• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu çok kararsızım :S

stellamaris

ARMAĞAN'ın annesi...
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
435
6
118
İstanbul
merhabalar, biz yaklaşık 1 yıl önce evimizi aldık.. evin çeşitli yerlerinde tadilat yaptırdık ama mutfak için gerek duymamıştık o zaman. mutfak eski model ama tek bir çizik bile yok taş gibi.. Benim gönlümden geçense krem mürdüm, ankastre setli bir mutfak.. mutfak için ayırdığımız bitçemizde yetiyor.. fakat acaba böyle hiç çiziği bile olmayan bir mutfağı değiştirmek müsrüflükmü olur orası çok kafamı karıştırıyor.. siz olsaydınız hayalinizdeki mutfağımı yaptırırdınız yoksa vazmıgeçerdiniz??

merhabalar, biz yaklaşık 1 yıl önce evimizi aldık.. evin çeşitli yerlerinde tadilat yaptırdık ama mutfak için gerek duymamıştık o zaman. mutfak eski model ama tek bir çizik bile yok taş gibi.. Benim gönlümden geçense krem mürdüm, ankastre setli bir mutfak.. mutfak için ayırdığımız bitçemizde yetiyor.. fakat acaba böyle hiç çiziği bile olmayan bir mutfağı değiştirmek müsrüflükmü olur orası çok kafamı karıştırıyor.. siz olsaydınız hayalinizdeki mutfağımı yaptırırdınız yoksa vazmıgeçerdiniz??

Bence yaptırtın hayalinizdeki mutfağı. Sizin eski mutfak dolaplarınızı da ihtiyacı olan birine verirsiniz, onlar da değerlenmiş olur.

Yalnız aceleye getirmeyin. Siz de farkındasınızdır muhakkak, buradaki forumlarda pek çok kişi tecrübelerini paylaşıyor, onları iyice okumakta, internetteki başka kaynaklardan araştırmakta çok büyük yarar var. İşi yapan ustalar, malesef her zaman işlerinde usta olmayabiliyor, işin kolayına kaçıp size eksik, baştan savma bilgiler verebiliyorlar. Bir de yaşanan evde mutfak yaptırtmak bir hayli sıkıntılı bir iş, onu da unutmamak lazım.

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim..
Mutfağımı eğer yaptırmaya karar verirsem eskisini mutlaka ihtiyaç sahibi birine vermeyi istiyorum fırınlı ocağımıda dahil.. Yaptırmayı düşündüğüm usta oturduğum sitede bir kaç arkadaşımın mutfağınıda yapan usta.. işçiliğini gördüğüm biri yani..
Bende aslında uzun süredir mutfakla ilgili çok araştırıyorum.. malzemesi ne olmalı,ankastre ne olmalı gibi..
Evet evdeyken tadilat işi oldukça zor helede mutfak :( Annemlerde yaptırmıştı mutfaklarını ordan biliyorum.. Ama sıkarım dişimi diyorum.. Bakalım tam olarak ne zaman evet diyeceğim :) benim gibi kararsız birinin işi çok zor ...

Sonunda kararimi verdim :) mutfagimi yeniliyorum. Dun bosch marka ankastre setimide aldim. Bu hafta yenilenen mutfagimin eski ve yeni resimlerini eklerim .

Back
X