Çok kasık ağrısı çekiyorum neden

ece_hatun1

15.09.2018 🤵👰
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2019
263
83
98
Merhaba Arkadaslar,
Lutfen yardımcı olun bana ben sürekli ayın 10 unda adet olurdum genelde şaşmazdı. Aralık ayında 6 gün gecikmem oldu bilirsiniz adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı göğüslerim çok değişmişti çok ağrıyordu şişkinlik vardı kesin dedim hamileyim ama 6 gün sonra şiddetli karın ağrısıyla adet oldum dedim demek ki yanılmışım. Çocuk çok istiyoruz eşimle ilk olduğu için pek bir tecburem yok yumurtlama dönemini hesapladım o gün eşimle ilişkiye girdik korunmadik ve olma ihtimali vardı çünkü ben kalkmadım üstüne uyudum ve hiç dökülmedi gece ağrıdan hiç uyuyamadım çok karnımda batma vardı dedim kesin tuttu ocak ayında da ayın 15 inde olmam lazımdı onda da 3 gün gecikmem oldu bu sefer dedim kesin var midem de çok yanma vardı göğüs agrım vardı baş dönmesi uyku isteği hatta esim sordu senin rengin gitmis halsizlik de vardi dayanamadim test yaptım çok silik çizgi çıktı sonra silindi tek çizgi çıktı ertesi günü adet oldum ben genelde çok ağrı çekerim özellikle tam olduğum zaman ama hiç hissetmedim olduğumu sabah bi kalktım kahverengi akıntı gelmiş normalde kahverengi akıntım hiç olmazdı ilk defa gelmiş sonra bir damla kan sonra adet oldum adetim 4 gün sürüyor bu sefer ki adetimde hiç sanci çekmedim. 2. Gunu hatta büyük bir parça düştü neden olduğunu bilmiyorum birden bi ağrı saplandı karnıma parça düştü. Adetinin üstünden 1 hafta geçtikten sonra gece karnımın ağrısından uyuyamadım sanki adet sancisi gibi özellikle de sol tarafım sabah yine lavaboya gittim kahverengi akıntı gelmiş sizce normal mi bunlar dün de eşimle ilişki yaşadım ve gece çok ağrılarım oldu normalde olmazdı iliskiye girdikten sonra bu iki oluyor böyle oldu tutma ihtimali var mı veya da hamilelikte adet görülebiliyor mu. Belirtiler de yok çok halsizlik uyku var bir de kasik ağrılarım mide bulantısı çok nadir var her gün değil ama oldu mu tam oluyor sanki birşey sıkıyor midemi lütfen yarımcı olun aranızda bir çoğunuz tecrubelisiniz yarımcı olursanız sevinirim

Benimde bu ay kasik agrim cok fazla hatta ovulasyon haftamdaki iliskimden sonra basladi fakat hic kanama, parca dusmesi vs olmadi sukur. Bence en kisa surede bir doktora gitmelisin. Sagligimiz her seyden onemli. Hem bebek varsa da ogrenmis olursun.

Benimde bu ay kasik agrim cok fazla hatta ovulasyon haftamdaki iliskimden sonra basladi fakat hic kanama, parca dusmesi vs olmadi sukur. Bence en kisa surede bir doktora gitmelisin. Sagligimiz her seyden onemli. Hem bebek varsa da ogrenmis olursun.

Ayın 8 ine randevu aldım gideceğim doktora suam arada adet sancısı gibi bir agrım var arada bir gelip gidiyor ama adetinme daha çok var kasik ağrısı gebelik belirtisi diye biliyorum test yaptınız mı siz

2 defa adet olmuşsunuz her ay içinde aynı belirtileri yazmışsınız. Bence psikolojik olarak yaşıyorsunuz o belirtileri. Bu anlattıklarınızda geçen ay olan adet belirtileriniz gibi. Günü geçince belli olur olduğu öncesinde kimse kesin bişey söyleyemezki

Demek ki adet belirtisi çekiyorum ama benim bu ay çok karnımda batma vardı ve adet olduğumu hiç fark etmedim bile ..
Şuan 2 hafta var adetime ama çok sancim var sanki adet olacakmışım gibi pskolojik olduğunu düşünmüyorum ama yardımınız için yine de teşekkür ederim...

Aynısını yaşıyorum sonuç ne oldu senin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…