• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kararsizim

Kare89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
2
3
1
36
Merhaba arkadaslar,

Bende uzun zamandir takip eden ama bugun profil acip gercekten fikirlere ihtiyacim oldugunu anladim ve katildim araniza.

26 yasindayim. 20 yasinda evlendim ve 22 yasinda 4 sene once eski esimden ayrildim, 4 senedir bekarim. Ayrildigim esim Istanbulda yasiyor, ben Hollandada yasiyorum evlenmeden oncede burda yasiyordum ayrildim ve tekrar geri dondum Hollandaya, Istanbulda tanidigim arkadaslarimla burda arkadasligim devam etti, cogu arkadasimda geri donus yapti. Hollandali bir arkadasim turk biri ile evli ve burda yasiyorlar (Turkiyede evlendiler buraya geri donus yaptilar). Arkadasim esinin kardesinide buraya yanlarina getirmek istiyor ve ben meslegim geregiyle onlara yardimci olma ihtimalim yuksekti ve yardimci oldum. O kisiye istek yaptik ve istanbuldan buraya gelecek bir kac ay icinde. Bu durumlardan dolayi biz tanistik, aslinda daha oncede tanisiyorduk ben Ist. da yasarken birbirimizi bi kac kere gormuslugumuz vardi arkadasimla beraberken. Ve simdi konusmaya basladik sohbetimiz muhabbetimiz var. Benim gecmisimi bundan onceki yasadiklarimi cok iyi biliyor ve ayrilisimin sebebinin de cok agir nedenlerden oldugunuda biliyor hassasligimida biliyor. Ve herseyide kabul ediyor kesinlikle sorun olmadigini soyluyor.. Birbirimizi tanimaya karar verdik, kendisi henuz daha gelmedi Ist. da kaliyor halen. Ve benim oraya onun yanina gelmemi istiyor vakit gecirip birbirimizi daha iyi tanimak icin.
Kararsiz kaldigim nokta su ki; ben ona daha once ifade ettimki Ist. gelmeye korkum var eski esimle tekrar karsilasma korkusu, ve ben kapaliyim bana dedigi su ki kapali halini seviyorum begeniyorum ama eglenmeye gittigimizde acilmani isterim sana degisik bakmasinlar diye. Bu diyisine anlam veremiyorum benimle oyle bir yere gidemiceni bilmesi gerekmiyormu? Ve ayrica ben geldigimde Ist.da onun tanidigi bir Hotelde kalmami istiyor ve daha onceki kiz arkadasiyla kaldigi bir hotelmis. Ve ayrica ben isimi herseyi birakip onun yanina gidecem egerki gidersem onunda isini birakmasi gerekmiyormu bana dedigi ben calismaya devam edecem sen burdaykende aksamlari zaman gecirecez beraber. Ayrica kendisi 28 yasinda.
Eger ben yeni bir sayfa acip onun icin fedakarlik yapacaksam onunda yapmasi gerekmiyormu? Cokmu acele ediyorum tanimak icin? Bu arada birbirimizle daha 1 bucuk aydir gorusuyoruz..
Yada cokmu abartiyorum dusuncelerimle? cok korkuyorum tekrar mutsuz bir yola girecegim diye.. fikirlerinizi bekliyorum ve biraz uzun oldu kusura bakmayin..

Kapalılık sadece bir giyim tarzı değildir, akşam bara gideyim açılayım, gündüz kaldığım yerden devam edeyim, sizin durumunuza uygun değil, belli ki görüşmek istediğin insanla aynı hassasiyetleri paylaşmıyorsunuz.
Yapmak istediğiniz, yaşamak istediğiniz şeyler farklıysa, sadece görüntü olarak takmayın bence, böyle taviz kimse için verilmez. Tanıtmış yeterince kendisini, devam edilecek tip değil.

Kararsiz kaldigim nokta su ki; ben ona daha once ifade ettimki Ist. gelmeye korkum var eski esimle tekrar karsilasma korkusu, ve ben kapaliyim bana dedigi su ki kapali halini seviyorum begeniyorum ama eglenmeye gittigimizde acilmani isterim sana degisik bakmasinlar diye. Bu diyisine anlam veremiyorum benimle oyle bir yere gidemiceni bilmesi gerekmiyormu? Ve ayrica ben geldigimde Ist.da onun tanidigi bir Hotelde kalmami istiyor ve daha onceki kiz arkadasiyla kaldigi bir hotelmis.

hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri.

