Çok karıştığım yardım edin lütfen

Brunomars

Her yeni bir şehir yeni bi başlangıç.
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
55
11
38
28
Merhaba. Benim çok yakın bir arkadaşım var ama çok çok yakınız görenler sevgilim zannediyor bana karşı bakışı bir başka gülümsemesi bana sahip çıkması. Bana verdiği değer o kadar güzel ve huzurlu hissettiriyor ki bambaşka bir duygu bu. Onu çok seviyorum bir kardeş gibi abi gibi o çok farklı ve içimde ona bakınca o kadar mutluluk doluyor ki. Şimdi kız arkadaşı var ama ben istemiyorum kızı. Çünkü benim canımdan öte bi insanı paylaşamıyorum. Bazen bana bakarken arkadaştan öte olduğunu düşünüyorm hatta bu olsun istemiyorum . Kıza değer vermiyor sevmiyor ben yanına gittim geçtiğimiz günlerde o kadar şoka girdiki sarıldı ve beni çok sevdiğini söyledi. Böyle bieşy olmasın çok zor benim için sizce böyle bişey olabilir mi?? Lütfen yardım edin

Hem istemiyorsunuz hem kızı kıskanıyorsunuz çok acayipsiniz

Ben hayatim boyunca sadece arkadas oldugum dost oldugum erkegin kiz arkadasini kiskanmadim. Hatta gayet onularlada arkadas oldum. Normal olanu da bu zaten. Bence siz once kendinize sonra dostum diyip asik oldugunuz kisiye itiraf edin bari eger ondada size karsi bisey varsa aradaki kizi kullanmis olmayin yazik kiza.

Kızı kıskanmıyorum sadece doğru bir insan değil maalesef .

Şimdi kız arkadaşı var ama ben istemiyorum kızı. Çünkü benim canımdan öte bi insanı paylaşamıyorum.

Verdiğiniz cevapla konuya yazdığınız uyuşmuyor maalesef :)
Zaten doğru insan olmayan kişi kız değil arkadaşınız kıza değer vermiyor demişsiniz.
Çelişkilerle dolusunuz valla ama şaşırmamak gerek yeni nesil ilişkilerde yeni moda bu :)

Ya hoşlandığınızı kabul etmek istemiyorsunuz ya da bu durumda egonuz okşandığı için yeni kız arkadaş rahatsız etti sizi. O kişi onun için doğru olmayabilir lakin bunun kararını verecek olan siz değilsiniz. “Paylaşamıyorum” kısmını okumasaydım objektifliğinize inanırdım belki.

Yahu empati yapıyorum; erkek arkadaşımın yakın(!) kız arkadaşı beni istemeyecek, sevgilimi paylaşamayacak falan... Ne haddine derim ayrıca direkt başka şeyler gelir aklıma

Anormal bir durum yok bence

Kiz psikolijisi iste hep ilgi kendi uzerinde olsun istiyor. Ama mudehale etmeye hakkin yok.

Eger seviuorsan cocukla o ayrildiktan sonra iliskiye basla. Yas kac bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…