• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok iyi arkadaştik.gorumcem oldu sonra düşmanim ..

kk ya bu aralar bir şey oldu ama ne? haksızlıkta, yanlışlıkta çığır açan insanlar Calimero gibi geziyor ortalıkta..

konu sahibi şaka yapıyorsun değil mi? en ufak bir olayda bütün sırrını ortaya döken bir insanla görüşmesini beklemiyorsun görümcenin.. düşman olmayı geçtim ben olsam yağmurlu havada su vermem sana..
geliyorlar geliyorlar haksızsın deyince bir de kayboluyorlar

empati yapsan birazcık sen olsaydın ne yapardın.namus meselesi oldu demişşin bekar kız zor olmuştur laf söz edilmiştir felan.görümcen olsa hayatın dahamı güzel olcak sanki boşver eşin çocuğun sen mutlu yuvana bak :KK54:

hatalı sizsiniz açıkçası o görümceniz değil bir başkası da olsa sizinle konuşmazdı. kuzeninize her ne dediyseniz en büyük terbiyesizliği o yapmış millete söyleyerek. ben sizin yerinizde olsam öncelikle o kuzenimin suratına bakmam siz nasıl görümcenizle ilgili birşey gidip kuzeninize anlattıysanız o da sizin ona söylediğini anlatmış. hatalı görümceniz değil siz ve kuzeninizsiniz. bence zaten eskisi gibi olmazsınız. çünkü üç yıl geçmiş yiğeni olmuş hala aynısa siz hesap edin nasıl yara aldığını!

Bence namusuna laf etmemiş !! Hani bir olayı çok büyütülünce derler ya " namus meselesi yaptın"
o anlamda kullandı konu sahibi cümleyi.. ben öyle anladım.. :KK14:
öyle karışık anlatmış ki bana ergen izlenimi verdi
siz gene bayağı anlamışsınız

konu sahibi lütfen konuyu düzenler misin?

Gorumcemle cok ama cok iyi arkadastik heryere beraber giderdik herseyimizi ayni giyerdik ikiz gibiydik yani.sonra beni abisine dusunmus.neyse bisekilde nisan düğün.bu benden uzaklasti sirlarini soylememeye basladi.bende daha 18 yasindaydim cahildim yani.bunun bi hatasini yakaladim saf gibi kuzenine söyledim oda herkese yaymis namus meselesi oldu binlerce ozur diledim konustuk ama nafile.simdi 3 senedir hic konusmuyoruz mecbur kalmadikca.bunla iyi olunca iy konusunca opusunce bi sewiniyodumki benden iysi yoktu.ama artik benide koreltti kindarligiyla.cok sık gorusuyoruz ediyoruz ama eskisi gibi hic ama hic degil.ama cok kindar 3 sene nedemek yigeni filanda oldu kaskati. ben bu 3 sene icinde cok cabaladim tabi konusmak eskisi gibi olmak icin son 1 sene bende bıraktim artik.eskisi gibi olmak icin herseyi verirdim.simdi bi omur boylemi gidecek gitsinmi

güvenmiyosa güvenmesin. bitek o mu var dünyada. bu kadar kindarlık da fazla yani en fazla şuna birşey söylemiyim agzında durmuyorder ama kötü davranması saçma

Benim bi acigim varsa kotu dille bile olsa ilk bana soylenmesini isterim baskasindan duymak istemem. Hele de gidip akrabaya soylemissiniz. Boyle biriyle ben de konusmazdim sulaleye yayilmis ne kadar ayip. Hem o kuzenle konusmazdim hem de senle. Nasil bi dedikoduydu bilmiyorum ama belki de zor duruma dusmustur kizcagiz. O seni abisine layik gormusken senin dedikodusunu yapman hic hos olmamis. Bu sekil cekiceksin yapicak bisey yok. Dua et de o senin acigini yakalamasin da sen de aynisini yasama

Benim bi acigim varsa kotu dille bile olsa ilk bana soylenmesini isterim baskasindan duymak istemem. Hele de gidip akrabaya soylemissiniz. Boyle biriyle ben de konusmazdim sulaleye yayilmis ne kadar ayip. Hem o kuzenle konusmazdim hem de senle. Nasil bi dedikoduydu bilmiyorum ama belki de zor duruma dusmustur kizcagiz. O seni abisine layik gormusken senin dedikodusunu yapman hic hos olmamis. Bu sekil cekiceksin yapicak bisey yok. Dua et de o senin acigini yakalamasin da sen de aynisini yasama
Ben de çok sevdiğim biri bana karşı bir hata yapınca kolay kolay affetmem..
Yani size karşı olan kindarlık değil, güvensizlik!
Ben guwenmesinide beklemiyorun cok biseyde beklemiyorum hosgeldin yok Güle gule yok benden 2 yas buyuk.bildigin odun yani.

