Çok kısa bir sorum var

nehir_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
429
54
68
Sadece sorduğum sorunun cevabını bilenlerin yanıtlamasını rica ediyorum.
Bir subayın bir ay iletişim kuramayacağı, ama sıcak çatışmaya da girmediği bir görevi olabilir mi bu normal mi ?

Görev yaptığı yere bağlı canım teli çekmiyor sa ulaşamıyordur sana onun dışında tel yasak bile olsa bi şekilde yatarken lavabo gitse her türlü ulaşır

Sadece sorduğum sorunun cevabını bilenlerin yanıtlamasını rica ediyorum.
Bir subayın bir ay iletişim kuramayacağı, ama sıcak çatışmaya da girmediği bir görevi olabilir mi bu normal mi ?
Normal tabi. Oda onun ekmek davasi ve kutsal gorevi.

Onu biliyorum ama kendisi karacı
Ablacim her turlu zor. Benim oglumda oyle. Gunduz hic ulasamam. Is cikisi hemen arar beni. Yapacak bisi yok. Ne guzel meslegi var gurur duymalisin. Efendi temiz ve terbiyeli oluyorlar. Evine cocuklarina esine duskun oluyorlar. Nadirdir kotu cikan.

Ablacim her turlu zor. Benim oglumda oyle. Gunduz hic ulasamam. Is cikisi hemen arar beni. Yapacak bisi yok. Ne guzel meslegi var gurur duymalisin. Efendi temiz ve terbiyeli oluyorlar. Evine cocuklarina esine duskun oluyorlar. Nadirdir kotu cikan.
Yok ben gurur duyuyorum. Ama bir aydir ulasamiyorum kendisine beni korkutan bu, sizin oglunuzda mi subay ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…