canımmm arkadaşlar söylemiş zaten tüm yorumlara bakmasamda gördüm ben de yıldız teknik yazma dicektim zaten sonra istanbul demişsin
puanın yetiyosa ve gitme imkanın varsa düşünme ankara ünv yaz.
ist mezunu da kendini geliştirmesine ve cevresine baglı olarak iş bulur tabi ama kuru kuru 4 yıl okuyup mezun oliym dersen sonradan pişman olabilrsn
ayrıcaa bi arkadas demişki konsoloslukta calışmak icin elcilik icin falan fazla ümitlenme
yanlış anlaşılmasın o arkadası eleştirmek icin söylemiyorum, zaten haklı da
bu devirde ataşe vs olmak icin gerekli üç şey var, bunlardan birini saglayabilirsen olur, ümitsiz de düşünme lütfen
ya bi akraban eşin dostun olucak, malesef o ayrı bi saltanat, resmen babadan ogula geciyo :S
ya mülkiyeli olucaksın
ya da galatasaray lisesi veya üniversitesi mezunu olucaksın (bundaki esas olay fransız bilmek, cünkü ing zaten herkes bilio gözüyle bakıyolar, alm genelde ikinci yabancı dil olarak tercih edilio ve fransızcaya göre daha kolay oldugu icin. fransızca aşırı derecede farklılık yaratıyo)
eger elcilik falan düşünüyosan benim önerim mutlaka fransızca kursuna gitmeye calış canım
bu konuda bi öneri istememişsin gerci ama, yine de söyliym dedim
umarım seni hayattan beklentilerine kavuşturucak biyere yerleşirsin
ben de aynı durumdayım bu arada
puanım da baya yüksek, ist hukuk yazsam puanı cöpe atıyomuşum gibi geliyo ne istediğimi bilmiyorum
etrafımda cok mimar var, ic mimarlık yazcam bilkentte yine de, normalde cogu iş bulamaz onların ama biz varken sen boşta kalmazsın dediler
siyasetten psikolojiye herseyi yazcam ama ben
bu mesleklerin hic biri beni ne mutlu edicek ne de mutsuz
hakkımızda hayırlısı, cok uzun yazdım kusura bakma =))