- 10 Haziran 2017
- 781
- 1.184
- 113
- 31
- Konu Sahibi whitesneaker
-
Kendini ispat etme konusunda gerçekten yararı olur katılıyorumSıfırdan inşaa edilen bir yerde böyle bir konumunuz olduğunda hem prestijli olursunuz hem de yükselme şansınız daha yüksek olur. Ben olsam başlardım.
Güvenilir, köklü bir yerse ben başlardım. sıfırdan inşaa ettiğiniz yerde yeriniz daha çabuk yükselir bence.Herkese selamlar
7 yıllık Mühendisim ve işsizim. 1 ay önce işten çıkartıldım. Sebepleri biraz karışık. Çok problemli sıkıntılı bir yerdi. Bir tek maaşı iyiydi. Şimdi işsizlik maaşına başvurdum. Büyük maddi sorunlarımız yok. Eşimin maaşı + işsizlik maaşı ile borçlarımızı ödeyip dikkat edersek geçirebiliriz bir süre. Biraz da birikimimiz var.
Şimdi.
Bir iş teklifi aldım. Maaş 65k. Yeni kurulan bir fabrika. Fabrikanın tüm sistemini kurmada yardımcı olmam lazım . Evime 20 dk mesafede. Ama servis konusu çözülene dek araç ile gidip gelmem gerekiyor. Çok yorucu ve tempolu olacak bir iş. Herşey sıfırdan olduğu için de çetrefilli.
Biraz daha bekleyip daha iyi fırsatları kovalasam mı ? Yoksa başlasam mı diyorum. Siz olsanız ne yapardınız ?
Tabi girdim denedim olmadı çıkayım desem bu kez işsizlik maaşım yanacak. O hakkımı da kaybedeceğim.
Bir de iş değiştirmek psikolojik olarak yorucu bir şey. Artık bir yere gireyim ve kalıcı olayım istiyorum
Piyasayı çok bilmiyorum ama bana da az geldi7 yıllık mühendise 65k veren firma İstanbuldaysa hiç başlamayın bile. Ordan bir şey çıkmaz.
Ben biliyorum, deneyimsiz mühendis maaşı o kadar.Piyasayı çok bilmiyorum ama bana da az geldi
O zaman o kadar strese ne gerek var.ben olsam Yaz tatilini gecirir kışın iş bakardım herhalde.Ben biliyorum, deneyimsiz mühendis maaşı o kadar.
Kesinlikle başlamalısınız kimse size oturduğunuz yerden o parayı vermezHerkese selamlar
7 yıllık Mühendisim ve işsizim. 1 ay önce işten çıkartıldım. Sebepleri biraz karışık. Çok problemli sıkıntılı bir yerdi. Bir tek maaşı iyiydi. Şimdi işsizlik maaşına başvurdum. Büyük maddi sorunlarımız yok. Eşimin maaşı + işsizlik maaşı ile borçlarımızı ödeyip dikkat edersek geçirebiliriz bir süre. Biraz da birikimimiz var.
Şimdi.
Bir iş teklifi aldım. Maaş 65k. Yeni kurulan bir fabrika. Fabrikanın tüm sistemini kurmada yardımcı olmam lazım . Evime 20 dk mesafede. Ama servis konusu çözülene dek araç ile gidip gelmem gerekiyor. Çok yorucu ve tempolu olacak bir iş. Herşey sıfırdan olduğu için de çetrefilli.
Biraz daha bekleyip daha iyi fırsatları kovalasam mı ? Yoksa başlasam mı diyorum. Siz olsanız ne yapardınız ?
Tabi girdim denedim olmadı çıkayım desem bu kez işsizlik maaşım yanacak. O hakkımı da kaybedeceğim.
Bir de iş değiştirmek psikolojik olarak yorucu bir şey. Artık bir yere gireyim ve kalıcı olayım istiyorum
Daha iyisinğ bulana kadar beklemek daha mantıklı. Az maaşı kabul edince piyasa düşüyor.O zaman o kadar strese ne gerek var.ben olsam Yaz tatilini gecirir kışın iş bakardım herhalde.
İşsizlik maaşınızı hangi kurum veriyorHerkese selamlar
Şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?