Çok kararsızım

sevgilin osmaniyeyi ; sen ankarayı bırakmazsan ..
peki kim kimi bırakacak ? sonunu göremedim pek ..

ay canım ben adanalım osmaniyeye çok yakınımyemin ediyorum yaşanacak yer değil berbat insanları çok tuaf öküzlerle dolu yapamazsın kesinlikle kafayı yersin her gittiğimde iprenç iğrenç bakışlara maruz kaldım kal il gezdim osmaniye kadar berbat bi yer görmedim hem insanları hem yeri berbat

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

insanları berbat, öküz öyle mi? bu nasıl bir hakarettir. kınıyorum sizi. evet osmaniyeliyim. tamam konu sahibi ayak uyduramaz o şehre ama sizim gibi insanlarından dem vurmamış. çok terbiyesizce bir yorum.

💑💓

Su an kiskancligndan calistirmiyor ama evleninince Osmaniyede calisabilirmisim öyle söylüyor maddi durumu da hatta hic iyi değil 1000liraya adana da bi yerde çalışıyor geri osmaniye ye dönüyor akşamları bilmiyorum ya artık kafayı yemek üzereyim su an dahi ablam nisan takılmadan konuş ankara ya yerlesin diyor bunların artık 😖😖😖

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben çok farklı bi yere takıldım.
Daha sevgilisisin ve onun lafına bakarak çalışmıyorsun öyle mi?
Neymiş, kıskanıyormuş. E ben de eşimi kıskanıyorum çalışmasın o zaman. Şimdiden ipleri eline vermişsin evlenince ne olacak acaba?
Ayrıca konuya dair yorurum.: Sevdiğin adam yanında olduktan sonra her yerde yaşarsın. Aile de bi yere kadar. Ölene dek annemizin dizinin dibinde oturacak halimiz yok. Ekmek nerdeyse hayat orda :KK55:

Su an kiskancligndan calistirmiyor ama evleninince Osmaniyede calisabilirmisim öyle söylüyor maddi durumu da hatta hic iyi değil 1000liraya adana da bi yerde çalışıyor geri osmaniye ye dönüyor akşamları bilmiyorum ya artık kafayı yemek üzereyim su an dahi ablam nisan takılmadan konuş ankara ya yerlesin diyor bunların artık 😖😖😖

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

E adanaya yerleşin o zaman madem orda çalışıyor olmaz mı? O tarafta maaşlar öyle güzelim ama geçim de daha kolay. Eşimin şirketinin mersinde şubesi var orda üniversite mezunu, yüksek lisans yapan çocuklar 1500-1800 arası bişey alıyorlar. Gece yarılarına kadar da çalışıyorlar. Ama hepsinin altında araba son model. Yani oranın 1000 tlsi ile buranın 2000 tlsi eşit gibi düşün. Nişanlın bunları düşünüyor muhtemelen. Ankarada da yaklaşık o maaşla çalışacaksa orda kalmak istemesi muhtemel.

insanları berbat, öküz öyle mi? bu nasıl bir hakarettir. kınıyorum sizi. evet osmaniyeliyim. tamam konu sahibi ayak uyduramaz o şehre ama sizim gibi insanlarından dem vurmamış. çok terbiyesizce bir yorum.

💑💓
toplumsal bi hakaret :) zaten en iyi yaptıkları şey kınamak ve bön bön bakmaktır osmaniyelilerin geri kalmış bi şehir dicem ama hiç olmamış ki geri kalsın ortalık apaçilerden geçilmez paylaşım 0 sosyal hayat 0 orda yaşamak için onlar gibi olmak gerekir zor yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X