Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok kaşınıyoum
- Konu Sahibi rengin_35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben bebk yağı kullanıyorum çatlaklar için. bende çalışıcam doğumdan sonra kayınvalidem bakacak benmde. ama doğum izni biraz kötü olacak yerime bakacak kimse yok. bakalım nasıl yapıcaz
Birini alın 1 kaç ay önceden yetiştir biraz.Anlaşmalı olarak geçici olarak. Bizim bir tanıdığımız öyle yaptı. İşine dönünce kız çıktı.
kızlar hemen önlem alın çatlaklarınıza şimdiden alırsanız önleminizi daha fazla çatlamaz ve oluşanları geçirirsiniz.bunun içinde tavsiyem liarak kullanmanız.bir çok dr tavsiye ediyor.a.s.
ya her akşam pehlivanlar gibi yağlanıyorum. devamlı su içiyorum. bide çok kilo almadım 61 kilom boyum 1,70 . yani nasıl oluyo anlamadım. 3 gündür hep kaşınıyorum:çok üzgünüm:
Bayanlar bişey merak ediyorum 9 ay boyunca calsiyum ihtiyacımız hep aynı mı yani bebek iyice büyüdükten sonra bu ihtiyaç azalmıyor mu?
Evet bunu bende merak ediyorum.. bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
ya arkadaşlar şu bir haftadır çok kaşınıyorum. duşa giriyorum duşta bile kaşınıyorum. göğüslerim göbeğim kollarım bile. sizdede öylemiiii çatlıycakmıyım acabaa:uhm:
Folik asit renkli tablet olduğu için alerji yapmış demişti doktor, sonra değiştirdi.