güvenini çok sarsmışsın...
sürekli git konuş eski günlerdeki olmak istediğini söyle..
tekrar güvenini kazanmaya çalış..
Cok yaptim cok denedim ama he hi tmm dedi yine ayni.isine yarayan bisey olunca konusuyo yoksa ne hosgeldin ne basks bisey

Bence namusuna laf etmemiş !! Hani bir olayı çok büyütülünce derler ya " namus meselesi yaptın"
o anlamda kullandı konu sahibi cümleyi.. ben öyle anladım.. :KK14:
Aynen oyle.namus meselesi yapacak hic bisey yoktu konuyu aciklamadim uzun oldugu icin cok basit biseydi.ama ablalari yani diger gorumcelerim namus meselesi yaptilar

Güven tek kullanımlıktır, gittimi yenisi oluşmuyor malesef, Hem hak verin ona sizden uzaklaşmakta haklıymış.

hiç kusura bakma ama sen başlatmıssın
kim olsa aynı seyı yapardı.. eskısı gıbı olacak hali yoktu dimi?

maşallah evlılıge gelınce aklın erıyor, ama arkadasının bir hatasını yakalayıp kımseye söylmemen gerektıgıne aklın ermıyor ;)

kk ya bu aralar bir şey oldu ama ne? haksızlıkta, yanlışlıkta çığır açan insanlar Calimero gibi geziyor ortalıkta..

konu sahibi şaka yapıyorsun değil mi? en ufak bir olayda bütün sırrını ortaya döken bir insanla görüşmesini beklemiyorsun görümcenin.. düşman olmayı geçtim ben olsam yağmurlu havada su vermem sana..
Bbiz 2 sene arkadas gezdik herseyini biliyordum nisanlaninca benden herseyini gizlemeye basladi 17 yasindaydim konumda diorum zate cahillik yaptim die .insana bi sans verilir degilmi.ben hep adim attim artik atmiyorum malesef boyle gidecek heralde

Gorumcenizin guvenini sarsmissiniz.
Size yakin olup ozel bir sırrını anlatsa abime soyler, akrabalara soyler diye dusunup sizinle yakin olmak istemiyor.
Bence bir gun bulusun icinizdeki herseyi ona soyleyin hatanizi kabul edin. Seninle eskisi gibi olmayi cok istiyorum diyin. O bu soylediklerinize ragmen istemezse bir ömür mesafeli olmak zorundasiniz.
Inan bunu cok düşündum yapsammo acaba die.ablalarina abisinede soyledim boyle yapiyimmi die abiside ablasida boswer gerek yok simdi poposu hawaya kalkar daha kotu olur biz kardesimizi taniyoruz dediler odunun teki o seni sen onu taniyamamissin dediler oyle kapattim bende.ama cok cimri cok kiskanc buda bi hayir diorum.boyle olmasaydi kesin baska biseyden anlasamaz kuserdim heralde en son anlasacagim insan cimri kisnik insanlar

Inan bunu cok düşündum yapsammo acaba die.ablalarina abisinede soyledim boyle yapiyimmi die abiside ablasida boswer gerek yok simdi poposu hawaya kalkar daha kotu olur biz kardesimizi taniyoruz dediler odunun teki o seni sen onu taniyamamissin dediler oyle kapattim bende.ama cok cimri cok kiskanc buda bi hayir diorum.boyle olmasaydi kesin baska biseyden anlasamaz kuserdim heralde en son anlasacagim insan cimri kisnik insanlar
Bu kadar çelişki de çok fazla. Bir yorumda ablari olayi büyüttü diyorsun bir yorumda tam tersini. İlk mesajina göre görümcenle böyle olduğunuz için üzgünsün şimdi de zaten hayatimda yeri yok yaziyorsun. Amaç ne ki?

Madem artik uyusamadiginizi dusunuyorsunuz hic uzerine gitmeyin.
Birde bir kere bozuldu mu eskisi gibi olamazsiniz. O gunleriniz guzel bir ani olarak kalsin. Mesafeli olmaniz ikiniz icinde daha hayirlidir belki boyle dusunun.

Back
X