- 4 Ocak 2023
- 44
- 6
- 24
- Konu Sahibi selenslmklr
merhaba
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilginiz varsa cevaplarsaniz cok sevinirimAy yeter
kanama bitince bir daha lekelenme vs olmadı hic sizce regli midirbence değilsiniz,ağrılar psikolojik olabilir,
6 gun suren regle ragmen gala aktif bir hamilelik yasiyorsaniz sakın ola o cocuga dokunmayin. Parti kursun oy veririm. O derece.merhaba ben 31 aralıkta bir iliski yasadim 3 ocakta olmam gerekirken 9 ocakta 6 gun süren kanamam oldu 2 gun karnım falan agrıdı kucuk pihtilar da geldi kanama bitti ama psikolojik mi bilmiyorum boyle sırtımda karnımda agrılar var gibi bir onceki ayda ertesi gün hapı almıstım onun yuzunden agrılarım olabilir mi diye dusunuyorum cunku hapı aldıgımdan beri agrılar var bu kanama bitince de hafif sızılar var ama bos kanama plasenta hamileyken kanamasi olanları okudum hamile miyim lütfen lütfen cevaplarsaniz cok sevinirim
aynı durumu yasayan varsa bilgi almak istiyorum kan veremiyorumYahu kan verin, betaHcg bakılsın; biz nereden bilebiliriz?
6 ğün sürdü diyorsun,canım ya tabi ki adettir, 4 kere hamile kaldım hiç öyle yerleşme kanaması yaşamadımkanama bitince bir daha lekelenme vs olmadı hic sizce regli midir
O kanama hafif yerleşme kanaması oluyor, herkeste de olmuyor. Altı gün pıhtılı kanamışsınız hâlâ hamile olabilir miyim diye soruyorsunuz. Regl olmuşsunuz işte. Ha derseniz ki hamile kalıp regl olanlar var onu da biz bilemeyiz, kan vermelisiniz. Kan veremiyorum ne demek pardon?aynı durumu yasayan varsa bilgi almak istiyorum kan veremiyorum
anladim cok tesekkur ederim kanama bitmesine ragmen hafif agrilar bar diye korkmustum6 ğün sürdü diyorsun,canım ya tabi ki adettir, 4 kere hamile kaldım hiç öyle yerleşme kanaması yaşamadım
merhaba ben 31 aralıkta bir iliski yasadim 3 ocakta olmam gerekirken 9 ocakta 6 gun süren kanamam oldu 2 gun karnım falan agrıdı kucuk pihtilar da geldi kanama bitti ama psikolojik mi bilmiyorum boyle sırtımda karnımda agrılar var gibi bir onceki ayda ertesi gün hapı almıstım onun yuzunden agrılarım olabilir mi diye dusunuyorum cunku hapı aldıgımdan beri agrılar var bu kanama bitince de hafif sızılar var ama bos kanama plasenta hamileyken kanamasi olanları okudum hamile miyim lütfen lütfen cevaplarsaniz cok sevinirim
haklisinizSiz nasıl bir cevap istiyorsunuz? 4 tane üyelik aldınız iki üyelik ile ayni konuyu açıp duruyorsunuz. 3. ve 4 üyeliklerine red cevabı verdik. Soruyorsunuz cebaplaniyor ama tatmin de olmuyorsunuz. Bence siz verin istediğiniz cevabı arkadaşlar onu yazsın.