- 4 Ağustos 2012
- 212
- 142
-
- Konu Sahibi fikir_matik
inşallah canım hiç birşey imkansız değildir.dediklerimi yap allaha dua et sebahat et gerisi gelir zaten.kendini motive et evde oyun havasını aç oyna yürüyüş yap eminim başaracaksın buna inanıyorum.Sanki eversstdağına tırmanmak gibi zor geliyor hiç vermeyecekmisim gibi inşallah basaririm
Atun havası evet onu yapıyorum ama varya 3. Dakikada pert oluyorum hertarafim karincalaniyo inşallah basaricaminşallah canım hiç birşey imkansız değildir.dediklerimi yap allaha dua et sebahat et gerisi gelir zaten.kendini motive et evde oyun havasını aç oyna yürüyüş yap eminim başaracaksın buna inanıyorum.
Allah yardımcınız olsun kendinize iyi bakın.Atun havası evet onu yapıyorum ama varya 3. Dakikada pert oluyorum hertarafim karincalaniyo inşallah basaricam
Pilates yapınMerhaba arkadaslar hamile kalmadan önce 55 kiloydum.Hamile kaldım son aylarda aşırı kilo aldım 80 kilo oldum yani 25 kilo aldım.Doğum sonrası 75 kiloya düştüm.Sütümde bir azalma olmasın diye normal yemeye devam ettim.Oğlum 13 aylıkken kendi isteği ile memeyi bıraktı.Ben bir kaç ay sağarak içirmeye devam ettim.Sonra sütüm iyice azaldı sağmayı kestim.Kendimi diyete verdim hiç ekmek yemedim tatlıyı cok az tükettim ve bol su içtim 8 ayda 17 kilo verdim şuanda 58 kiloyum.Çok mutluyum kilolarımdan kurtuldum diye ama kalçalarımda ve bacaklarımda sarkma var.Sıkılaştırmak için neler yapmam gerek..Beni dinlediğiniz için tesekkür ederim..
fazla vaktim olmasada platese başlayacağım..Pilates yapın
Fazla vakiye ihtiyaç yok ki, yapmadan 15 önce yeterlifazla vaktim olmasada platese başlayacağım..
Tam olarak gecer mi bilmiyorum ama bayagi toparlar.Sarkmalar bitek ameliyatla düzelmiyor mu? Yani spor yapmadan kilo verdiğiniz için sarkma olmuş ama sonrada spor yaparak düzelir mı bilemedim.
Maşallah, Maşallah,diyorum.Sizin gibilere hep ozenirim .Kizim 17 aylik oldu hala veremedim kilolari daha vermem gereken 8 kilom var.Yaza kadar veririm inşallah.Yasiniz kac?bende 50 kilo ile hamile kalip 97 ile dogum yapmistim.6 ay sonra yine 50 kiloydum fakat bana az bir kilo bu.spor yapip sarkmalarimi onledim ve ideal 60 kilomu buldum.
Hep karin kaslarim olsun isterdim onlarida minik bir op ilr hallettirdim.
Azimli olursaniz olmayacak birsey yok
Bol su bol sebze.minimum ekmek minumum seker ve yag.Maşallah, Maşallah,diyorum.Sizin gibilere hep ozenirim .Kizim 17 aylik oldu hala veremedim kilolari daha vermem gereken 8 kilom var.Yaza kadar veririm inşallah.
sizin taktıgınız nedırbenim taktiği uygulayın inşallah biran önce kurtulursunuz.Allah yardımcınız olsun.
Okadar üstüne düşüyorum hatta bazen ben diyorum ne bu kilom aldım başımı gidiyom diye ama eşim yoo ben seni böyle seviyorum benim için sorun yok diyo aslında benim hedefim makarna pirinç hsmirisi ekmek tamamen kesmek dediğin gibi tatlıyı azaltmak inşallah basaririm zaten çok su içen biriyim