Gebeliğe Hazırlık Gebelik hazırlığı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cehrem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
11
0
1
19
Arkadaşlar benden pembe leke geldi sonra kahve tonu geldi bel ve kasık ağrısı var aşırı derecede mide bulantısı var doktora gittim yerini temizliyordur Bebek dedi test yaptım negatif çıktı sizdede böyle birşey var mı ben çok istiyorum bebek

Gelen kanama yerleşme kanaması olabilir. Testte çıkması için erken bence bat tarihiniz nedir

Adet tarihini beklemek zor oluyor biliyorum bir kaç gün öncesi yapın negatif görürseniz regli bekleyin durum ne olacak ona göre tekrar eder ve kan verirsiniz

Eklentiler

• IMG-20250225-WA0021.webp
    IMG-20250225-WA0021.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 14
Bu kan sonucunuz değil mi bugün yaptırdınız negatif çünkü ama dediğim gibi regl gecikmesini bekleyin

Öyle yapayım çok sabırsızımmm ondan kan verdim 🥹
Hepimiz öyle oluyoruz bilmem mi. İlk gebeliğimde 2 gün kala öğrendim bu ay öyle belirti yaşadım ki o dönemin aynısı yine iki gün kala kan testi verdim negatif iki hafta bekledim yerleşme kanaması gibi kanamam oldu falan 4 farklı gebelik testi yaptım silik bugün kan verdim koca bir negatif. O yüzden rahat olun çok düşünmeyin herşey olacağına varır umarım sizden pozitif haberi alırız

Hepimiz öyle oluyoruz bilmem mi. İlk gebeliğimde 2 gün kala öğrendim bu ay öyle belirti yaşadım ki o dönemin aynısı yine iki gün kala kan testi verdim negatif iki hafta bekledim yerleşme kanaması gibi kanamam oldu falan 4 farklı gebelik testi yaptım silik bugün kan verdim koca bir negatif. O yüzden rahat olun çok düşünmeyin herşey olacağına varır umarım sizden pozitif haberi alırız
İnşallah inşallah kasığım gün geçtikçe şişiyor anlamadım?

Back
X