çok kararsızım kızlar yardımınıza ihtiyacım var

İstanbul ekonometri mezunuyum...kendi hakkımla araya tanıdık sokmadan mezun olduktan 3 ay sonra işe başladım hem de bölümümle ilgili aynı şekilde kuzenim de geçen sene mezun oldu o ekonometriden ve o da 2 ay içinde işe girdi...

nerde ne bölüm okuduğn sana kapıları açar önemli ama açılan kapıdan girmekte önemli....çok iyi ünilerde okuyupta işsiz olanda çok..benim eşim özelde paralı işletme okumuş biri ama kendi bileğinin hakkıyla araya tanıdık falan sokmadan daha mezun olmadan iş teklifi almıştı....yaptığın stajlar ve karakterin öenmli rol oynuyor çok...en çok da yaptığın stajlar..eşim öğrencilik hayatı boyunca hep çalışmıştı part time olarak şirketlerde alanıyla ilgili...işsiz kalan bi çok arkadaşım yaz tatillerini yazlıklarında ya da evde geçiren kişilerdi...okul 1.si oldukları halde aylarca işsiz kalmışlardı...

canım benim de tercih listeme yazacağım bölümlerden birisi ekonometri...
peki sen nerede çalışıyorsun özelde mi canım finans memurluuğu falan mı bilmiyorumkismile
yani uluslararası yazarsam da iş bulmak bnm kendimi geliştirmemle alakalı olmaz mı ki benneyaptımki

çok sevindim tatlım umarım seversin bölümünü..
içerik olarak bence tarih seni yormaz korkma çünkü o lisede gördüğün tarih derslerine benzemiyor siyasi tarih osmanlı diplomasi tarihi ortadoğu vs.. hele bir de hocalarına denk düşmüşsen değme keyfine :teytey: onun dışında yoğun bir hukuk eğitimi var yani yarı yarıya hukuk bölüm o belki yorabilir seni.. iktisat oldukça azdır.. öyle işte..
istanbulun ankarayı geçmesi normaldir çünkü artık kimse önce mülkiye sonra türkiye demiyor tatlım onlara aldanma sen kendine güvenirsen onlar da sana güvenir. bilgi, görgü, kültür, zerafet, bizim bölümde bunlar anahtardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…