Lütfen bana fikir verin ben 24 yaşındayım ve ablamla ve eniştem le yasiyorum annemi ve babmi kaybettim , hayatımda 8 aydır birisi var bayramdan sonra nisanlancaz Hayırlısıyla ama büyük bi sorunum var sözlüm osmaniyede yaşıyor ben ankara da bir sene asker yolu bekledikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz ama osmaniye ye yerleşmek ıstiyor oraya gittim gördüm fakat ankara gibi bir yer deil sozlumu ne kadarda sevsem yapamam Osmaniyede die kendime güvenmiyorum hiç kimse yok tanıdığım orada ve hayatımda kalan ailem yani iki ablamida bırakıp gitmek istemiyorum bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevdigime çok güveniyorum ,iki gündür ankara osmaniye kavgası yapıyoruz gelemem ben orda gecinemem benim tüm çevreme burda diyor tek sorunum da bu deil evin tek oğlu üç tane görümcem var 22 19. 15 yaşında herkes bunların bana orda tek olacagimin için sorun olacağını söylüyorlar yaninda kaldığım ablam ise hergün yaptığı konuşma yüzünden ondan sozlumden sogumama sebep oluyor seni bırakmaz sonuna kadar gitmicem sen gelceksin de diyor ablanin gazına gelip bende iki gündür soyleyemedigim sözler söylüyorumyorumunuz içinde teşekkür ederim
Lütfen bana fikir verin ben 24 yaşındayım ve ablamla ve eniştem le yasiyorum annemi ve babmi kaybettim , hayatımda 8 aydır birisi var bayramdan sonra nisanlancaz Hayırlısıyla ama büyük bi sorunum var sözlüm osmaniyede yaşıyor ben ankara da bir sene asker yolu bekledikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz ama osmaniye ye yerleşmek ıstiyor oraya gittim gördüm fakat ankara gibi bir yer deil sozlumu ne kadarda sevsem yapamam Osmaniyede die kendime güvenmiyorum hiç kimse yok tanıdığım orada ve hayatımda kalan ailem yani iki ablamida bırakıp gitmek istemiyorum bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor
bndede ayni dert var ikna edemiyorum npcazbnde ankradym.shrn nasi.oldgndn ziyade aile yok arkdslr yok sklnca npcz kime gtcz cvre uzakta.bu.dygyu bliyorum zor grcktn insna koyuyo insn kndni/tek bsna hssediyo illaki zmn.zmn
Katiliyorum,çok hoşsun:)şu yazıyı çevirecek bir insan evladı aranmaktadır
Cicim sen çalışacak mısın? Çalışacaksan mesele yok işini bahane edersin. Yok çalışmayacaksan nişanlına hak verdim açıkçası. Tek maaşla ankara gibi bir yerde geçinmek çok zor. Belki ailesinin de destek olacağını düşünüyor osmaniyede olursanız. Ben gittim osmaniyeye gayet sevimli bir yer, ilk başta tuhaf geliyor tabi insana ama yaşanmayacak bir yer değil. Mersin, iskenderun falan da yakın. Gezilecek çok yer var mesela.
Ama derdin ailesiyle bir arada olmamaksa onu senin ailenle aynı şehirde yaşamaya mecbur etmen ne kadar doğru? Başka küçük bir şehire yerleşebilirsiniz bence. Rahat geçinebileceğiniz, iki tarafa da eşit uzaklıkta bir şehire yerleşmeyi teklif ederseniz bence kavga etmeden sorun çözülür. İki tarafta ödün vermiş ama şartlar da oturtulmuş olur.
Su an kiskancligndan calistirmiyor ama evleninince Osmaniyede calisabilirmisim öyle söylüyor maddi durumu da hatta hic iyi değil 1000liraya adana da bi yerde çalışıyor geri osmaniye ye dönüyor akşamları bilmiyorum ya artık kafayı yemek üzereyim su an dahi ablam nisan takılmadan konuş ankara ya yerlesin diyor bunların artık 😖😖😖
Sevdigime çok güveniyorum ,iki gündür ankara osmaniye kavgası yapıyoruz gelemem ben orda gecinemem benim tüm çevreme burda diyor tek sorunum da bu deil evin tek oğlu üç tane görümcem var 22 19. 15 yaşında herkes bunların bana orda tek olacagimin için sorun olacağını söylüyorlar yaninda kaldığım ablam ise hergün yaptığı konuşma yüzünden ondan sozlumden sogumama sebep oluyor seni bırakmaz sonuna kadar gitmicem sen gelceksin de diyor ablanin gazına gelip bende iki gündür soyleyemedigim sözler söylüyorumyorumunuz içinde teşekkür ederim