çok iyi kilo verdim ama sarkma problemi

inşallah canım hiç birşey imkansız değildir.dediklerimi yap allaha dua et sebahat et gerisi gelir zaten.kendini motive et evde oyun havasını aç oyna yürüyüş yap eminim başaracaksın buna inanıyorum.
Atun havası evet onu yapıyorum ama varya 3. Dakikada pert oluyorum hertarafim karincalaniyo inşallah basaricam

Merhaba arkadaslar hamile kalmadan önce 55 kiloydum.Hamile kaldım son aylarda aşırı kilo aldım 80 kilo oldum yani 25 kilo aldım.Doğum sonrası 75 kiloya düştüm.Sütümde bir azalma olmasın diye normal yemeye devam ettim.Oğlum 13 aylıkken kendi isteği ile memeyi bıraktı.Ben bir kaç ay sağarak içirmeye devam ettim.Sonra sütüm iyice azaldı sağmayı kestim.Kendimi diyete verdim hiç ekmek yemedim tatlıyı cok az tükettim ve bol su içtim 8 ayda 17 kilo verdim şuanda 58 kiloyum.Çok mutluyum kilolarımdan kurtuldum diye ama kalçalarımda ve bacaklarımda sarkma var.Sıkılaştırmak için neler yapmam gerek..Beni dinlediğiniz için tesekkür ederim..
Pilates yapın :KK66:

Bende doğumdan sonra 7 ayda 27 kilo verdim ama.sporla tabi bir de citcitli bady seklinde korse kullandim gobegim toparlandi şükür bacaklarimda ufak bi sarkma var onun icinde yeni inyertten bi 10 dk lik videoya basladim bacak ve popo icin .. yani demem o ki sporsuz olacak bisey degil malesef

Kiloyu vermişsiniz pilatesle sıkılaşabilirsiniz. Ebru Sallinin videolari var youtube da

Sarkmalar bitek ameliyatla düzelmiyor mu? Yani spor yapmadan kilo verdiğiniz için sarkma olmuş ama sonrada spor yaparak düzelir mı bilemedim.

Sporla verseydiniz sarkmasi zordu. Hergün 1 saat ayırin çalışıyorum nasilsa o da spor diye düşünmeyin. Spor yaparken farkli kaslar calistiriliyor calismakla alakası hiç yok.

Yasiniz kac?bende 50 kilo ile hamile kalip 97 ile dogum yapmistim.6 ay sonra yine 50 kiloydum fakat bana az bir kilo bu.spor yapip sarkmalarimi onledim ve ideal 60 kilomu buldum.
Hep karin kaslarim olsun isterdim onlarida minik bir op ilr hallettirdim.
Azimli olursaniz olmayacak birsey yok

Yasiniz kac?bende 50 kilo ile hamile kalip 97 ile dogum yapmistim.6 ay sonra yine 50 kiloydum fakat bana az bir kilo bu.spor yapip sarkmalarimi onledim ve ideal 60 kilomu buldum.
Hep karin kaslarim olsun isterdim onlarida minik bir op ilr hallettirdim.
Azimli olursaniz olmayacak birsey yok
Maşallah, Maşallah,diyorum.Sizin gibilere hep ozenirim .Kizim 17 aylik oldu hala veremedim kilolari daha vermem gereken 8 kilom var.Yaza kadar veririm inşallah.

Okadar üstüne düşüyorum hatta bazen ben diyorum ne bu kilom aldım başımı gidiyom diye ama eşim yoo ben seni böyle seviyorum benim için sorun yok diyo aslında benim hedefim makarna pirinç hsmirisi ekmek tamamen kesmek dediğin gibi tatlıyı azaltmak inşallah basaririm zaten çok su içen biriyim

Her ögününüzde proteinin olmasina dikkat edin! Protein karni tok tutar. Her iki günde kahvaltida yumurta yiyin bakin aclik hissiniz ne kadar azaliyor. Yogurt, fasulye, nohut, et, balik bunlar hep protein böylece hem tok tutar hem de kaslari besledigi icin kastan degil yagdan kilo vermenizi saglar.

Ayrica sabah ve ögle bir meyve yemeyi sakin ihmal etmeyin. Bunlar size seker verecek ve tatli yeme isteginizi azaltacak. Acele etmeyin, şok diyet yapmayin. Verdiginiz kilolarin daha cogunu alip moraliniz, psikolojiniz bozulur.

Dayanamadiniz yemek yasak yemeklerden yediniz. Yelkenleri suya indirmeyin. Bir sonra ki gün aynen kaldiginiz yerden devam edin.

Eger ilk haftlarda zorlaniyorsaniz haftada bir gün istediginiz caniniz neyi cekiyorsa pisirmekten tüketmekten korkmayin. Özgür bir gün yapin haftada.

Karbondiyatlari azaltin. Kaliteli yag, zeytinyagi gibi, ölcülü kullanirsaniz kilo vermenize engel degil.

Son düzenleme:
X