- 4 Nisan 2010
- 200
- 30
Kızlar şu iki gelinlik arasinda kararsiz kaldim sizce hangisi daha güzel? Eki Görüntüle 1412231 Eki Görüntüle 1412231
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzerimdeki büyük beden kızlar henüz provaya gitmedim nasıl olacak ben de merak ediyorum
Teşekkür ederim :)ben de tam büyük durmuş sanki diyecektim zaten büyükmüş. bedenine göre ayarlandığında çok şık duracak eminim.çünkü gelinlik çok güzel gerçekten. iyi seçim. mutlulukla giyin :)
Teşekkür ederim :) senin düğünün oldu mu?Benim gelinliğimde bu gelinliğin üstüyle aynıydı, etek detayı farklıydı. Hayırlı olsun, güzel tercih :)
Peri gibi olmuşsun çok yakışmış. Bakalım ben ne zaman başlayacağım gelinlik bakmaya :)
Canım çok teşekkür ederim. Eminim sen de çok güzel olacaksin.Peri gibi olmuşsun çok yakışmış. Bakalım ben ne zaman başlayacağım gelinlik bakmaya :)
Harika olmus Rabbim bahtinida gelinligin gibi ak guzel eylesin
Çok teşekkür ederim. Amin. Çok sevindim begenmenize. Allah hepimizi iyilerle karsilastirsin.Harika olmus Rabbim bahtinida gelinligin gibi ak guzel eylesin
Amin hepimizi insallah:)Çok teşekkür ederim. Amin. Çok sevindim begenmenize. Allah hepimizi iyilerle karsilastirsin.
Çok teşekkür ederim. :)Gelinliğiniz çok güzel, size de çok yakışmış. Mutluluklar dilerim :)
Teşekkür ederim :) senin düğünün oldu mu?