Aslinda o degil sen onun dusmani olmusun.cunku herkes kolay kolay arladasini ailesinden birine layik gormez.insan sevdigi insanlarin hatalarini örter yaymaz.o sadece size bir daha guvenemeyecegi icin kendini sizden cekmis dusmanlik degil.ikiniz icinde en iyisi olmus.bu sekilde birbirinize sadece saygi duyarak devam etmelisiniz hayatiniza.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok iyi arkadaştik.gorumcem oldu sonra düşmanim ..
- Konu Sahibi asya6466
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Haziran 2015
- 42
- 4
- 16
- 30
- 18 Haziran 2015
- 42
- 4
- 16
- 30
Selam selam bile yok bu kadar olmamasi lazim yani.ayni sofraya oturuyoruz.konusmasin ama benim cocugumla ilgili soruları da tutupda annesine soracak kadar olmamalobende bir insana güvenimi kaybedersem asla eskisi gibi olamam konuşmam konuşursamda selam selam
- 26 Şubat 2015
- 3.493
- 2.954
- 133
Çok hatalı davranmişsiniz ama Allah bile belki affetmisken sizi kula kin beslemek düşmez. Yapacağın şey şu: git de ki onurlu bir insan gibi ' ben sana bir yanlış yaptım. Bu yanlışı yaptığımda yaşım 18 idi yani çocuk sayilirdim. Şimdi büyüdüm aklım başıma geldi. Her insan değişebilir zamanla, ben de değiştim. Ben hatam için çok pişmanım ve tevbe ettim. Senden de ozur diliyorum, umarım beni affedersin. Eskisi gibi yakın olmak isterdim seninle . Bu isteğim olmayacaksa bile umarım biraz olsun ofkeni azaltabilirim. Artık geçmişe bir çizgi cizelim olmaz mı? '
- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Selam selam bile yok bu kadar olmamasi lazim yani.ayni sofraya oturuyoruz.konusmasin ama benim cocugumla ilgili soruları da tutupda annesine soracak kadar olmamalo
herksin yapısı aynı değil allahtan yine cocugu soruyormus kimisi yegen abi falanda umursamıyor benm görümcem bana defalarca hata yaptı görüşmyrm görüşmekte istemiyorum görüşmek istememin asıl sebebi kırıldıgımdan değilde kırgınlık gçer bir zaman sonra gerçekten ne eşime ne bana dost olamdıgının farkına vardıgımdan belki görümcende bu şekilde düşünüyodur bilemedim yada genel anlamda huyu kindardır
- 19 Şubat 2014
- 572
- 132
- 43
- 34
- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Ya slm sabah olmalı.O kadarda kindarlık gereksiz,koca bir egoBen guwenmesinide beklemiyorun cok biseyde beklemiyorum hosgeldin yok Güle gule yok benden 2 yas buyuk.bildigin odun yani.
- 13 Haziran 2015
- 26
- 2
- 6
- 28
Bir de onun açısından bakın derim, çok yakın arkadaşınızmış sizi abisine yakıştırmış evlilik felan tamam soğumak olur da insan eski günler hatrına ihanet etmez böyle! hele namus meselesi diyorsunuz. bir de kindar deyip üste çıkıyorsunuz, gene görgülüymüş ki selamı sabahı kesmemiş bence. Kindar değil mantıklıymul görümceniz, ama taabi açık açık konuşun pişman olduğunuzu felan söyleyin, barışmasa da hatanızı anladığınıza sevinir.
- 12 Mart 2015
- 750
- 363
- 48