Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 marta regl günümGelen kanama yerleşme kanaması olabilir. Testte çıkması için erken bence bat tarihiniz nedir
Gelen kanama yerleşme kanaması olabilir. Testte çıkması için erken bence bat tarihiniz nedir
Benimde 2 veya 1 Mart sanırım test yapcam bek
Öyle yapayım çok sabırsızımmm ondan kan verdimBu kan sonucunuz değil mi bugün yaptırdınız negatif çünkü ama dediğim gibi regl gecikmesini bekleyin
Hepimiz öyle oluyoruz bilmem mi. İlk gebeliğimde 2 gün kala öğrendim bu ay öyle belirti yaşadım ki o dönemin aynısı yine iki gün kala kan testi verdim negatif iki hafta bekledim yerleşme kanaması gibi kanamam oldu falan 4 farklı gebelik testi yaptım silik bugün kan verdim koca bir negatif. O yüzden rahat olun çok düşünmeyin herşey olacağına varır umarım sizden pozitif haberi alırızÖyle yapayım çok sabırsızımmm ondan kan verdim![]()
İnşallah inşallah kasığım gün geçtikçe şişiyor anlamadım?Hepimiz öyle oluyoruz bilmem mi. İlk gebeliğimde 2 gün kala öğrendim bu ay öyle belirti yaşadım ki o dönemin aynısı yine iki gün kala kan testi verdim negatif iki hafta bekledim yerleşme kanaması gibi kanamam oldu falan 4 farklı gebelik testi yaptım silik bugün kan verdim koca bir negatif. O yüzden rahat olun çok düşünmeyin herşey olacağına varır umarım sizden pozitif haberi alırız
Yani başlarda şişme olmaz bilirsiniz zaten şimdi durum nedir kaç gün geçtiİnşallah inşallah kasığım gün geçtikçe şişiyor anlamadım?
3 gündür günüm geçiyorYani başlarda şişme olmaz bilirsiniz zaten şimdi durum nedir kaç gün geçti
Yani başlarda şişme olmaz bilirsiniz zaten şimdi durum nedir kaç gün geçti
4 günüm regl amaa olmadım geçiyor günüm test yaptım çıkmadı neden olabilirYani başlarda şişme olmaz bilirsiniz zaten şimdi durum nedir kaç gün geçti
Belki geç döllenme veya yerleşme olabilir tam bilemiyorum bende 10 gün gecikmişti geçen ay meğer vücudumun oyunuymuş gebe değildim4 günüm regl amaa olmadım geçiyor günüm test yaptım çıkmadı neden olabilir![]()