Pek tutulacak bir yanık yok adamın..amaaaan zatek kötü tecrübesi var,birde bu ilginç şahsiyetle muhattab olmaya ne gerek var degil mi ama
Hadi desem hic tecrubesi yok pek sevgiliside olmamis adamin niyetini anlamadi tamam diyecegim de adam hem saygisiz hem de sapik gibi geldi niyeyse.Yok kiz arkadaslariyla o otele gidiyormus sende orda kal yok gece eglenmeye acik gel.Zaten Hollandaya gelcemis bi de beyfendi yanina cagiriyor.Aynen hic muhattap oluncak bi insan degil.

Bence kesinlikle kabul etmeyin ve gelmeyin İstanbul'a...
Sizinle İstanbul'da eğlenmek ve sizi kullanmaktan başka bir amacı yok bu adamın..
Kiii kaldı ki; kapalı bir bayana akşamları eğlenmeye gittiğimizde açılırsın denilmez..
Sizin daha burdan o kişinin size uygun olmadığını anlamanız gerekiyor...
Uzak durun o insandan...

K Kare89

Öncelikle şunu söylemek istiyorum bir önceki evliliğinde ist. a yerleşmişsin bence kararın ne olursa olsun bu yeni başlayacak olan ilişkinde hiç kimse için yerinden yurdundan olma derim madem daha önce yaşadıklarını biliyor onun fedakarlık etmesi gerekir bence, kapalı bir bayan olduğun içinde eğlence yerlerine gitmen pek hoş olmaz arkadaşın bunu anlayabilmesi gerekir, Hakkında hayırlısı

Merhaba arkadaslar,

Bende uzun zamandir takip eden ama bugun profil acip gercekten fikirlere ihtiyacim oldugunu anladim ve katildim araniza.

26 yasindayim. 20 yasinda evlendim ve 22 yasinda 4 sene once eski esimden ayrildim, 4 senedir bekarim. Ayrildigim esim Istanbulda yasiyor, ben Hollandada yasiyorum evlenmeden oncede burda yasiyordum ayrildim ve tekrar geri dondum Hollandaya, Istanbulda tanidigim arkadaslarimla burda arkadasligim devam etti, cogu arkadasimda geri donus yapti. Hollandali bir arkadasim turk biri ile evli ve burda yasiyorlar (Turkiyede evlendiler buraya geri donus yaptilar). Arkadasim esinin kardesinide buraya yanlarina getirmek istiyor ve ben meslegim geregiyle onlara yardimci olma ihtimalim yuksekti ve yardimci oldum. O kisiye istek yaptik ve istanbuldan buraya gelecek bir kac ay icinde. Bu durumlardan dolayi biz tanistik, aslinda daha oncede tanisiyorduk ben Ist. da yasarken birbirimizi bi kac kere gormuslugumuz vardi arkadasimla beraberken. Ve simdi konusmaya basladik sohbetimiz muhabbetimiz var. Benim gecmisimi bundan onceki yasadiklarimi cok iyi biliyor ve ayrilisimin sebebinin de cok agir nedenlerden oldugunuda biliyor hassasligimida biliyor. Ve herseyide kabul ediyor kesinlikle sorun olmadigini soyluyor.. Birbirimizi tanimaya karar verdik, kendisi henuz daha gelmedi Ist. da kaliyor halen. Ve benim oraya onun yanina gelmemi istiyor vakit gecirip birbirimizi daha iyi tanimak icin.
Kararsiz kaldigim nokta su ki; ben ona daha once ifade ettimki Ist. gelmeye korkum var eski esimle tekrar karsilasma korkusu, ve ben kapaliyim bana dedigi su ki kapali halini seviyorum begeniyorum ama eglenmeye gittigimizde acilmani isterim sana degisik bakmasinlar diye. Bu diyisine anlam veremiyorum benimle oyle bir yere gidemiceni bilmesi gerekmiyormu? Ve ayrica ben geldigimde Ist.da onun tanidigi bir Hotelde kalmami istiyor ve daha onceki kiz arkadasiyla kaldigi bir hotelmis. Ve ayrica ben isimi herseyi birakip onun yanina gidecem egerki gidersem onunda isini birakmasi gerekmiyormu bana dedigi ben calismaya devam edecem sen burdaykende aksamlari zaman gecirecez beraber. Ayrica kendisi 28 yasinda.
Eger ben yeni bir sayfa acip onun icin fedakarlik yapacaksam onunda yapmasi gerekmiyormu? Cokmu acele ediyorum tanimak icin? Bu arada birbirimizle daha 1 bucuk aydir gorusuyoruz..
Yada cokmu abartiyorum dusuncelerimle? cok korkuyorum tekrar mutsuz bir yola girecegim diye.. fikirlerinizi bekliyorum ve biraz uzun oldu kusura bakmayin..

