok sağlıklı gelmiyor.Dikkatli olun.
+1000 tecrubeyle sabit. Karsima sürüyle insan cikti. Konu sahibinin gorustugu adam gibi daha gorusmemin 1. 2. Haftasinda duygusallasip aglayan erkekler enn sorunlu olanlariydi.
Konu sahibi guvenebiliyor musunuz 2 haftada ciddi dusunebilen birine? Turkiye ye geldi diyelim bu adam hadi cok tehlikeli biriyse? Insan kacakcisi falansa?

Belli ki seni çok beğenmiş :/ Eli ayağı birbirine dolaşmış ve kaybetmemek için her türlü saçmalığı yapıyor. Ağlaması tamamen duygu sömürüsü. Kocaman adam hiç yakışıyor mu.. :/ Yani bir erkek bir kızı beğendi diye bu kadar kendini küçültmesine gerek var mı? Kendini eziyor ki kız beni bırakmasın :/

Aynen.. Benim de önceden çok ağlak bir erkek arkadaşım olmuştu :/ çok geçmeden ayrıldık.. Ay her şeye zır zır ağlardı. Yüzüme birkaç dakika uzun bakardı, sonra bir bakardım ağlıyor. Neymiş duygulanmış :/ bana ben kanserim diye yalan uydurmuştu bir sürü kağıtlar sonuçlar üşenmemiş uğraşmış. Sırf daha fazla ilgileneyim diye. Deli midir nedir.. Ha bu arada bunları yaparken başka biriyle daha sosyal medyadan görüşüyormuş. İllettttt çok şükür erken uyandım :/

Ya ben Mısır'dan bir çocukla oyunda tanışmıştım. Sadece arkadaşça konuşuyorduk şakalaşıyorduk ama, başka bir şey yoktu. Yüzümü bile görmemişti o kadar diyeyim. Bir gün demesin mi ben seninle evlenmek istiyorum... Başka biri var hoşlandığım dedim, ki yalandı, çocuk yıkıldı resmen. Öyle triplere girdi ki anlatamam. Birbirimizi tanımıyoruz bile vs dedim de ben seni tanıyacaktım Skype'ta ekleyecektim falan dedi

Onun bazı sorunları vardı da bu sizinki necidir anlamadım. Sanal alemde her türlüsü mevcut

Çok ürkütücü bence. Nasıl bi sevgisizlik nasıl bi ilgisizlikle büyümüşte 2 haftada hayatını adıyor? Ayrılalım dediğinde kafayı takacak tiplerden.

Yol yakınken mesafe koyun bence, ilerletmeyin ilişkiyi. Hiç sağlıklı düşünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…