Doğuma Hazırlık çok karasızım sizce ne yapsam

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yaren0144

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.318
0
HERKESE MERHABALR.ayın 20 sinde 7 aylık evli oalcağım.1985 doğumluyum .eşimde bende çalışıyoruz.şu an içn bebek düşnmüyoruz.biraz borçlarımızı azaltalm bi eve başvurlaIM gibi nedenelrden dolayı.1 tane bebek olsu sonra olması problem diyo kafam çok karışıyor.bu arada ben değil eşim korunuyor.sizce en mantılısı nasıl

çevrede hemen hemen herkes yaşında öylr küşük değil diyor.1 tane olsun 2.si iin ara verirsiniz idiyolar

cnm karar sizin.bebek bambaşka bir duygu..evin neşesi..daha doğmadan seni delirtiyor mutluluktan
eger borcunuz cok degilse yani cocugunuzun ihtiyaclarını ihmal etmeyeckseniz..sen anne olmaya eşinde baba olmaya hazırsa düşünebilirsiniz..cocuk kısmetiyle gelir derler ya oda dogru

çok teşekür deim cnm yorunmun için.2500 tl bi borcumuz var sadece.haziran ayında bitiyor o da..dediğin gibi bi sorun olamzsa doğana kadardaçalışırım.bebişin ihtiyaçları için.benim düşüğncem marttan sonra kornmayı bırakmak.zate hmr olcak diye bişeyde yok o ay değilmi yani

Canım benim ben de aynı kararsızlığı yaşadım uzun zaman.Ayrıca bebeiş olduktan sonra çalışsam mı çalışmasam mı kara da veremiyodum. Sonra bebişim bize süpriz yaptı. Sizin çağıracağınız yok. Ben geleyim bari dedi :))) Şimdi bir ay kaldı doğumuma. her şey kendiliğinden düzene girdi. Bazen bebişler de kendi kararlarıyla gelebiliyolar :))) Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım

teşekürler cnm.galba bu giidşle biizmde öyle olacka.bi bakıyprum hrmrn olsun diyorum geri bi sohbet ortasmı oluyo bu sefer geri fikirm dğeişiyp bi kaç ay daha belliiym diyotum.ama bu giidşle en fazla marttan sonra artk düşnüyor olacağımıza benzyior

canimm inan bebislerimizde bereketleriyle geliyorlar! bende diyordum eksiklerini nasil tamamliycaz nasil olcak , hazirmiyiz diye ama surda 1 ayim kaldi. cok güzel bir duyguymus! bir bagmis aile arasinda . bebek bambaska bir ASK mis! onun hareketleri onun varligini bilmek! en önmeliside ANNE oldugunu bilmek!

çevrede hemen hemen herkes yaşında öylr küşük değil diyor.1 tane olsun 2.si iin ara verirsiniz idiyolar

kımsenın lafına sozune bakma valla esınıde kandır olsun bıtane ıkıncıde Allah buyuk,dusunsene Allah muhafaza olmasa aramakta var,hayırlısı olsun canım hakkında

Eşimde bana bırakıyor zaten cnm.Allah korusun hep ondna korkuyorum zaten ya olamza diye.kararımı veridm cnm mart ayından itibaren korunmayı bırakıyoruz

eşimde bana bırakıyor cnm zaten.en kokrtuğum şey evt olmaması.karaırmızı veridk mart ayından itibaren korunmayı bırakıyourz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…