Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyide gerçekten sevsen ve ömrünün bundan sonrasını onunla geçirmek istesen onsuzlugu göze alamazsın ki. Eğer seviyorsan asla bırakma elini sonra çok pişman olursun
ay canım ben adanalım osmaniyeye çok yakınımyemin ediyorum yaşanacak yer değil berbat insanları çok tuaf öküzlerle dolu yapamazsın kesinlikle kafayı yersin her gittiğimde iprenç iğrenç bakışlara maruz kaldım kal il gezdim osmaniye kadar berbat bi yer görmedim hem insanları hem yeri berbat
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Su an kiskancligndan calistirmiyor ama evleninince Osmaniyede calisabilirmisim öyle söylüyor maddi durumu da hatta hic iyi değil 1000liraya adana da bi yerde çalışıyor geri osmaniye ye dönüyor akşamları bilmiyorum ya artık kafayı yemek üzereyim su an dahi ablam nisan takılmadan konuş ankara ya yerlesin diyor bunların artık 😖😖😖
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Su an kiskancligndan calistirmiyor ama evleninince Osmaniyede calisabilirmisim öyle söylüyor maddi durumu da hatta hic iyi değil 1000liraya adana da bi yerde çalışıyor geri osmaniye ye dönüyor akşamları bilmiyorum ya artık kafayı yemek üzereyim su an dahi ablam nisan takılmadan konuş ankara ya yerlesin diyor bunların artık 😖😖😖
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
toplumsal bi hakaret :) zaten en iyi yaptıkları şey kınamak ve bön bön bakmaktır osmaniyelilerin geri kalmış bi şehir dicem ama hiç olmamış ki geri kalsın ortalık apaçilerden geçilmez paylaşım 0 sosyal hayat 0 orda yaşamak için onlar gibi olmak gerekir zor yaniinsanları berbat, öküz öyle mi? bu nasıl bir hakarettir. kınıyorum sizi. evet osmaniyeliyim. tamam konu sahibi ayak uyduramaz o şehre ama sizim gibi insanlarından dem vurmamış. çok terbiyesizce bir yorum.
💑💓