Ne kadar bencil bi insan karşındaki ya. Hiç de anlayışlı falan değil, ayrıca sana saygısı da yok bence. Seni olduğun gibi kabul edememiş (eğlenme mevzusundan bunu anladım). Bence sen boşver bu adamı, sanasaygı duyacak, bencillik yapmayacak vs biri elbet çıkar karşına. Ne demek ya sen gel akşamdan akşama görüşelim, ben çalışacağım. Bir de istiyor ki eski kız arkadaşı ile kaldığı yerde kalasın, eski kız arkadaşının bi tanıdığı falan mı var acaba orada? Onu mu kıskandıracak kendince?

Yasam tarziniz ve fikir yapilariniz birbirine uymuyor belli ki. Goz gore gore mutsuz olacaginiz bir yola cikmayin. Beni herseyimle kabul ediyor dusuncesini de aklinizdan cikarin. Siz evlenerek kotu birsey yapmadınız. Namusunuzla evlendiniz anlasamayip ayrildiniz, bu bir suç degil ki biri sizi kabul etsin.

Cok tsk ederim arkadaslar fikirleriniz dusunceleriniz icin bende aynisini dusunuyorum benimle eski kiz arkadasiyla gittigi hotele benim orda kalmami istemesinden ben zaten bir dusunmustum normalmi bu diye? Bana piskolojik baski yapmasiki bu cok normal diye sana gore neden normal degil diye burda zaten fikir farkliligi yasadigimiz belliydi. Ben kendim cok abartiyorum diye dusuncesine kapilmistim demekki oyle degilmis.. bu kisiyle gercekten bir mutluluk yoluna cikmam biraz imkansiz..

Cok tsk ederim arkadaslar fikirleriniz dusunceleriniz icin bende aynisini dusunuyorum benimle eski kiz arkadasiyla gittigi hotele benim orda kalmami istemesinden ben zaten bir dusunmustum normalmi bu diye? Bana piskolojik baski yapmasiki bu cok normal diye sana gore neden normal degil diye burda zaten fikir farkliligi yasadigimiz belliydi. Ben kendim cok abartiyorum diye dusuncesine kapilmistim demekki oyle degilmis.. bu kisiyle gercekten bir mutluluk yoluna cikmam biraz imkansiz..
Biraz değil, çok imkansız....

Siz normal düşünüyorsunuz o değil emin olun. Sanırım niyeti sizi kullanmak izin vermeyin. Aklı başında düzgün karakterli hiç bir erkek kapalı bir bayandan gece açık olarak eğlence mekanlarına gitmesini , eski sevgilisi ile kaldığı otele gelmesini , hatta ve hatta 1,5 aylık bir ilişkide sizden tanışmak için gelmenizi bile istemez. Ne adammış ya .. Kanmayın.

Aman canim engelle sana ulasamasin ne hali varsa gorsun.Bu adam icin de hicbir sey yapma

Cok gencsin ,tecrubesizsin ,
Dunyadaki en bencil erkeklerden biri karsinda ,
Otelde kalalim vs.
Adam resmen seni kullanmaya calisiyor ,
Kapali bir baytanas eglenceyte gidelim acil ne demek ,
İsinden izin alamadigini soyle gitme ,
Uzaklas ,bu adamdan

akıllı birisin aklını kullan... bu adamdan cacık olmaz

Back